Įkraunama...
Įkraunama...

Ilsėkis ramybėje mūsų Kovotoja...

QUOTE(kosiute @ 2010 10 26, 14:32)
Mano geriausia draugė taip pat kovoj ir dėja paliko mus,paskaitinėjau šitą temelę ir prisiminiau viską.Kažkaip keista tačiau pas ją buvo tiek stiprybės ir tiek daug optimizmo bei gyvenimo džiaugsm,kad net ir dabar prisiminus negali liūdėti dėl to,nes ji nenorėtų kad mes dėl jos liūdėtumėme,man labai keista kad jos nebėra su mumis,man vis atrodo,kad ji dar gyva... cray.gif
p.s.atsiprašau,gal ne į temą,bet labai norėjau išsipasakoti šia tema

console.gif
Atsakyti
Aš irgi paskaitinėjau šią istoriją... Raudojau balsu ir džiaugiausi, kas esu viena namie... Man labai gaila Inesos Ugnelės unsure.gif verysad.gif Taip, kad yra seneliai, draugai, tai labai gerai, bet NIEKAS NIEKAS šitam pasaulyje neatstos mergaitei mamos, kuriai tikrai dar ne laikas buvo išeiti. Manau, kad atsiras prieštaraujančių, sakančių, kad tokia Dievo valia... Bet man Inesos kaip ir mano vyro gyvenimo istorija(Vytukas taip pat mirė nuo vėžio) atrodo neteisinga schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Kodėl išeina jauni gyventi norintys žmonės? Jau niekada nebeišsipildys jų svajonės, jau niekada jie nebepaims ant rankų savo vaikų, niekada neseks pasakų prieš miegą, nepasikalbės apie svarbiausius dalykus ir dar daug daug ko nebepadarys... Nesuprantu aš to Aukščiausiojo (jei jis iš viso yra) valios blink.gif Inesos Ugnelė svajoja paglostyti mamos plaukus, švęsti jos gimtadienius, tiesiog nori, kad mama būtų šalia, o mūsų Ugnelė svajoja, kad tėvelis būtų šalia, klausia kada jis nusileis iš dangaus arba domisi kaip pačiai pas jį nukeliauti, nes nori pamatyti tėvelį, o man tokiais momentais širdis apsipila krauju, bet tramdydama ašaras seku mūsų vaikui tas nelemtas pasakas apie dangų, apie tai, kad tėveliui ten labai gerai, o pati jomis NETIKIU schmoll.gif Gal pasirodys, kad gailiuosi savęs, bet tikrai NE. Tik niekaip negaliu susitaikyti ir suprasti tokios gyvenimo neteisybės, kai kenčia tokie niekuo dėti vaikai verysad.gif
Linkiu stiprybės Inesos tėveliams, tikiuosi, kad Inesos Ugnelei likimas bus palankus (iš visos širdies to linkiu)4u.gif O daugiau nežinau ką pasakyti, nes mano Vytuko su mumis nėra 4 metai ir 2 mėnesius, bet žaizdos neužsitraukia, apie kažkokį tikėjimą ir kalbos būti negali verysad.gif Nebenoriu daugiau tikėti iliuzijomis, nes kai jos subyra į šipulius labai sudėtinga atsitiesti. Man to padaryti vis dar nepavyksta verysad.gif
Atsakyti
Tegul Tau dega amzina ugnis Inesa ....
Atsakyti
Siandien buvau kapinese,aplankiau ir Inesytes kapeli...
Atsakyti
QUOTE(Erbe @ 2010 10 31, 22:30)
Aš irgi paskaitinėjau šią istoriją...

tai maziukei nebuvo ne metu, kai mire? uzuojauta console.gif
Atsakyti
Inesiuk, ramybes Tau...

user posted image
Atsakyti
user posted image Amžinos tau ramybės, Inesiuk....Mylim tave ir prisimenam, nuostabioji mergele...heart.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 01 lapkričio 2010 - 20:11
Nubudau vakar ryte, ėmiausi kasdieninių darbų, vyras išvažiavo į kapines, aš likau namuose, nes nenorėjau, kad vaikas po ligos sušaltu ir kai likau viena, tik tada atėjo suvokimas kad šią dieną aš turiu aplankyti Inesą.......... man vis dar sunku patikėti, kad aš ją lankau tokiu būdu, kada aš kalbu su ja, o atsakymus tik nuspėju, numanau..... vakarop, kai pradėjo temti, nuvažiavau ir aš, kapelis toks gražus, tiek daug gražių baltų gėlyčių, daug žvakių degė, tokia ramybė sklinda, tik tos ašaros išdavikės prasiveržė, o mintyse vis kartoju "nepyk, kad verkiu, aš dar tiesiog negaliu neverkti".....labai sunku man be jos......
Atsakyti
QUOTE(kavyte @ 2010 11 02, 16:05)
Nubudau vakar ryte, ėmiausi kasdieninių darbų, vyras išvažiavo į kapines, aš likau namuose, nes nenorėjau, kad vaikas po ligos sušaltu ir kai likau viena, tik tada atėjo suvokimas kad šią dieną aš turiu aplankyti Inesą.......... man vis dar sunku patikėti, kad aš ją lankau tokiu būdu, kada aš kalbu su ja, o atsakymus tik nuspėju, numanau..... vakarop, kai pradėjo temti, nuvažiavau ir aš, kapelis toks gražus, tiek daug gražių baltų gėlyčių, daug žvakių degė, tokia ramybė sklinda, tik tos ašaros išdavikės prasiveržė, o mintyse vis kartoju "nepyk, kad verkiu, aš dar tiesiog negaliu neverkti".....labai sunku man be jos......

Kavyte, mieloji console.gif
Skaudes, tikrai ilgai dar skaudes ir bus sunku, o kaip kitaip...Tie begantys metai gi nieko nepakeis, jie tik truputi nuslopins tai, kas dabar labai skauda...Saves gi neapgausi, kad ir kaip noretusi verysad.gif
Turbut visiems, kurie susidure su Inesos isgyvenimais, visam laikui issliks giliai sirdyje...

Laikykis mieloji heart.gif

O kaip Ugnyte gyvena?Papasakok nors truputeli 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baužiukas: 02 lapkričio 2010 - 18:10
Man-gniaužia-kvapą-trūksta-oro,trūksta-žodžių,kaip-išsakyti,ką-šiuo--metu-jaučiu-perskaičius-apie-šią-nuostabią-moterį,mamą,dukrą.....draugę......
nepažinojau-aš-jos,atsitiktinai-čia-užklydau,beveik-viską-perskaičiau........ašaros-kaip-pupos-riedėjo......labai-jautru,bet-žinote,jai-dabar-labai-lengva,nes-jai-neskauda,čia-jūsų-tiek-daug-palaikiusių,tiek-suprantančių,norinčių-ir-toliau-padėti,vardan-mažos-dukrelės.....aš-manau-ji-tikrai-rami,nes-žino,kad-yra-labai-daug-gerų-ir-mylinčių-žmonių........
tai-tiek..... verysad.gif verysad.gif

ILSĖKIS-RAMYBĖJE
Atsakyti
Vakar buvau pas Ugnyte darželio šventėje. vaikučiai buvo pasipuošę tautiniais rūbais, žiūriu į Ugnytę ji man tokia paaugusi, tokia gražute smile.gif Gražiai dainavo, gražiai vaidino, šoko, o kai auklėtojos liepė pasikviesti mamytes, ji bėgo ir ėmė močiutei už rankos, atrodo, kad susigyveno, bet taip tik atrodo, aš pati stebėdama šventę vos laikiausi.....bet kiekvieną kartą pabuvus pas Ugnytę namuose mano širdelė nurimsta, nes Ugnytę augina fantastiški ir atsidavę seneliai smile.gif
Atsakyti
Jetus, kavyte, kaip liūdna skaityti... Stiprybės seneliams 4u.gif
Atsakyti