Skirta Inesytei nuo mamos
Šiandien Inesytės gimtadienis.. su tokiu nerimu ir skausmu širdyje laukiau šios dienos.. ir Ugnytei apie artėjantį mamytės gimtadienį tylėjau, tik vis prisimindavau, kad artėja jos gimtadienis. Ir ji buvo tokia laiminga. Ir tik šįryt pakeliui į darželį, pasakiau Ugnytei, kad šiandien vakare ji turės daug svečių, kad mes visi eisime į kapines, nunešime mamytei daug gražių gėlyčių ir uždegsime jai žvakutę, nes šiandieną mamytės gimimo diena. O kaip aš norėčiau, kad mamytė būtų matoma, tada mes uždegtume žvakutes ant tortuko, aš apkabinčiau mamytę, ją pabučiuočiau, glostyčiau jos plaukus pasakė ji liūdesio ir ašarų kupinomis akutėmis žiūrėdama į mane,.. ir po to kol laukėme stotelėje autobuso, Ugnytė garsiai dainavo dainelę, skirtą mamytei ....tu mažą mažytę mane auginai, auginai... mama, aš mylėsiu tave amžinai amžinai... ir visai jai nebuvo svarbu, kad stotelėje buvo daug žmonių, ji dainavo mamytei...
Aš klausiau jos dainavimo ir vis galvojau, kaip skaudu ir kaip sunku turi būti jai, jeigu mano širdelė verkia iš skausmo..
Palikau Ugnytę darželyje, o pati, eidama iki autobusų stotelės kalbėjausi su Inesyte, sakiau jai, kad begaliniai jos ilgiuosi, kad ji buvo, yra ir visada bus mano širdelės puselė.. ir ašaros nevalingai riedėjo mano skruostais. Aš jos labai ilgiuosi, man labai jos trūksta, myliu ir visada ją mylėsiu, nes mamos širdis negali nemylėti.
tikiuosi niekas nepyks,kad ištraukiau šį laišką,jis nuostabus