Įkraunama...
Įkraunama...

Ilsėkis ramybėje mūsų Kovotoja...

O kaip vaikelio jos gaila.
Didžiausios stiprybės šeimai ir ramybės Inesai. 4u.gif
Atsakyti
Kavyte kur dingusi? 4u.gif
Parasyk kaip jums sekasi?Kaip mazoji?
Kasdien vis pagalvoju apie jus 4u.gif
Atsakyti
Labutis visiems. Niekur nepradingau, tik truputį atsitraukiau nuo to kas slegia ir tiesiog bandau mėgautis atostogomis, nors šiandien su drauge aplankėm Inesos kapą, ir vėl atrodo tarsi viskas iš naujo, vėl ašaros byra ir širdis skauda, ilgiuosi be galo jos....... dar ir mano dukra 7 metų mane apkabino, pradėjo verkti ir pasakė, kad labai ilgisi Inesos, verkėme abi apsikabinusios.................
O Ugnytė, na ji tokia protinga mergaitė, tokia įdomi, išradinga, ir sakyčiau ne pagal metus subrendusi. Jai tik 5, bet kartais pasako, kad net suaugę susižvalgo. Būna momentu, kai ji mamos prašo, kai verkia, liūdi........sunku be galo tiek jai, tiek Inesos tėveliams. Tai va, gyvenam ir tiek, dabar Ugnytė su seneliais atostogauja, labai norėčiau, kad visi nors kiek prasiblaškytų.
Atsakyti
QUOTE(kavyte @ 2010 07 08, 20:46)
Labutis visiems. Niekur nepradingau, tik truputį atsitraukiau nuo to kas slegia ir tiesiog bandau mėgautis atostogomis, nors šiandien su drauge aplankėm Inesos kapą, ir vėl atrodo tarsi viskas iš naujo, vėl ašaros byra ir širdis skauda, ilgiuosi be galo jos....... dar ir mano dukra 7 metų mane apkabino, pradėjo verkti ir pasakė, kad labai ilgisi Inesos, verkėme abi apsikabinusios.................
O Ugnytė, na ji tokia protinga mergaitė, tokia įdomi, išradinga, ir sakyčiau ne pagal metus subrendusi. Jai tik 5, bet kartais pasako, kad net suaugę susižvalgo. Būna momentu, kai ji mamos prašo, kai verkia, liūdi........sunku be galo tiek jai, tiek Inesos tėveliams. Tai va, gyvenam ir tiek, dabar Ugnytė su seneliais atostogauja, labai norėčiau, kad visi nors kiek prasiblaškytų.

geru atostogu visai jusu seimai, ir daug geru emociju 4u.gif sekmes
Atsakyti
sveikos mergaites 4u.gif dziugu kavyte,kad parasai dar cia...nu atrodo yra savos veiklos pilna,vasara...atostogos..mintys veja minti,nera kada ir galvoti kazka liudno...bet Inesyte turi vieta mano mintyse,sirdyje...kaip ir jos mazyte Ugnyte,kuri tikiuosi uzaugs saunia Ugnine wub.gif

Rasyk kavyte karts nuo karto,tikrai nudziungu radusi tavo kelis sakinelius 4u.gif aciu tau mergyt.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai dažnai prisimenu Inesą 4u.gif prisimenu keletą tų mūsų susitikimų, kai dar viskas buvo gerai blush2.gif
prisimenu ir paskutinį mūsų susitikimą 4u.gif verysad.gif
taip norėtųsi, kad nebūtų įvykę tai, kas įvyko...tebūna lengva jai dabar cray.gif
Ugnytei mažytei stiprybės wub.gif
turiu brolį (netikrą) ,kuris taip pat 5 metukų liko našlaitis, paskui mes jį pasiėmėm auginti...žinau tą adaptacijos periodą, kuris kažkada praeina, bet visada išlieka atminty wub.gif

p.s norėjau paklausti , kur konkrečiau rasti Inesutė kapelį, norėčiau aplankyt, kai rasiu laiko 4u.gif gal kas a.ž parašytų-dėkui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklo karoliukai: 27 liepos 2010 - 12:07

p.s norėjau paklausti , kur konkrečiau rasti Inesutė kapelį, norėčiau aplankyt, kai rasiu laiko 4u.gif gal kas a.ž parašytų-dėkui 4u.gif
[/quote]
Laba diena. Klausėte kur Inesos kapas,
Joniškės kapinėse, įėjus pro vartus, laikytis kairės ir ties 3 posūkiu pasukti į kairę, ir iškart pasimatys tolėliau du kapeliai. Labai lengva rasti, radau is pirmo karto.
Atsakyti
Skirta Inesytei nuo mamos

Šiandien Inesytės gimtadienis.. su tokiu nerimu ir skausmu širdyje laukiau šios dienos.. ir Ugnytei apie artėjantį mamytės gimtadienį tylėjau, tik vis prisimindavau, kad artėja jos gimtadienis. Ir ji buvo tokia laiminga. Ir tik šįryt pakeliui į darželį, pasakiau Ugnytei, kad šiandien vakare ji turės daug svečių, kad mes visi eisime į kapines, nunešime mamytei daug gražių gėlyčių ir uždegsime jai žvakutę, nes šiandieną mamytės gimimo diena. „ O kaip aš norėčiau, kad mamytė būtų matoma, tada mes uždegtume žvakutes ant tortuko, aš apkabinčiau mamytę, ją pabučiuočiau, glostyčiau jos plaukus“ pasakė ji liūdesio ir ašarų kupinomis akutėmis žiūrėdama į mane,.. ir po to kol laukėme stotelėje autobuso, Ugnytė garsiai dainavo dainelę, skirtą mamytei ..“..tu mažą mažytę mane auginai, auginai... mama, aš mylėsiu tave amžinai amžinai.“.. ir visai jai nebuvo svarbu, kad stotelėje buvo daug žmonių, ji dainavo mamytei...

Aš klausiau jos dainavimo ir vis galvojau, kaip skaudu ir kaip sunku turi būti jai, jeigu mano širdelė verkia iš skausmo..

Palikau Ugnytę darželyje, o pati, eidama iki autobusų stotelės kalbėjausi su Inesyte, sakiau jai, kad begaliniai jos ilgiuosi, kad ji buvo, yra ir visada bus mano širdelės puselė.. ir ašaros nevalingai riedėjo mano skruostais. Aš jos labai ilgiuosi, man labai jos trūksta, myliu ir visada ją mylėsiu, nes mamos širdis negali nemylėti.
tikiuosi niekas nepyks,kad ištraukiau šį laišką,jis nuostabus wub.gif wub.gif
Atsakyti
Laikas atrodo bėga labai greitai, keičiasi mėnesiai, dienos, net metų laikas pasikeitė, tik tas jausmas kuris spaudžia krutinę jis vis dar mūsų nepalieka......Viena paguoda, kad Inesa ateina pas mane į sapnus, šypsosi, būna tokia linksma ir laiminga ir kaip galėčiau netikėti, kad ji dabar laiminga smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(kavyte @ 2010 08 17, 11:01)
Laikas atrodo bėga labai greitai, keičiasi mėnesiai, dienos, net metų laikas pasikeitė, tik tas jausmas kuris spaudžia krutinę jis vis dar mūsų nepalieka......Viena paguoda, kad Inesa ateina pas mane į sapnus, šypsosi, būna tokia linksma ir laiminga ir kaip galėčiau netikėti, kad ji dabar laiminga smile.gif.

Kavyte heart.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpee @ 2010 08 16, 19:06)
Skirta Inesytei nuo mamos..................

cray.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpee @ 2010 08 16, 19:06)
Skirta Inesytei nuo mamos

Šiandien Inesytės gimtadienis.. su tokiu nerimu ir skausmu širdyje laukiau šios dienos.. ir Ugnytei apie artėjantį mamytės gimtadienį tylėjau, tik vis prisimindavau, kad artėja jos gimtadienis. Ir ji buvo tokia laiminga. Ir tik šįryt pakeliui į darželį, pasakiau Ugnytei, kad šiandien vakare ji turės daug svečių, kad mes visi eisime į kapines, nunešime mamytei daug gražių gėlyčių ir uždegsime jai žvakutę, nes šiandieną mamytės gimimo diena. „ O kaip aš norėčiau, kad mamytė būtų matoma, tada mes uždegtume žvakutes ant tortuko, aš apkabinčiau mamytę, ją pabučiuočiau, glostyčiau jos plaukus“  pasakė ji liūdesio ir ašarų kupinomis akutėmis žiūrėdama į mane,.. ir po to kol laukėme stotelėje autobuso, Ugnytė garsiai dainavo dainelę, skirtą mamytei ..“..tu mažą mažytę mane auginai, auginai... mama, aš mylėsiu tave amžinai amžinai.“.. ir visai jai nebuvo svarbu, kad stotelėje buvo daug žmonių, ji dainavo mamytei...

Aš klausiau jos dainavimo ir vis galvojau, kaip skaudu ir kaip sunku turi būti jai, jeigu mano širdelė verkia iš skausmo..

Palikau Ugnytę darželyje, o pati, eidama iki autobusų stotelės kalbėjausi su Inesyte, sakiau jai, kad begaliniai jos ilgiuosi, kad ji buvo, yra ir visada bus mano širdelės puselė.. ir ašaros nevalingai riedėjo mano skruostais. Aš jos labai ilgiuosi, man labai jos trūksta, myliu ir visada ją mylėsiu, nes mamos širdis negali nemylėti.
tikiuosi niekas nepyks,kad ištraukiau šį laišką,jis nuostabus wub.gif  wub.gif

Stiprybes seimai,sekmes auginat maza mergyte Ugnyte. 4u.gif
Kazkaip siandien atradau ta tema,tai verkiau skaitydama. verysad.gif
Atsakyti