"Visada ir kai liūdna ir kai gera, aš prisimenu draugus, kurie mane myli, kurie manimi tiki, kurie man padeda ir padės bet kada, ir aš jiems padedu, aišku labiau padėdavau kai buvau sveika, tačiau dabar jie man atsidėkodami padeda su kaupu. Myliu Jus mano mielieji draugai, vertinu jus, ir nerandu kitų žodžių apart MYLIU MYLIU MYLIU..."

------
Iš Ugn*Inės puslapėlio...
"Paskutinę žiemos dieną, 12 val, kai bažnyčioje vyko suma, mūsų sesytė, kovotoja, guodėja, žmogus su pilna širdimi meilės ir atjautos paliko mus....... Dievas ją pasiėmė po ilgos kovos ir didelių kančių........ Inesa yra sakiusi, kad nereikia verkti ir sielvartauti, kai išeina žmogus į susitikimą su Dievu, nes verkdami mes nepaleidžiame jo sielos. Žinodami Inesos kančias turime suprasti, kad jai dabar lengva, ji išsivadavo iš savo kūno, ir siela pajuto ramybę.............
Palydėkime su malda ir meile Inesytę į amžinąjį gyvenimą............
ten kur aplink vien meilės jausmas.
Inesa bus pašarvota pirmadienį Juozapo darbininko bažnyčioje. Kas ateis su Inesyte atsisveikinti, šeima prašo nenešti vainikų ir krepšelių, tik gyvas gėles, nes Inesa bus kremuojama"

Palydėkime su malda ir meile Inesytę į amžinąjį gyvenimą............
ten kur aplink vien meilės jausmas.
Inesa bus pašarvota pirmadienį Juozapo darbininko bažnyčioje. Kas ateis su Inesyte atsisveikinti, šeima prašo nenešti vainikų ir krepšelių, tik gyvas gėles, nes Inesa bus kremuojama"

Ankstesne tema čia