Įkraunama...
Įkraunama...

"Tu mano širdyje"

4u.gif Labai fainas konkurselis bigsmile.gif visos nuotraukites grazios,ypac tai super nuotraukite Vivo per lei thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
O kodel mano nuotraukos nepatvirtina verysad.gif

Gal ji per maza????? Nesuprantu
Atsakyti
Labai laukiu patvirtinimo ax.gif
Atsakyti
Labai smagus konkursas, einu ieskoti nuotrauku smile.gif
Atsakyti
Nuotraukos fantastishkos!!
Kazkodel mano nuotraukytes netvirtina.. unsure.gif
Atsakyti
mano taip pat nepatvirtina vis dar......... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtružė @ 2005 11 27, 21:42)
Turiu šia tema gražią sūnaus nuotrauką. Bet jam jau 10 metų , o toje nuotraukoje gal tik kokie 3 metukai. Nežinau ar galiu siūsti tą nuotrauką konkursui...

Kodel ne. Jei ji labai grazi, tegul visi pasidziaugia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Racegirl @ 2005 12 03, 18:30)
mano taip pat nepatvirtina vis dar......... g.gif

taigi šiandien išeiginė tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Scarlett @ 2005 12 03, 21:57)
taigi šiandien išeiginė  tongue.gif

žinau, kad išeiginė biggrin.gif
bet nusiunčiau vakar ryte g.gif naujų atsiranda, maniškės nėr. lens.gif
Atsakyti
QUOTE(Racegirl @ 2005 12 03, 22:26)
žinau, kad išeiginė biggrin.gif
bet nusiunčiau vakar ryte g.gif  naujų atsiranda, maniškės nėr.  lens.gif

Race, man tas pats, bet gal dar patvirtins, o gal k ne taip parašėm ax.gif Nes kitam konkurse patvirtino rolleyes.gif
Atsakyti
As susimaisiau ir idejau nuotrauka visai netinkancia konkursui. As jos neuztvirtinau, bet kazkodel negaliu pildyt paraiskos is naujo. Ka daryt?
Atsakyti
Tos nuotraukos, kurios buvo atrinktos konkursui, buvo patvirtintos vakar vakare, nors ir savaitgalis, o tos, kurios nebuvo patvirtintos, perkeltos į skyrelį"Neužpildytos" - tai reiškia, kad turėtumėte paieškoti įdomesnių išskirtinių kadrų, tikrai atitinkančių konkurso temą (ne tik pavadinimu mirksiukas.gif ) ir galite paraišką redaguoti, prikabinti naują nuotrauką ir siųsti iš naujo tvirtinti.
Daug nuotraukų buvo visai ištrinta, nes kiek jas beperkeltume prie "Neužpildytų", jos vėl ir vėl siunčiamos patvirtinimui...
Atsakyti