man irgi labai patinka šio konkurso nuotraukos
kolkas visos
Sudalyvavom ir mes ..gražus konkursas ...tik mano Tajus dar mažutis ir bučiuotis nemoka, nebent seilėtis ..na bet suradau foto su didžiąja dukruže
na bet, kaip būtų šaunu Tajui gauti Tajos autografą
QUOTE(jėga @ 2005 12 01, 15:38)
Nu ką, jei jau tėvai tave pažadėjo, gyvensim kaip nors...
Oi, prisijuokiau Vaikų išraiška, o ir pavadinimas
Oi, prisijuokiau Vaikų išraiška, o ir pavadinimas
Man irgi sita nuotrauka tiesiog super ir pavadinima mamyte toki gera sugalvojo, LIUKS
Visos labai grazios nuotraukos
Labai patiko Karbynes dukrelos (tikiuos neapsipazinau )
Labai patiko Karbynes dukrelos (tikiuos neapsipazinau )
QUOTE(Supergirl @ 2005 12 01, 17:21)
Kas tas "baneriukas"???
tai yra tie reklaminiai skydeliai, kuriuos matote forumo lango dešinėje "paraštėje" ir viršuje - arba kitaip tariant - reklamos. Tai čia buvo kalbėta apie reklaminį skydelį viršuje, kviečiantį į šį konkursą
Man pati pati paciausia "Kas bus veliau?..", nu kaip atvirute kokia...bet gal tik pavadinimas galetu buti idomesnis
O berniukai su berniukais ir mergytes su mergytem, gali dalyvauti nes tokiu pastebejau
O berniukai su berniukais ir mergytes su mergytem, gali dalyvauti nes tokiu pastebejau
QUOTE(californiagirl @ 2005 12 02, 01:35)
QUOTE(Aurėja @ 2005 11 28, 11:57)
galima
niugi tyra vaikiška meilė
o be to baisiai jau sudėtinga būna neapsiplaukavusius dar lelius atskirti - kuris mergytė, o kuris berniukas, o ir jiems patiems iki 3-4 metų man rodos labai mažai rūpi su kokios lyties vaiku žaidžia ir meilę rodo
niugi tyra vaikiška meilė
o be to baisiai jau sudėtinga būna neapsiplaukavusius dar lelius atskirti - kuris mergytė, o kuris berniukas, o ir jiems patiems iki 3-4 metų man rodos labai mažai rūpi su kokios lyties vaiku žaidžia ir meilę rodo
Apsispresk pagaliau: ar as, ar toji brunete?
Oi oi, bus SUNKU si karta pasirinkti
Oi oi, bus SUNKU si karta pasirinkti
aš vat negaliu suprast išsisiuntė mano paraiška ar ne, ir kaip sužinot????ir kokioj ji ten eilėj turi būti
čia man po nakties"zobiai...atrieda atdunda"....nebesigaudau.....
čia man po nakties"zobiai...atrieda atdunda"....nebesigaudau.....