Įkraunama...
Įkraunama...

"Tu mano širdyje"

man irgi labai patinka šio konkurso nuotraukos thumbup.gif
kolkas visos thumbup.gif santa2.gif
Atsakyti
Sudalyvavom ir mes smile.gif ..gražus konkursas thumbup.gif ...tik mano Tajus dar mažutis ir bučiuotis nemoka, blush2.gif nebent seilėtis bigsmile.gif ..na bet suradau foto su didžiąja dukruže tongue.gif ax.gif
Atsakyti
doh.gif na bet, kaip būtų šaunu wub.gif Tajui gauti Tajos autografą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2005 12 01, 15:42)
Kur rast panų mano bernams g.gif  wub.gif

Ar maniškė tiks? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2005 12 01, 15:38)
Nu ką, jei jau tėvai tave pažadėjo, gyvensim kaip nors... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Oi, prisijuokiau lotuliukas.gif  Vaikų išraiška, o ir pavadinimas thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Man irgi sita nuotrauka tiesiog super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir pavadinima mamyte toki gera sugalvojo, LIUKS thumbup.gif 4u.gif

Atsakyti
Visos labai grazios nuotraukos wub.gif
Labai patiko Karbynes dukrelos smile.gif thumbup.gif (tikiuos neapsipazinau doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2005 12 01, 17:21)
Kas tas "baneriukas"??? ax.gif

tai yra tie reklaminiai skydeliai, kuriuos matote forumo lango dešinėje "paraštėje" ir viršuje - arba kitaip tariant - reklamos. Tai čia buvo kalbėta apie reklaminį skydelį viršuje, kviečiantį į šį konkursą bigsmile.gif
Atsakyti
O man pažiūrėk į mane pupyte... į akį krito....tokia sarmatlyvai faina blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Man pati pati paciausia "Kas bus veliau?..", nu kaip atvirute kokia...bet gal tik pavadinimas galetu buti idomesnis g.gif ax.gif

O berniukai su berniukais ir mergytes su mergytem, gali dalyvauti g.gif nes tokiu pastebejau ax.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 02 gruodžio 2005 - 00:37
QUOTE(californiagirl @ 2005 12 02, 01:35)

O berniukai su berniukais ir mergytes su mergytem, gali dalyvauti  g.gif  nes tokiu pastebejau ax.gif  tongue.gif

tongue.gif
QUOTE(Aurėja @ 2005 11 28, 11:57)
galima
niugi tyra vaikiška meilė  friends.gif
o be to baisiai jau sudėtinga būna neapsiplaukavusius dar lelius atskirti - kuris mergytė, o kuris berniukas, o ir jiems patiems iki 3-4 metų man rodos labai mažai rūpi su kokios lyties vaiku žaidžia ir meilę rodo  wub.gif

Atsakyti
Apsispresk pagaliau: ar as, ar toji brunete? thumbup.gif thumbup.gif
Oi oi, bus SUNKU si karta pasirinkti doh.gif
Atsakyti
aš vat negaliu suprast išsisiuntė mano paraiška ar ne, ir kaip sužinot????ir kokioj ji ten eilėj turi būti g.gif
čia man po nakties"zobiai...atrieda atdunda"....nebesigaudau..... user posted image
Atsakyti