Prabalsavau. Bet man tiek daug jų ten fainų buvo. sunku išsirinkti.
norejau paklausti, o kaip paziureti kiek balsu turi nuotrauka??? Nes kai ziuriu tai rodo tik perzuru skaiciu, ir daznai nuotraukos vieta keiciasi, o ar tai priklauso nuo balsu?
QUOTE(Pistacija @ 2005 12 15, 15:47)
norejau paklausti, o kaip paziureti kiek balsu turi nuotrauka??? Nes kai ziuriu tai rodo tik perzuru skaiciu, ir daznai nuotraukos vieta keiciasi, o ar tai priklauso nuo balsu?
pamatysi, tik kai baigsis balsavimas
dideliausi sveikinimai net dviem pirmosios vietos laimetojoam valio tikrai saunios foto
Sveikinimai nugalėtojams !!!
QUOTE(Pistacija @ 2005 12 15, 16:47)
daznai nuotraukos vieta keiciasi, o ar tai priklauso nuo balsu?
ne, nuo surinktų balsų skaičiaus nuotraukos vieta tikrai nepriklauso iki tos minutės, kol sustabdomas balsavimas. Jos keičia vietas tam, kad visoms tektų vienodai pabuvoti tiek galerijos viršuje, tiek per vidurį, tiek apačioje - visos lygios iki balsavimo pabaigos. 24 val., sustabdžius balsavimą, nuotraukos išsirikiuoja pagal balsų skaičių.
Sveikinu visus nugalėtojus Dabar tik pamačiau, kad dvi pirmos vietos Taigi mano viena iš favoričių pirmoje vietoje
Sveikinimai nugalėtojams
džiaugiuosi, kad man labiausiai patikusios nuotraukos pirmoje vietoje. Džiugu.
Sveikinu visus dalyvavusius
Dabar galima eiti ruoštis kitam konkursui
Sveikinu visus dalyvavusius
Dabar galima eiti ruoštis kitam konkursui
[attachmentid=42665]
TU MANO ŠIRDYJE
Sveikiname visus foto konkurso "Tu mano širdyje" dalyvius! O ant apdovanojimų pakylos kviečiame 5 nugalėtojus:
I vieta šįkart atiteko net dviems vienodai šaunioms ir populiarioms nuotraukoms
Tai "Vivo per lei..."
[attachmentid=42656]
ir "Ech... Ir pasaulis nustoja suktis..."
[attachmentid=42657]
SANTA, Kachiukai sveikiname judvi ir apdovanojame Jūsų nuotraukas firminiais supermama.lt aukso medaliais!
[attachmentid=42658] [attachmentid=42658]
Bei - naujausias Tajos CD "Tu mano širdyje" su dainininkės autografu!
II vietą laimėjo nuotrauka - "Visada kartu. Nuo pradžios iki galo. Džiaugsme ir varge."Net sapnuose...
[attachmentid=42659]
jėga, sveikiname laimėjus firminį supermama.lt sidabro medalį bei naujausią Tajos CD "Tu mano širdyje" su dainininkės autografu!
[attachmentid=42660]
Trečiąją vietą laimėjo nuotrauka - "Širdele mano..."
[attachmentid=42661]
ma, sveikiname ir apdovanojame firminiu supermama.lt bronzos medaliu!
[attachmentid=42664]
ir dovanojame naujausią Tajos albumą "Tu mano širdyje" su dainininkės autografu!
IV-ąją vietą laimėjo nuotrauka - "Ar tekėsi? Muzikantai jau pasiruošę..."
[attachmentid=42662]
Kleoja, sveikiname ir apdovanojame naujausiu Tajos CD "Tu mano širdyje" su dainininkės autografu!
Laimėtojas kviečiu parašyti man asmenines žinutes ir nurodyti savo:
Vardą, Pavardę
Adresą
el.pašto adresą
Prizai bus išsiųsti jums paštu (jei gyvenate Lietuvoje).
!Dėmesio jei dalyvausite Kalėdiniame supermamų vakarėlyje gruodžio 23 d. laisvalaikio centre šeimai "7 mūzos", prizus galite atsiimti ten, tik parašykite man, ar jums išsiųsti paštu, ar atsiimsite per meet'ą. Ačiū.
TU MANO ŠIRDYJE
Sveikiname visus foto konkurso "Tu mano širdyje" dalyvius! O ant apdovanojimų pakylos kviečiame 5 nugalėtojus:
I vieta šįkart atiteko net dviems vienodai šaunioms ir populiarioms nuotraukoms
Tai "Vivo per lei..."
[attachmentid=42656]
ir "Ech... Ir pasaulis nustoja suktis..."
[attachmentid=42657]
SANTA, Kachiukai sveikiname judvi ir apdovanojame Jūsų nuotraukas firminiais supermama.lt aukso medaliais!
[attachmentid=42658] [attachmentid=42658]
Bei - naujausias Tajos CD "Tu mano širdyje" su dainininkės autografu!
II vietą laimėjo nuotrauka - "Visada kartu. Nuo pradžios iki galo. Džiaugsme ir varge."Net sapnuose...
[attachmentid=42659]
jėga, sveikiname laimėjus firminį supermama.lt sidabro medalį bei naujausią Tajos CD "Tu mano širdyje" su dainininkės autografu!
[attachmentid=42660]
Trečiąją vietą laimėjo nuotrauka - "Širdele mano..."
[attachmentid=42661]
ma, sveikiname ir apdovanojame firminiu supermama.lt bronzos medaliu!
[attachmentid=42664]
ir dovanojame naujausią Tajos albumą "Tu mano širdyje" su dainininkės autografu!
IV-ąją vietą laimėjo nuotrauka - "Ar tekėsi? Muzikantai jau pasiruošę..."
[attachmentid=42662]
Kleoja, sveikiname ir apdovanojame naujausiu Tajos CD "Tu mano širdyje" su dainininkės autografu!
Laimėtojas kviečiu parašyti man asmenines žinutes ir nurodyti savo:
Vardą, Pavardę
Adresą
el.pašto adresą
Prizai bus išsiųsti jums paštu (jei gyvenate Lietuvoje).
!Dėmesio jei dalyvausite Kalėdiniame supermamų vakarėlyje gruodžio 23 d. laisvalaikio centre šeimai "7 mūzos", prizus galite atsiimti ten, tik parašykite man, ar jums išsiųsti paštu, ar atsiimsite per meet'ą. Ačiū.
ui kaip netikėta dėkojam visoms balsavusioms ir žiūrėjusioms