Įkraunama...
Įkraunama...

KVILINGAS

[quote=nijolevar,2010 03 21, 19:04]
Štai dar vienas mano dukrytės darbelis

labai faini drugeliai thumbup.gif klausimas: norint iš kelių spalvų padaryti, reikia iškarto kelias juosteles susiklijuoti, ar daryti atskirai ir įdėti vieną į kitą ( kaži čia suprantamai paklausiau g.gif )
Atsakyti
QUOTE(dominyka3 @ 2010 03 22, 13:25)
klausimas: norint iš kelių spalvų padaryti, reikia iškarto kelias juosteles susiklijuoti, ar daryti atskirai ir įdėti vieną į kitą ( kaži čia suprantamai paklausiau g.gif  )

as suklijuoju viena su kita ir tada susuku wink.gif
Atsakyti
Aišku, aš irgi taip bandžiau daryt, bet man ta sparnelių forma visai nesigauna schmoll.gif unsure.gif bandau gyvunėlius biggrin.gif
Atsakyti
[quote=dominyka3,2010 03 22, 13:25]
[quote=nijolevar,2010 03 21, 19:04]
Štai dar vienas mano dukrytės darbelis

labai faini drugeliai thumbup.gif klausimas: norint iš kelių spalvų padaryti, reikia iškarto kelias juosteles susiklijuoti, ar daryti atskirai ir įdėti vieną į kitą ( kaži čia suprantamai paklausiau g.gif )
[/quote]
Klijuojam 3 spalvu juosteles,mazesniems sparneliams naudojam trumpesnes juosteles,o kad gautusi vienodi naudojam stai tokia linuote

user posted image
Atsakyti
QUOTE(nijolevar @ 2010 03 22, 20:05)
Klijuojam 3 spalvu juosteles,mazesniems sparneliams naudojam trumpesnes juosteles,o kad gautusi vienodi naudojam stai tokia linuote

user posted image
kaži ar mokėčiau su tokia dirbti, čia reiktu juostelę dėti į tą trikampį ir kažkaip sukti, ar kaip g.gif blush2.gif o kur jų yra pirkti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dominyka3 @ 2010 03 22, 21:16)
kaži ar mokėčiau su tokia dirbti, čia reiktu juostelę dėti į tą trikampį ir kažkaip sukti, ar kaip g.gif   blush2.gif  o kur jų yra pirkti rolleyes.gif

Pirkti yra kanceliarinių prekių parduotuvėse,o deti reikia ne i trikampiuka ,o i norimo dydžio apskritimus ir po to priklijavus juostelės galiuką suteikti skrituliukui norima forma (žiurekit temos treciame puslapy) mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijolevar: 22 kovo 2010 - 20:58
QUOTE(nijolevar @ 2010 03 22, 20:57)
Pirkti yra kanceliarinių prekių parduotuvėse,o deti reikia ne i trikampiuka ,o i norimo dydžio apskritimus ir po to priklijavus juostelės galiuką suteikti skrituliukui norima forma (žiurekit temos treciame puslapy) mirksiukas.gif
aišku 4u.gif
Atsakyti
o as vista padariau smile.gif

user posted image
Atsakyti
Kur jau čia višta--vias povas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Višta tai faina, sumastyti dar taip reikia bigsmile.gif , kaip jūs taip gražiai padarot tuos lašelius, man kol kas tik sekasi skrituliukai ir kvadračiukai biggrin.gif
Atsakyti
Oho kaip čia įdomu bigsmile.gif labai gražūs darbeliai
Papildyta:
user posted image

Galvoju, kad gražu būtų ant vestuvių kvietimo inicialus tokiu principu padaryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(dominyka3 @ 2010 03 25, 11:56)
Višta tai faina, sumastyti dar taip reikia bigsmile.gif  , kaip jūs taip gražiai padarot tuos lašelius, man kol kas tik sekasi skrituliukai ir kvadračiukai biggrin.gif

labai paprasta padaryt.pasidarai norimo dydzio rutuli ir ji is vienos puses suspaudi
va taip smile.gif
user posted image
Atsakyti