[quote=nijolevar,2010 03 21, 19:04]
Štai dar vienas mano dukrytės darbelis
labai faini drugeliai klausimas: norint iš kelių spalvų padaryti, reikia iškarto kelias juosteles susiklijuoti, ar daryti atskirai ir įdėti vieną į kitą ( kaži čia suprantamai paklausiau )
QUOTE(dominyka3 @ 2010 03 22, 13:25)
klausimas: norint iš kelių spalvų padaryti, reikia iškarto kelias juosteles susiklijuoti, ar daryti atskirai ir įdėti vieną į kitą ( kaži čia suprantamai paklausiau )
as suklijuoju viena su kita ir tada susuku
Aišku, aš irgi taip bandžiau daryt, bet man ta sparnelių forma visai nesigauna bandau gyvunėlius
[quote=dominyka3,2010 03 22, 13:25]
labai faini drugeliai klausimas: norint iš kelių spalvų padaryti, reikia iškarto kelias juosteles susiklijuoti, ar daryti atskirai ir įdėti vieną į kitą ( kaži čia suprantamai paklausiau )
[/quote]
Klijuojam 3 spalvu juosteles,mazesniems sparneliams naudojam trumpesnes juosteles,o kad gautusi vienodi naudojam stai tokia linuote
[/quote]
Klijuojam 3 spalvu juosteles,mazesniems sparneliams naudojam trumpesnes juosteles,o kad gautusi vienodi naudojam stai tokia linuote
QUOTE(nijolevar @ 2010 03 22, 20:05)
kaži ar mokėčiau su tokia dirbti, čia reiktu juostelę dėti į tą trikampį ir kažkaip sukti, ar kaip o kur jų yra pirkti QUOTE(dominyka3 @ 2010 03 22, 21:16)
kaži ar mokėčiau su tokia dirbti, čia reiktu juostelę dėti į tą trikampį ir kažkaip sukti, ar kaip o kur jų yra pirkti
Pirkti yra kanceliarinių prekių parduotuvėse,o deti reikia ne i trikampiuka ,o i norimo dydžio apskritimus ir po to priklijavus juostelės galiuką suteikti skrituliukui norima forma (žiurekit temos treciame puslapy)
QUOTE(nijolevar @ 2010 03 22, 20:57)
Pirkti yra kanceliarinių prekių parduotuvėse,o deti reikia ne i trikampiuka ,o i norimo dydžio apskritimus ir po to priklijavus juostelės galiuką suteikti skrituliukui norima forma (žiurekit temos treciame puslapy)
aišku
Kur jau čia višta--vias povas
Višta tai faina, sumastyti dar taip reikia , kaip jūs taip gražiai padarot tuos lašelius, man kol kas tik sekasi skrituliukai ir kvadračiukai
Oho kaip čia įdomu labai gražūs darbeliai
Papildyta:
Galvoju, kad gražu būtų ant vestuvių kvietimo inicialus tokiu principu padaryti
Papildyta:
Galvoju, kad gražu būtų ant vestuvių kvietimo inicialus tokiu principu padaryti