Įkraunama...
Įkraunama...

KVILINGAS

vaje, kiek cia grozybiu...
prisiziuriu, bet nieko taip ir nepabandau... cia neatrodo baisiai sudetinga, tik kantrybes reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nijolevar @ 2010 03 14, 14:12)
Štai mano dukrytės darbelis kurį nešis į mokyklą
user posted image

labai grazu thumbup.gif nuostabios ramunes ir kiausinukas thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
vajetus kiek groziu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
nu ir groziai mergikes wub.gif as apakus bigsmile.gif is kokiu paprastu dalyku galima sukurti kazka nepaprasto, ir grazaus, sekmes jums kuryboje 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Kiek gražių darbelių prisižiūrėjau. thumbup.gif Užsimaniau ir aš Velykom keleta margučių "kvilinguotų" pasidaryti wub.gif

Parodysiu ir savo pirmąjį darbelį.. Dariau dukterėčiai "tortą" smile.gif Mano sukimo įrankis buvo įpjautas dantų krapštukas 4u.gif Bet dabar reikės susimeistrauti įrankį su adata thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
o,o,o,o koks tortas bigsmile.gif thumbup.gif

O CiA MANO DUKRYTES DARYTAS DAR VIENAS KAIUSINUKAS

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adatėlė: 16 kovo 2010 - 09:24
wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolka_jv @ 2010 03 15, 19:20)
Kiek gražių darbelių prisižiūrėjau.  thumbup.gif  Užsimaniau ir aš Velykom keleta margučių "kvilinguotų" pasidaryti  wub.gif

Parodysiu ir savo pirmąjį darbelį.. Dariau dukterėčiai "tortą" smile.gif Mano sukimo įrankis buvo įpjautas dantų krapštukas  4u.gif Bet dabar reikės susimeistrauti įrankį su adata  thumbup.gif

user posted image

Kokia šauni idėja Gimtadieniui thumbup.gif thumbup.gif
O torto gabalėlių viduje kažkokius siurprizus dėjote?
Atsakyti
QUOTE(Ciuple @ 2010 03 17, 11:10)
Kokia šauni idėja Gimtadieniui thumbup.gif  thumbup.gif
O torto gabalėlių viduje kažkokius siurprizus dėjote?

Taip, kiekviename buvo po kokią smulkmenėlę arba nuorodą, kur ieškoti didesnės dovanos cool.gif
Atsakyti
Kokia srybėlaitė ....net apšalau nuo grožio wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif thumbup.gif Super torto įdėja thumbup.gif , kiek galima smulkių dovanėlių padaryt, ypač kai šventė kompanijai.Skrybelė turėtų gerai atrodyt thumbup.gif .O su kiaušinukais kiek galima įmantrybių prigalvot thumbup.gif drinks_cheers.gif . Labai smagu daryti tokius darbelius, jau išbandžiau.
Atsakyti