Vau, kaip grazu, merginos, o kokio plocio juosteles karpot
QUOTE(kiniete333 @ 2010 03 03, 11:04)
Vau, kaip grazu, merginos, o kokio plocio juosteles karpot
Iki 5 mm ,platesniu nereikia,kuo smulkesnis darbelis tuo siauresnes juosteles
QUOTE(irmuten @ 2010 03 03, 11:00)
Nijolevar, kokie gražūs darbeliai
Aciu
labai garžu
QUOTE(Ingusia31 @ 2010 03 01, 18:26)
Tokiu juosteliu ir visu kitu priedu yra Kaunerankdarbiu parduotuveje Dauksos ir Vilniaus kampo netoli
Labas,norėjau paklaust ar pas jus Kaune toj parduotuvėj yra štai toks aparatas ir kiek jis kainuoja?
Reiktu ieskoti www.savaspasaulis.lt popieriniu juosteliu ten tikrai maciau o del aparato reiktu skambintis sakyciau
Sveikos
Kokie grazus ir idomus darbai... nebuvau net maciusi tokiu...
Kokie grazus ir idomus darbai... nebuvau net maciusi tokiu...
QUOTE(Ingusia31 @ 2010 03 04, 10:22)
Reiktu ieskoti www.savaspasaulis.lt popieriniu juosteliu ten tikrai maciau o del aparato reiktu skambintis sakyciau
Ačiū
sveikutes,ale grozybiu pamaciau
Šaunuolės darbininkės, čia jums jau kokių grožybių pridarėt,labai sugundė kiaušiniai.reiks pabandyti.
Nijolevar, kaip tu tuos "pukuotus" kiausinius padarei?
del juosteliu, atnese man vyras dideli maisha prishredintu spalvotu juosteliu darbe pripjauste, su tuo dokumentu naikykliu na juosteles ne tokios turbut grazios, kaip gatavos pirktines, nu bet pradziai manau tiks
del juosteliu, atnese man vyras dideli maisha prishredintu spalvotu juosteliu darbe pripjauste, su tuo dokumentu naikykliu na juosteles ne tokios turbut grazios, kaip gatavos pirktines, nu bet pradziai manau tiks
QUOTE(Kusiuka @ 2010 03 05, 21:36)
Nijolevar, kaip tu tuos "pukuotus" kiausinius padarei?
Na as susikarpau juosteles centimetro plocio ir smulkiai smulkiai sukarpau kaip paveikslelyje zemiau,o po to susuku ir klijuoju ant ispusto kiausinio
norejau paklaust ten kur daret ta dideli kiausini su gelytem. ant ko tas gelytes suklyjuotos? viena ant kitos? ar viduj yra koks plasmaninis permatomas kiausinis?