QUOTE(Saga 28 @ 2013 09 11, 20:25)
Labai gražu
O kaip juosteles pasidarai? Aš tai supjaustau darbe, perleidžiu per dokumento naikinimo aparatą, o pas tave matau jos yra storesnės nei mano
Jau pradėjau ruošti kalėdines dovanas, pamaniau, kad butų gražų jei dovanos įpakavimui panaudotum snaigę padarytą kvilingo technologija
QUOTE(Smaragdė @ 2013 09 27, 10:45)
Labai gražu
O kaip juosteles pasidarai? Aš tai supjaustau darbe, perleidžiu per dokumento naikinimo aparatą, o pas tave matau jos yra storesnės nei mano
Jau pradėjau ruošti kalėdines dovanas, pamaniau, kad butų gražų jei dovanos įpakavimui panaudotum snaigę padarytą kvilingo technologija
Ačiū.
Aš irgi juosteles pjaustau darbe su dokumentų naikintuvu. Gal tik nuotraukoj platesnės atrodo, arba ne visi dokumentų naikintuvai tokias pat jusoteles pjausto . Perku kartais ir jau gatavas, bet brangokai išeina.
O puošti kalėdines dovanas kvilingu tikrai šaunus sumanymas, įsivaizduoju kad bus labai gražu
Dėžutė puošta kvilingo technika
Kur vilniuje perkate sias juosteles?
QUOTE(Musyte_ @ 2013 12 05, 16:41)
Kur vilniuje perkate sias juosteles?
Sveikos kvilingo myletojas... Ir manes dominaklausymas-kur Vilniuje isigyti kvilingo priemones?
Aciu.
Sveikos paneles, norejau paklausti koki popieriu naudojat (be spec). Bandziau sukt braizybos popieriu 0.5cm plocio juosteles, bet ritinelis gaunasi toks kompuotas
(luztntis popierius) ir kai nuimu nuo sukimo irankio neissiskleidzia labai. Na tik vos vos. Gal reikia sukt paprasta paisybos popieriu.Gal mano per kietas. Noriu snaigiu prisigamint.
Kiek visur skaiciau tai be spec popieriaus kitokio niekur nieks nemini. O balto vien nerandu jo pirkt.
Aciu uz Jusu atsakymus ir patarimus
(luztntis popierius) ir kai nuimu nuo sukimo irankio neissiskleidzia labai. Na tik vos vos. Gal reikia sukt paprasta paisybos popieriu.Gal mano per kietas. Noriu snaigiu prisigamint.
Kiek visur skaiciau tai be spec popieriaus kitokio niekur nieks nemini. O balto vien nerandu jo pirkt.
Aciu uz Jusu atsakymus ir patarimus
QUOTE(ataner24 @ 2014 12 09, 23:34)
o paprastas baltas spausdinimo pop netinka
aš dar nesusikaupiu imti ir pabandyti,bet taip gražu
Sveikutės Jungiuosi į kvilingo gretas, nes man laaabai patinka šis užsiėmimo būdas, labai nervus ramina Šiuo pomėgiu susidomėjau prieš 3 metus, kai susilaukiau antro sūnaus ir ta rutina varė iš proto Tai dabar šiuo pomėgiu mėgaujuosi kartu su savo abiem sūnumis
Keletas pirmųjų darbelių
Papildyta:
Kadangi mokintis teko iš interneto, tad pirmuosius darbelius teko kopijuoti kad suprasčiau techniką
Keletas pirmųjų darbelių
Papildyta:
Kadangi mokintis teko iš interneto, tad pirmuosius darbelius teko kopijuoti kad suprasčiau techniką