Įkraunama...
Įkraunama...

KVILINGAS

http://www.quilling....otuvele_04.html
Atsakyti
Mano rudeniškas paveiksliukas

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Saga 28 @ 2013 09 11, 20:25)
Mano rudeniškas paveiksliukas

user posted image

user posted image

Labai gražu thumbup.gif
O kaip juosteles pasidarai? Aš tai supjaustau darbe, perleidžiu per dokumento naikinimo aparatą, o pas tave matau jos yra storesnės nei mano g.gif

Jau pradėjau ruošti kalėdines dovanas, pamaniau, kad butų gražų jei dovanos įpakavimui panaudotum snaigę padarytą kvilingo technologija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaragdė @ 2013 09 27, 10:45)
Labai gražu  thumbup.gif
O kaip juosteles pasidarai? Aš tai supjaustau darbe, perleidžiu per dokumento naikinimo aparatą, o pas tave matau jos yra storesnės nei mano  g.gif

Jau pradėjau ruošti kalėdines dovanas, pamaniau, kad butų gražų jei dovanos įpakavimui panaudotum snaigę padarytą kvilingo technologija  4u.gif

Ačiū.
Aš irgi juosteles pjaustau darbe su dokumentų naikintuvu. Gal tik nuotraukoj platesnės atrodo, arba ne visi dokumentų naikintuvai smile.gif tokias pat jusoteles pjausto smile.gif. Perku kartais ir jau gatavas, bet brangokai išeina.
O puošti kalėdines dovanas kvilingu tikrai šaunus sumanymas, įsivaizduoju kad bus labai gražu smile.gif

Dėžutė puošta kvilingo technika

user posted image
Atsakyti
Kur vilniuje perkate sias juosteles?
Atsakyti
QUOTE(Musyte_ @ 2013 12 05, 16:41)
Kur vilniuje perkate sias juosteles?

Sveikos kvilingo myletojas... Ir manes dominaklausymas-kur Vilniuje isigyti kvilingo priemones?

Aciu.
Atsakyti
Sveikos paneles, norejau paklausti koki popieriu naudojat (be spec). Bandziau sukt braizybos popieriu 0.5cm plocio juosteles, bet ritinelis gaunasi toks kompuotas
(luztntis popierius) ir kai nuimu nuo sukimo irankio neissiskleidzia labai. Na tik vos vos. Gal reikia sukt paprasta paisybos popieriu.Gal mano per kietas. Noriu snaigiu prisigamint.
Kiek visur skaiciau tai be spec popieriaus kitokio niekur nieks nemini. O balto vien nerandu jo pirkt.
Aciu uz Jusu atsakymus ir patarimus
Atsakyti
QUOTE(ataner24 @ 2014 12 09, 23:34)
O balto vien nerandu jo pirkt.
Aciu uz Jusu atsakymus ir patarimus

o paprastas baltas spausdinimo pop netinka g.gif

aš dar nesusikaupiu imti ir pabandyti,bet taip gražu wub.gif
Atsakyti
[quote=*MONAMI*,2014 12 10, 08:45]
o paprastas baltas spausdinimo pop netinka g.gif
Paprasta spauzdinimo popieriaus nebandziau, nes kazkur buvau radus, kazkur parasyta, kad reikia kietesnio popieriaus snaigiu darimui. na kad jos tvirtesnes butu.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Jungiuosi į kvilingo gretas, nes man laaabai patinka šis užsiėmimo būdas, labai nervus ramina lotuliukas.gif Šiuo pomėgiu susidomėjau prieš 3 metus, kai susilaukiau antro sūnaus ir ta rutina varė iš proto blush2.gif Tai dabar šiuo pomėgiu mėgaujuosi kartu su savo abiem sūnumis biggrin.gif
Keletas pirmųjų darbelių 4u.gif

user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
Kadangi mokintis teko iš interneto, tad pirmuosius darbelius teko kopijuoti blush2.gif kad suprasčiau techniką

user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Orinta., labai gražūs Jūsų darbukai smile.gif

Rodausi smile.gif su vazele smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Saga 28 @ 2015 01 24, 18:27)
Orinta., labai gražūs Jūsų darbukai  smile.gif

Rodausi smile.gif su vazele smile.gif
user posted image

Saga 28 aciu biggrin.gif

Labai graži vaza wub.gif Ar turite daugiau savo darbelių?
Papildyta:
Kiti darbeliai didesni - A4, A3, A2 formato
Šis paveikslas - naudojau kontūrinį kvilingą bei pačios darytos popierinės rožės
user posted image

Šie darbeliai A2 formato
user posted image
user posted image

user posted image
Atsakyti