Įkraunama...
Įkraunama...

KVILINGAS

QUOTE(irmuten @ 2010 03 01, 12:18)
Kol kas juosteles susikarpau iš lapų bet tai labai nepatogu ir ilgai užtrunka  unsure.gif

taigi galima nusipirkti ilgą metalinę liniuotę, tą slankiojamą peiliuką ir ant kartono pasidėjus iš karto kelis, keliolika ar net keliasdešimt tų spalvotų lapų susipjaustai.. ir greičiau ir tiesiau.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 01 kovo 2010 - 11:24
QUOTE(trr @ 2010 03 01, 12:23)
taigi galima nusipirkti ilgą metalinę liniuotę, tą slankiojamą peiliuką ir ant kartono pasidėjus iš karto kelis, keliolika ar net keliasdešimt tų spalvotų lapų susipjaustai.. ir greičiau ir tiesiau..  4u.gif

Ačiū, apie tai nepagalvojau blush2.gif
Atsakyti
Idėjos- interneto, atlikimas- mano.

Mano "vyniotinukai"

Viskas ką turiu parsisiuntus iš interneto platybių.

grožiai iš interneto

Jei kas nors turite kokių gražių dalykėlių, pasirodykite smile.gif
Atsakyti
Na kas turi atliekamu pinigeliu gali toki isigyt biggrin.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
IRMUTEN labai grazus "vyniotinukai' wub.gif 4u.gif .butu idomu pamegint taip pasukiot bigsmile.gif
Atsakyti
laba diena.ir aš susirgus šia liga biggrin.gif čia mano darytos snsigės
user posted image
o dabar darau tokius
user posted image
čia rasti ,o aš savo vėliau parodysiu nes dar tik 3 turiu padarius
Atsakyti
gražu labai, merginos.
na o aš tokiem gėriam neturiu dabar laiko, mezgu sau tuniką, laukia nebaigta staltiesė, pradėtas siuvinėt paveiksliukas, planuose mažajam numegzt švarkelis, dar turiu minty vieną mocherinį šalį, o pavasaris jau čia pat, tuoj į kiemą darbai išvilios, mažiuka smano gyvas sidabras, galiu tik pasigrožėt jūsų darbeliais wub.gif
Atsakyti
Tokiu juosteliu ir visu kitu priedu yra Kaunerankdarbiu parduotuveje Dauksos ir Vilniaus kampo netoli mirksiukas.gif
Atsakyti
As suzaveta tokiais darbeliais. Nieko nezinojau apie tokius menus, kol nepamaciau cia wub.gif wub.gif
Stebesiu ir toliau temute, kol rysiuos pati padaryti ax.gif
Atsakyti
Kokie gražūs margučiai (tikiuosi čia margučiai smile.gif ). O kaip jūs tokia lygią formą padarot? Dedat kažką į vidų ar jie tuščiaviduriai?
Atsakyti
QUOTE(irmuten @ 2010 03 01, 20:46)
Kokie gražūs margučiai (tikiuosi čia margučiai  smile.gif ). O kaip jūs tokia lygią formą padarot? Dedat kažką į vidų ar jie tuščiaviduriai?

aš klijuoju ant tikro kiaušinio.tik prieš tai ji išpučiu ,perplaunu su vandeniu,tada išdžiovinu ir klijuoju smile.gif
Atsakyti
tikiuosi suprasit ką aš čia parašiau
Atsakyti