Įkraunama...
Įkraunama...

KVILINGAS

achiu labai uzh ivertinima.chia dar pora darbu.user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katiaR: 30 birželio 2012 - 13:01
QUOTE(katiaR @ 2012 06 30, 02:12)
My WebpageMy Webpage  chia pora mano darbu
Papildyta:
jej kam idomu juosteles galima pagaminti.ash naudojau  yra tokia plastmasine nuotrauku pjaustimo lenta u judanchiu peiliu.nes kiek zhinau lietuvoje gan sunku rasti juosteliu kvilinguj.o sukau popriu ant paprasto dantu krapshtuko.

yra quiling.lt, kam nėra noro patiems karpytis ar neturi tokio įrankio, nes geras js tai irgi ne 10 Lt kainuoja. Atsiunčia per pora dienų, kaip tik neseniai siunčiaus, viskas super. Na arba jau visi rinkiniai, kad ir raštinės reikmenyse., tokiose kaip "office 1" ir pan. Dar berods dekostudijoj mačiau.
Atsakyti
eik tu sau,, ko tik siais laikais nera, as pirma kart siandien tokius darbus pamaciau jusu forume, kazkas nerealiaus thumbup.gif super
Atsakyti
QUOTE(katiaR @ 2012 06 30, 03:12)
My WebpageMy Webpage  chia pora mano darbu
Papildyta:
jej kam idomu juosteles galima pagaminti.ash naudojau  yra tokia plastmasine nuotrauku pjaustimo lenta u judanchiu peiliu.nes kiek zhinau lietuvoje gan sunku rasti juosteliu kvilinguj.o sukau popriu ant paprasto dantu krapshtuko.

Labai gražūs tavo darbeliai thumbup.gif , parodyk daugiau savo bigsmile.gif darbelių
Atsakyti
Dar mano viena dėžute pinigams, vestuvių proga.
https://plus.google....817050245326593 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nata2 @ 2012 08 17, 18:40)
Dar mano viena dėžute pinigams, vestuvių proga.
https://plus.google....817050245326593    ax.gif

Labai graži dėželė, kruopštus darbelis thumbup.gif , o pačia dėžutę pati darai?
Atsakyti
ačiū joli , smile.gif dėžute nuo "rafaelo"
Atsakyti
Kalėdos artėja...
Gal kas kokių idėjų šia tema pasufleruos ax.gif
4u.gif
Atsakyti
Google biggrin.gif
Atsakyti
DIDELIS DIDELIS ACIU 4u.gif
Atsakyti
Merginos, gal galit pasufleruoti kurioje vietoje ieškoti Tomas Philipse tų popieriaus pjaustymo mašinėlių?
Atsakyti
Aš kažkada kai ieškojau, tai sužinojau tik, kad "kažkada turėjom". Finale "Biuro pasaulyje" nusipirkom normalią popieriaus pjaustymo giljotiną. Nevisai pigiai gavos, bet mums tokio daikto dažnai reikia, tai pasiryžom. Buvo dar kažkokia paprastesnė virš 30 Lt, kažkas tokio, bet nepatiko ji mums dėl to, kad realiai pabandžius tik po vieną, du lapus pjauna. Juostelėms gal ir neblogai, bet pirkt vien dėl jų mus pasirodė labai nefunkcionalu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 05 gruodžio 2012 - 21:07