QUOTE(katiaR @ 2012 06 30, 02:12)
My WebpageMy Webpage chia pora mano darbu
Papildyta:
jej kam idomu juosteles galima pagaminti.ash naudojau yra tokia plastmasine nuotrauku pjaustimo lenta u judanchiu peiliu.nes kiek zhinau lietuvoje gan sunku rasti juosteliu kvilinguj.o sukau popriu ant paprasto dantu krapshtuko.
Papildyta:
jej kam idomu juosteles galima pagaminti.ash naudojau yra tokia plastmasine nuotrauku pjaustimo lenta u judanchiu peiliu.nes kiek zhinau lietuvoje gan sunku rasti juosteliu kvilinguj.o sukau popriu ant paprasto dantu krapshtuko.
yra quiling.lt, kam nėra noro patiems karpytis ar neturi tokio įrankio, nes geras js tai irgi ne 10 Lt kainuoja. Atsiunčia per pora dienų, kaip tik neseniai siunčiaus, viskas super. Na arba jau visi rinkiniai, kad ir raštinės reikmenyse., tokiose kaip "office 1" ir pan. Dar berods dekostudijoj mačiau.
eik tu sau,, ko tik siais laikais nera, as pirma kart siandien tokius darbus pamaciau jusu forume, kazkas nerealiaus super
QUOTE(katiaR @ 2012 06 30, 03:12)
My WebpageMy Webpage chia pora mano darbu
Papildyta:
Papildyta:
Labai gražūs tavo darbeliai , parodyk daugiau savo darbelių
Dar mano viena dėžute pinigams, vestuvių proga.
https://plus.google....817050245326593
https://plus.google....817050245326593
QUOTE(nata2 @ 2012 08 17, 18:40)
Labai graži dėželė, kruopštus darbelis , o pačia dėžutę pati darai?
Kalėdos artėja...
Gal kas kokių idėjų šia tema pasufleruos
Gal kas kokių idėjų šia tema pasufleruos
DIDELIS DIDELIS ACIU
Aš kažkada kai ieškojau, tai sužinojau tik, kad "kažkada turėjom". Finale "Biuro pasaulyje" nusipirkom normalią popieriaus pjaustymo giljotiną. Nevisai pigiai gavos, bet mums tokio daikto dažnai reikia, tai pasiryžom. Buvo dar kažkokia paprastesnė virš 30 Lt, kažkas tokio, bet nepatiko ji mums dėl to, kad realiai pabandžius tik po vieną, du lapus pjauna. Juostelėms gal ir neblogai, bet pirkt vien dėl jų mus pasirodė labai nefunkcionalu.