Įkraunama...
Įkraunama...

KVILINGAS

aciu kas pastebejot ir mano snaigutes ir jas pagyret smile.gif
Atsakyti
Senokai cia kas nors berase. Labai megstu kvilinga ir kartas nuo karto padarau kokiu nors grozybiu. Gal kas nors zino, ar Lietuvoje buna pirkti kvilingo reikmenu: popieriaus juosteliu, sukimo irankiu, liniuociu? Kiek teko ieskot toks vaizdas, kad Lietuvoje tokiu prekiu nera sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tortusiukas @ 2011 04 04, 13:59)
Senokai cia kas nors berase. Labai megstu kvilinga ir kartas nuo karto padarau kokiu nors grozybiu. Gal kas nors zino, ar Lietuvoje buna pirkti kvilingo reikmenu: popieriaus juosteliu, sukimo irankiu, liniuociu? Kiek teko ieskot toks vaizdas, kad Lietuvoje tokiu prekiu nera sad.gif

kiek zinau yra... tik irankius greitai isperka, nes mazai uzsiveza... o maciau ir juosteliu pirkti (jei konkreciai Kaune Vilniaus g.) - tik kad tu juosteliu neapsimoka pirkti - jos brangios, o pati pasidaryti gali wink.gif
Atsakyti
Internetu yra www.savaspasaulis.lt
Atsakyti
Nedidelis ten pasirinkimas, bet vis šis tas. Dėkui smile.gif
Atsakyti
kvilingo įrankių dar būna pirkti www.spalvunamai.lt internetinėje parduotuvėlėje čia 4u.gif
Atsakyti
Mano velykinė dekoracija su kvilingu 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Tortusiukas labai gražiai padarius thumbup.gif super
O čia mano pirmas bandymas 4u.gif
user posted image
Atsakyti
[quote=Tortusiukas,2011 04 27, 00:16]
Mano velykinė dekoracija su kvilingu 4u.gif

wauuu bigsmile.gif

[quote=Eglentina,2011 10 14, 23:08]
Tortusiukas labai gražiai padarius thumbup.gif super
O čia mano pirmas bandymas 4u.gif

visai neblogas bigsmile.gif

gaila nenufotkinau savo atviruku,o dabar jau neturiu,reiks naujus daryti biggrin.gif
Atsakyti
Pasirodysiu su kitu bandymu 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Nežinau, ar buvo įdėta ši nuoroda, bet tikrai pravers kvilingo technika (filmuota medžiaga) thumbup.gif .
Atsakyti
Nelabai populiari tema, bet pasirodysiu su naujais darbais, štai du Kalėdiniai darbai
user posted image
user posted image

Ir mano didysis projektas, padaryta Lietuva kvilingo technika 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglentina: 05 gruodžio 2011 - 19:20