Įkraunama...
Įkraunama...

KVILINGAS

QUOTE(Chera @ 2010 09 14, 21:39)
Nera sioje parduotuveje, sake kazkada turejo, bet dabar jau nebeturi  verysad.gif

matyt, išpirko. Gaila, kad neradai...
Atsakyti
QUOTE(modestina @ 2010 09 15, 01:35)
matyt, išpirko. Gaila, kad neradai...

reikejo ju nedaug - atviruka galimu rolleyes.gif tai teko su peiliuku ir liniuote pasidarbuoti tongue.gif imesiu kada rezultata ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chera: 15 rugsėjo 2010 - 09:16
bus smagu pamatyt wink.gif
Atsakyti
Laba diena!

Ir man labai patinka si technika, nors atradau ja tik pries savaite ax.gif padariau dideli atviruka gimtadienio progai tai visiems patiko ir pati nustebau kad taip moku daryti, nes kartais kantrybes neuztenka tokiam juveliriniam darbui ir rankos viasad dreba blink.gif
teko padaryti daug gelyciu, reikejo karpyti su zirklemis keleta juosteliu, o po tokio darbo pirstai aisku skaudejo doh.gif
as cia kuriu planus ir noreciau nusipirkti karpimo masinele, bet pas mus niekur nerandu unsure.gif gal kas pirko ir gali pasidalinti informacija blush2.gif aisku galima atsisiunsti is uzsienio bet niekad nebandziau is ten pirkti
Atsakyti
Labai gražūs darbai! Nebuvau dar tokių mačius. Reikia ir pačiai kažką pamėginti blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(modestina @ 2010 09 05, 13:26)
pamačiau darbus ir vos nenualpau - koks grožis!!!!

Beje, ar geriau pačiai susikarpyt, ar jau gatavus pirkt? Aš tai su pieštuku esu bandžiusi sukt - man teip "drapiežnai" išėjo ir nebesugrįžau...

Kažkada pamačiusi nuorodą susižavėjau, bet, kaip minėjau, daugiau ir nebesugrįžau. O visai norėtųsi smile.gif

http://books.google....J...p;q&f=false

O nėra kokios knygos lietuvių kalba? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(>CandyFloss< @ 2010 09 24, 16:27)
O nėra kokios knygos lietuvių kalba?  smile.gif

Tikrai, gal kas matė?
Aš ieškojau, bet nieko neradau...
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(aussrrina @ 2010 10 02, 12:22)
Kokios grazios wub.gif  wub.gif  wub.gif
y ra pirkti juosteliu visokiu spalvu.Ir sukimo yrankis.

http://www.dekostudi...roducts_id/4099

nerandu irankio sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2010 10 02, 12:24)
nerandu irankio sad.gif

stai mirksiukas.gif
http://www.dekostudi...roducts_id/4095
Atsakyti
Prisižiūrėjau grožių pas jus, niu kaip nepabandyti blush2.gif . Ypač kai proga pasitaikė ir labai reikėjo kažkuo pagyvinti sveikinimą biggrin.gif . Neturiu jokių aparatų, pjausčiau spalvotą popierių juostelėmis ir pirštukais sukau ir klijavau po vieną lankelius ar kaip juos pavadint biggrin.gif. Nesu kantri, bijojau, kad neištempsiu ir nieko nepadarysiu, bet visai patiko ir tas juvelyrinis klijavimas neprailgo, be to nedaug ir teklijavau irnesakyk.gif
user posted image

Klausimas. Kaip klijuoti tiesios juostelės dalį? Aš gal dviejuose vietose apačią klijais patepiau ir palaikiau prispaudus... taip ir reikia, ar per visą ilgį klijuoti reikia? Ar visai nereikia, kaip krenta/raitosi taip ir gerai?
Atsakyti
QUOTE(Daivulyte @ 2010 10 01, 19:00)

labai graziai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Va ka tik ilidau pirma karta i sita tema ir apakau is grozio, VAU ir noriu ismokt bet pas mus tokiu priemoniu tikrai nerasiu. KA galetumet man tokiai zaliai patarti nuo ko pradeti mokytis ir kaip daryti viska. Rasykite i az. Labai lauksiu pasiulymu ir pagalbos.
Atsakyti