mes valgem aptamili,o db pakeitemi semper, bet mano maziukui nelabai patiko, tek gal melyna hipp pabandyti....
mes daug isbandem, bet galiu pasakyt,kad aptamil labai nepatiko-nevalgydavo
QUOTE(Darlingkrbe @ 2010 03 16, 11:49)
Mes valgome Aptamil Digestive Care, bet kazkodel dabar pradejo kieteti viduriukai.
Dar geriam jogurto kapsules, bet gydytoja sake, kad geriau Bifolako miltukai Tai bandysiu situos duoti karta i diena.
Gal kas bandete Bebilon misinukus, nes pardeje sake, kad tai sukterines Milupos imones produkcija ir sudetis ta pati
Dar geriam jogurto kapsules, bet gydytoja sake, kad geriau Bifolako miltukai Tai bandysiu situos duoti karta i diena.
Gal kas bandete Bebilon misinukus, nes pardeje sake, kad tai sukterines Milupos imones produkcija ir sudetis ta pati
o as pastebejau kad visu misinuku sudetis (vitaminai,mineralai) beveik identiska,tik vienuose yra pribiotiku, kituose ne, bet kas keisciausia, kad tam pigiajam tutelyje nera krakmolo kas yra labai gerai
is pradziu naudojom nan1 bet neilgai,nes ju kietino viduriukus, o dabar naudojam Aptamil. cia vienu metu buvom nusipirke Aptamil RA atpilinejantiems,bet uzkietino viduriukus lb,tai gryzom prie paprasto Aptamil.
Mes naudojam Nan HA 1 ir labai gerai, bandem Aptamil bet mums su viduriukais nelabai gerai buvo ir nelabai valgem aptamila, teko vel pereiti prie Nan HA 1
Isbandem kelis misinukus ir netiko ,tiko tik Aptamil1 ,ji geriam beveik 3 men.ir pastebejau,kad uzkietejo viduriukai jau gera savaite, nebenoriai ji geria,kodel?gyvenu ne LT.tai misinuku pasirinkimo nerasta,tai bus sunku,bet rasim varianta..
mes mišinukus naudojam jau nuo 1.5 mėn. nes vyukas atsisakė krūties. išbandėm daug ir labiausiai tiko Milumil, padėjom nuo 1 nr, daba jau 2 iš tikūjų tai kiekvienam vaikučiui reikia atitaikyti individualiai
Pardejau nuo Aptamilio ir likau ties Aptamiliu, daugiau neeksperimentuoju Tiesa, kol dar maitinau MP buvau nusipirkus Aptamil Consession (kad nepustu vaikui pilvuko), bet nuo jo labai atpylinejo mano mazius, nes jis tokio kartoko skonio. O kai pabandziau Aptamil 1, buvo viskas gerai Dabar naudojam Aptamil 2 Hungry Baby Siaip, reikia atrasti tinkama savo maziui. Tiesa, nuo Aptamilio kartais maziukas sunkiai tustinasi, labai stena. Bet dabar jau kasdien duodu maziukui po banana, tai viduriukai labai susitvarke