mes naudojam hipp pre ha misinuka, bet jau antra nakti mano mazyle nerami, verkia, nemiega, ir viduriukus pradejo pusti, kakutis pasidare skystesnis, tai siandien pirksiu aptamil misinuka.
gal kas naudojete Bellakt ap misinuka ir zinote iskur gauti kaune jo
QUOTE(Sikste @ 2011 01 28, 16:16)
mes naudojam hipp pre ha misinuka, bet jau antra nakti mano mazyle nerami, verkia, nemiega, ir viduriukus pradejo pusti, kakutis pasidare skystesnis, tai siandien pirksiu aptamil misinuka.
Maniske ir labai puksejo nuo HIPP HA1
Šiuo metu vartojam Milumil. Prieš tai Aptamil. Tiesa, teko ir Aptamil HA pabandyti.
Laba.Mes ispradziu bandeme bebi, bet nuo jo isbere, bandem baltarusiska Belakta, kietai ir sunkiai kakojo, nuo Aptamil AR reke nesavo balsu puse nakties.Mums tiko Aptamil ir Nan1,likome prie Nan1. Blogai eksperementuoti, bet mes ieskojome tokio misinuko, kad pavalgius mano lelyte butu rami. Mums taip sake, kai misinukas tinka, tai vaikas ramus.Nedarykyt musu klaidos, neeksperementuokite su savo mazyliais.Sekmes.
QUOTE(Oksanocka @ 2011 02 02, 21:06)
Laba.Mes ispradziu bandeme bebi, bet nuo jo isbere, bandem baltarusiska Belakta, kietai ir sunkiai kakojo, nuo Aptamil AR reke nesavo balsu puse nakties.Mums tiko Aptamil ir Nan1,likome prie Nan1. Blogai eksperementuoti, bet mes ieskojome tokio misinuko, kad pavalgius mano lelyte butu rami. Mums taip sake, kai misinukas tinka, tai vaikas ramus.Nedarykyt musu klaidos, neeksperementuokite su savo mazyliais.Sekmes.
o tai kaip pasiulitumet pritaikyti misinuka nebandant ju
mes nuo gimimo naudojam NAN....
QUOTE(luna @ 2011 01 19, 23:24)
Skaitau, skaitau o kas nors naudoja HIPP arba SEMPER ? mes naudojam su bifido bakterijom,duodu tik pries nakties miega
Mes naudojam Semper bifidus. Nuo aptamil HA pasidare labai neramus, nebekakojo.
QUOTE(tafuti @ 2010 02 28, 15:47)
Laba diena
Turime maza problemele. Mum 6 men. kruties jau nelabai norime, tai ima tai neima, verkia. Noriu pabandyti pieno misinuka, bet nezinau koki. Gal galite padeti
Turime maza problemele. Mum 6 men. kruties jau nelabai norime, tai ima tai neima, verkia. Noriu pabandyti pieno misinuka, bet nezinau koki. Gal galite padeti
mes tai uz aptamila. mums jis idealiai tinka, nors pilvelis ir zarnynas musu labai jautrus
Mes irgi dziaugiames NAN1 nuo Aptamilio baisiai werke lelius...
mes pradejom nuo aptamil, veliau bandem NAN ir likom istikimi. Bandziau duoti Similac, labai godziai gere, bet po to.... pilvuka skaudejo labai.
QUOTE(Rasa Luksiene @ 2011 01 28, 09:57)
O mes viena karta per diena naudojam Tutteli misinuka ir jisai mums tinka ) Bandem similac, bet netiko mano panelei, nevalge jo )
aš tai saviški maitinu MP ir mišiniu. Tai valgo Tutelli. aptamilio nepriėmė. Tai,kai patiko tutelis,prie jo ir likom