Įkraunama...
Įkraunama...

Pieno mišinukas

QUOTE(shipra @ 2011 01 16, 14:21)
beje, o gal koks misinukas yra ozkos pieno? sako vaikam labai sveika  g.gif

Yra Holle, kaip tik dabar vyras nupirko pabandymui, tik kad kaina nemaža - virš 60lt kainuoja doh.gif
Atsakyti
o kur pirkot? laukiu atsiliepimo smile.gif

kiek gramu pakuoteje? bet tai ziuriu, kad su ozkos pienu yra tik nuo 6 menesiu... mums dar tik 3 g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shipra: 16 sausio 2011 - 20:32
[quote=shipra,2011 01 16, 20:31]o kur pirkot? laukiu atsiliepimo smile.gif
Papildyta:
kiek gramu pakuoteje?
[/quote]
Pirkom Prismoj, bet tikriausiai daugumoj didesnių prekybos centrų yra, taip pat ekologiškose parduotuvėse.
Dėl amžiaus, nepastebėjau ar yra ir mažesniems.. blush2.gif Pakuotė 400g.
[/quote]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimukeA: 16 sausio 2011 - 20:39
QUOTE(mylimukeA @ 2011 01 10, 20:45)
Kiek konsultavausi su gydytoja, tai sakė jeigu tik šis požymis, galima nekeisti mišinuko, nes čia nuo geležies  mirksiukas.gif

mums ta pati sake, diegliai kaip ir visiems buna iki 3-6 men, o kakutis zalias del gelezies. tai verkiam naktimis, raiciojames ir stenam visa diena... kakinam zaliai, bet jau mano kantrybe senka... nejau tikrai taip turi buti, man ta fraze gydytoju tai doh.gif galiausiai pabere po trijus savaiciu NAN1 active naudojimo....
Atsakyti
mes tai Nan naudojam:) kazkaip pirma nusipirkom, pabandem ir tiko:) anksciau irgi atpilinejo gan nemazai:) bet dabar kai vartojam ir kieta maista, tai labai retai:) 4u.gif
Atsakyti
Paketėm Nan, nes buvo diegliai į jau išbandytą seną gerą Similac. Valgom ir storėjam lotuliukas.gif Tiesa turiu ir MP.
Atsakyti
QUOTE(mylimukeA @ 2011 01 16, 20:50)
Yra Holle, kaip tik dabar vyras nupirko pabandymui, tik kad kaina nemaža - virš 60lt kainuoja  doh.gif

Kaip matau panasus rupesteliai pas mus 4u.gif Mano vaikiukas irgi nuo kazko sualergizavo gan stipriai. Dabar Aptamil Alergie Care ir MP geriam, o ant lentynos Holle su ozkos pienu jau stovi smile.gif Parasykit kaip jusu vaikiukas reaguoja, kazkaip gan patikimai man tas misinukas atrodo, nors kol nors kiek apsigydysim geriam Aptamil verysad.gif
Atsakyti
Praktiškai nuo gimimo ėmėm gerti Aptamil. Puikiai tiko, nereikėjo net kito bandyt. Sūnelis jį labai skaniai geria, jau pasiekėm 3 numerį. Rinkomės šį mišinį, nes negalėjau maitinti, o jis pagal sandarą atrodė tobuliausias. Nenusivylėm thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linutuks @ 2011 01 17, 17:12)
Kaip matau panasus rupesteliai pas mus 4u.gif Mano vaikiukas irgi nuo kazko sualergizavo gan stipriai. Dabar Aptamil Alergie Care ir MP geriam, o ant lentynos Holle su ozkos pienu jau stovi smile.gif Parasykit kaip jusu vaikiukas reaguoja, kazkaip gan patikimai man tas misinukas atrodo, nors kol nors kiek apsigydysim geriam Aptamil verysad.gif

Aptamil mums padėjo, nors odelė vis dar šiurkštoka unsure.gif
Šiaip tas Holle gan saldus (nepalyginsi su HA ar allergy care), tik kvapą šiek tiek nemalonų turi (nors čia gal tik man blush2.gif ). Bet atrodo, kad maniškis jo mažiau geria nei prieš tai buvusius mišinukus, nors gal tik sutapimas.
O nuo ko taviškį vaikiuką sualergizavo? Ar buvot pas daktarus?
Atsakyti
QUOTE(mylimukeA @ 2011 01 17, 21:24)
Aptamil mums padėjo, nors odelė vis dar šiurkštoka  unsure.gif
Šiaip tas Holle gan saldus (nepalyginsi su HA ar allergy care), tik kvapą šiek tiek nemalonų turi (nors čia gal tik man  blush2.gif ). Bet atrodo, kad maniškis jo mažiau geria nei prieš tai buvusius mišinukus, nors gal tik sutapimas.
O nuo ko taviškį vaikiuką sualergizavo? Ar buvot pas daktarus?

Kad ne nezinom nuo ko verysad.gif Valgem jau bulve, morka, kopusta, obuoliuka, atrodo, nieks nesidare, tik kaktyte pleiskanota buvo. O dabar demes baisiausios, raudonos ant veiduko, kakliuko. Pasiskambinom pediatrei, liepe palikt racione tik bulve, Zyrteka gert. Savaite jau praejo, vakar atrode, kad jau geriau, siandien krutinyte vel raudona. Ryt uzsiregistravom pas alergologe Vaideliene, ziuresim, ka sakys. O jusu kunelis irgi tom raudonom demem buvo isbertas? O vaistukus kokius jums skyre? Liudna labai tos maziuku bedos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(linutuks @ 2011 01 17, 20:59)
Kad ne nezinom nuo ko verysad.gif  Valgem jau bulve, morka, kopusta, obuoliuka, atrodo, nieks nesidare, tik kaktyte pleiskanota buvo. O dabar demes baisiausios, raudonos ant veiduko, kakliuko. Pasiskambinom pediatrei, liepe palikt racione tik bulve, Zyrteka gert. Savaite jau praejo, vakar atrode, kad jau geriau, siandien krutinyte vel raudona. Ryt uzsiregistravom pas alergologe Vaideliene, ziuresim, ka sakys. O jusu kunelis irgi tom raudonom demem buvo isbertas? O vaistukus kokius jums skyre? Liudna labai tos maziuku bedos verysad.gif

Maniškiui tai visas kūnelis mažais spuogeliai buvo nusėtas, veidas gal mažiausiai..Tikrai liūdna, taip gaila vaikiuko buvo..
Aceterin išrašė alergologė ir kremuką kažkokį (neprisimenu pavadinimo), bet man atrodo jis tikrai padėjo (galėsiu surasti ir parašyti rytoj pavadinimą, nors jis receptinis).
Atsakyti
o kazi, mums sake misinukas netinka, bet musu neisbere, tik vaikiukas neramus, liepe gert sojos, bet jei butu netikes, gal butu isbere? g.gif
Atsakyti