Įkraunama...
Įkraunama...

Pieno mišinukas

Sveikos, mamos! Savo 6 men. dukrytei nusprendziau pirma karta duoti misinuko, nes planuoju netrukus baigti maitinti krutimi. Paskaiciusi sia tema nusprendziau pradeti nuo Nestle NAN'o. Vaikas klykia, i buteliuka net ziuret nenori, su kose kazkaip bandziau duoti- tas pats scenarijus. Pati paragavau sio gerio- is tikruju skonis bjaurokas, gal galetumete patarti- kuris misinukas turi labiausiai pakenciama skoni?
Atsakyti
QUOTE(chasinta @ 2010 12 17, 19:01)
Sveikos, mamos! Savo 6 men. dukrytei nusprendziau pirma karta duoti misinuko, nes planuoju netrukus baigti maitinti krutimi. Paskaiciusi sia tema nusprendziau pradeti nuo Nestle NAN'o. Vaikas klykia, i buteliuka net ziuret nenori, su kose kazkaip bandziau duoti- tas pats scenarijus. Pati paragavau sio gerio- is tikruju skonis bjaurokas, gal galetumete patarti- kuris misinukas turi labiausiai pakenciama skoni?

Vaikas klykia turbut ne del misinuko, o del to kad buteliuko nenori. Gal nebuvo geres is buteliuko? Jei taip, tai net nezinau ka patart...
O jei jam tik misinukas nepatinka, tai glaima ragaut kita, saldesni koki, Hipp ar Tutteli smile.gif Nors sako kad Nan panasiausias i MP, nezinau, neragavau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marina861: 17 gruodžio 2010 - 21:28
o mamytes gal kas vartojat aptamil is anglijos parvezta? idomu ar jis toks pats kaip ir cia pas mus, nes pakuote tai kitokia g.gif
Atsakyti
Pirmas mišinukas,kurį bandėm duoti vaikui,buvo Nan 1,tai vaikas vien nuo kvapo nusisuko-galvoju,gal tik man jo kvapas nelabai malonus,bet ir paragavus skonis ne koks.Tai pradėjom valgyti Hippą-iš karto tiko ir patiko,jokių bėdų nei su tuštinimosi, nei su pilvo pūtimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Murauskė @ 2011 01 03, 16:57)
Pirmas mišinukas,kurį bandėm duoti vaikui,buvo Nan 1,tai vaikas vien nuo kvapo nusisuko-galvoju,gal tik man jo kvapas nelabai malonus,bet ir paragavus skonis ne koks.Tai pradėjom valgyti Hippą-iš karto tiko ir patiko,jokių bėdų nei su tuštinimosi, nei su pilvo pūtimu  4u.gif

O mums tikriausiai alergija nuo hippo verysad.gif Ryt eisim pas alergologą, žiūrėsim ką pasakys. Kol kas naudojam hipp ha2, tai skonis labai nekoks, bet gerai, kad mažius noriai valgo.
Atsakyti
QUOTE(mylimukeA @ 2011 01 03, 17:40)
O mums tikriausiai alergija nuo hippo  verysad.gif Ryt eisim pas alergologą, žiūrėsim ką pasakys. Kol kas naudojam hipp ha2, tai skonis labai nekoks, bet gerai, kad mažius noriai valgo.

aij v man rodos, kad visų tų mišinukų ir skonis, ir kvapas nekoks. Nesuprantu kaip kūdikėliai tokius gali valgyti g.gif manoji valgo Nan Ha1. Nu man tai jis visai neskanus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Eagle78 @ 2011 01 03, 18:01)
aij v man rodos, kad visų tų mišinukų ir skonis, ir kvapas nekoks. Nesuprantu kaip kūdikėliai tokius gali valgyti  g.gif manoji valgo Nan Ha1. Nu man tai jis visai neskanus  schmoll.gif

Tikrai ne visų smile.gif Semper, Tuteli, hipp (paprasto) neblogas skonis (daugiau nebandėm). Aš kai neturėdavau pieno, kavą baltindavausi blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Hipp organic
Atsakyti
hipp arba nan
Atsakyti
Hipp mirksiukas.gif
Atsakyti
O as maziukui duodu BEBI Premium. Beveik neatpilyneja, ir su viduriukais viskas gerai! smile.gif Tik kad to misinuko ne bet kur gausi... verysad.gif Tik RIMI jo buna...
Atsakyti
Teko visokio isbandyti,bet labiausiai mazei tiko "Aptamil".Gerdavom "Aptamil Hungry",o dbr geriam nuo 6menesiuku mirksiukas.gif
Atsakyti