Įkraunama...
Įkraunama...

Pieno mišinukas

QUOTE(mylimukeA @ 2010 12 06, 17:41)
O kiek tavo mergytei laiko? Kaip su svoriu?

Mano maziukei rytoj 6sav. sueina smile.gif Gime 3180g, o dabar kazkur 4800g. tai nezinau ar cia geras prieaugis g.gif Tiek daug kuo reikia dometis, kad vos aprepiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2010 12 06, 16:59)
Mano maziukei rytoj 6sav. sueina smile.gif Gime 3180g, o dabar kazkur 4800g. tai nezinau ar cia geras prieaugis g.gif  Tiek daug kuo reikia dometis, kad vos aprepiu doh.gif

Ai, tai ji dar visai mažytė, gali (ir turi) valgyti kiek nori ir kada nori (minėjai, kad ir MP dar valgo, tai jo tikrai neturėtum riboti) smile.gif O priaugo tai netgi nemažai, sakyčiau wink.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes,
Mes jau dideli, o dar liko Nestle NAN1 misinuko viena pakuote pas mus. Galioja iki 2011 pavasario. Jei kam reikia, galiu atiduoti - gaila ismest... Vilnius, rasykit i AZ.
Atsakyti
Labas

Naudojom aptamil, bet pavalges jis man po koki 20-30min prasibunda klykdamas, tai ir nezianu, cia del to, kad misinuka pradeda virskinti ir mazyliui skauda pilvuka ar cia skirti vakariniam nerimui ir blogiems sapnams. Gal kam taip buvo? Vakar pakeitem misinuka ( duodu tik pries naktini miega) i Hipp, vel tas pats, tai net nezianu ka darytti, panaudosim savaite, nes kzkur skaiciau, kad reikia laiko, kad mazylio skrandukas priprastu prie naujo maistelio, jei niekas nepasikeis - keisim i kita misinuka.
Atsakyti
QUOTE(Rita_Sa @ 2010 12 08, 13:06)
Labas

Naudojom aptamil, bet pavalges jis man po koki 20-30min prasibunda klykdamas, tai ir nezianu, cia del to, kad misinuka pradeda virskinti ir mazyliui skauda pilvuka ar cia skirti vakariniam nerimui ir blogiems sapnams. Gal kam taip buvo? Vakar pakeitem misinuka ( duodu tik pries naktini miega) i Hipp, vel tas pats, tai net nezianu ka darytti, panaudosim savaite, nes kzkur skaiciau, kad reikia laiko, kad mazylio skrandukas priprastu prie naujo maistelio, jei niekas nepasikeis - keisim i kita misinuka.

Mano vaikiukas irgi visa diena valgydavo mamos pienuka, o vakare duodavau misinuka. Dabar jau uztenka MP, visa diena valgo is kruties, bet vakare is iprocio butinai reikalauja buteliuko blush2.gif nuo kokio antro menesio pas mus buvo ta pati problema - suvalgo 200 gramu, uzmiega, pamiega pusvalandi, prabunda ir verkia, supi- nemiega, padedi - klykia. Mastem, gal ka skauda, gal pilvuka pucia, sildem, masazavom, davem misinuka, davem nutraukta piena - vis tas pats. Kol viena vakara vyras susiprotejo dar jam valgyt paduot smile.gif
Dabar jau mums virs keturiu menesiu, o rezimas vis toks pats - 200 gramu pienuko, pusvalandis miego ir dar 100 gramu ,,dabavkes,, doh.gif gal netycia ir jums tas pats variantas 4u.gif
Atsakyti
Semper
Atsakyti
Sakykite, kaip manote, ar gali būti, kad pradėjo berti nuo mišinuko po kelių savaičių naudojimo.
Maitinu MP, bet primaitinu mišinuku Nestle NAN HA. Dabar pabertas veidukas ir pilvukas raudonais mažyčiais taškučiais. Pati maistą labai žiūriu, nebežinau ką valgyti, galvoju ar gali būti mišinuko "kaltė" g.gif Gal kam taip buvo panašiai?
Atsakyti
nuo pat gimimo geriam Nan1 smile.gif tik beaugant jį pakeitem i Nan Ha1, nes mažoji gan gausiai atpylinėjo ax.gif po pakeitimo - buvo geriau, o kai užaugom iki 2,5 mėn. ir skrandukas susitvarkė thumbup.gif jokių vaistukų nebevartojam thumbup.gif
Atsakyti
Semper
Atsakyti
Valgo Tutteli. Bandem Aptamil, netiko. Nuo Milumil isbere, tai irgi atkrito. Pabandem Tutteli, tiko, tai ir likom prie jo.
Cia manau nei kaina ar gamintojas svarbiausia, o kaip vaikucio organizmas toleruoja- vienam vienas tiks, kitam kitas, reikia bandyti kol atrasit kas tinka smile.gif
Atsakyti
Marina, o kaip pasireiske, kad aptamil netiko?
Atsakyti
QUOTE(Rita_Sa @ 2010 12 14, 11:13)
Marina, o kaip pasireiske, kad aptamil netiko?

Kazkas su viduriais buvo, uzkieteje turbut, nes visa diena raitesi. Ir siaip labai nenoriai gere, labai mazai suvalgydavo.
Atsakyti