Įkraunama...
Įkraunama...

Pieno mišinukas

mano mazulio nugijo uzpakaliukas kaip pakeiciau misinuka is hipp alerginis i semper, rezultatas is karto pasirode.Mes ji geriam jau savaite tikiuosi nieks nepasikeis ir jis mums tiks,nes jau per penkias savaites ketris misinukus isbandem doh.gif
Atsakyti
Nesupykti,aš čia truputį ne į temą.DOVANOJU aptamil1 mišinuko 1 pakuotę,mums nuo jo alergija prasidėjo,o buvom jau nusippirkę,galioja 2010 12 24,labai gaila išmesti,nepigus,o norinčių neatsiranda 4u.gif Vilnius AŽ
Atsakyti
mes naudojam semper misinika, pries tai hippo naudojom, aptamili, bet semper pats geriausias smile.gif bent ju mums smile.gif
Atsakyti
Mamytės, gal žinot kuris mišinukas turi mažiausiai kalorijų? blush2.gif Nepagalvokit, kad noriu dietinti vaikiuką, tiesiog labai daug svorio priaugam, galvoju gal reikėtų pabandyti liesesnį mišinuką? g.gif
Atsakyti
Vienu metu, kai buvo pastojęs pienukas pas mane, pirkom Nestle NAN active, mums jis tiko iš karto, tad nieko ir nekeitėm smile.gif vieną kartą vyras ne tą nupirko, ne active bet HA (elergiškiems vaikams), tai kaip bebūtų keista šis visiškai netiko, nemačiau dar tokiais fontanais atpylinėjančio vaiko, viską ką suvalgė-atpylė tokiais fontanais, kad baisu, sugrįžus prie active vėl viskas susitvarkė, nors dabar džiaugiamės, kad vėl yra pakankamai pienuko ir mums jau nereikia mišinukų, nors rezerve dar turim, jei prireiktų smile.gif
Atsakyti
ligoninej prabadavom kelias dienas, nemetemdaug svorio tai gavom NAN 1 ir jis mum tiko, jau greit menesis kaip ragaujam sita reikala, viskas tvarkoj dik gal per daznai valgom, jokiu alergiju ar kazko negero, beto kaina irgi neuzlenkta per daug misinuko, o jei dar pas lenkus tai dar pigiau...
Atsakyti
Mes geriam Milupos misinuka,tinka labai gerai smile.gif
Similac labai kietindavo vidurius,nuo Bebi atpilynedavo,o nuo Tuteli bere zandukus. Dabar viskas susitvarke smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif

Norejau paklausti ar jusu maziukai visada suvalgo vienoda doze ir ar valgo reguliariai? Mano maziuke gali suvalgyt 100ml, o gali 180ml. gali valgyt uz 3val., o gali vel but alkana ir uz valandos. Tiesioh sunku planuotis kiek ji suvalgys. Paruosi per daug, reikia ispilt. Per mazai, sugaisti kol dar padarai doh.gif Kaip jus su tuo tvarkotes?
Tiesa, as dar maitinu ir MP, bet irgi is buteliuko.

Ir ar duodat ka nors papildomai atsigert? Vandens arba arbateliu?

Labai buciau dekinga uz atsakymus, nes tiek daug neaiskumu tapus pirma karta mama blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2010 12 06, 00:41)
Sveikos, merginos 4u.gif

Norejau paklausti ar jusu maziukai visada suvalgo vienoda doze ir ar valgo reguliariai? Mano maziuke gali suvalgyt 100ml, o gali 180ml. gali valgyt uz 3val., o gali vel but alkana ir uz valandos. Tiesioh sunku planuotis kiek ji suvalgys. Paruosi per daug, reikia ispilt. Per mazai, sugaisti kol dar padarai doh.gif  Kaip jus su tuo tvarkotes?
Tiesa, as dar maitinu ir MP, bet irgi is buteliuko.

Ir ar duodat ka nors papildomai atsigert? Vandens arba arbateliu?

Labai buciau dekinga uz atsakymus, nes tiek daug neaiskumu tapus pirma karta mama blush2.gif

Maniškis anksčiau maždaug vienodai suvalgydavo, o dabar irgi būna, kad padarau ir vos ne viską išpilti reikia... doh.gif Iš pradžių išpylinėdavau, o dabar jau šildytuve vieną kartą pašildau, nemanau, kad labai blogai. O dėl arbatėlių ir vandens, aš neduodu, nes maniškis nelabai ir geria. Bandžiau naktinį valgymą pakeisti vandenuku, bet suprato apgaulę ir teko greitai mišinuką daryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimukeA @ 2010 12 06, 14:38)
Bandžiau naktinį valgymą pakeisti vandenuku, bet suprato apgaulę ir teko greitai mišinuką daryti smile.gif

Ar galit jus man normaliai paaiskinti ta valgymo pakeitima arbatelemis? manoji tai geria net ir paprsata virinta vandenuka, tik as ji daviau, kai nekakojo 3dienas. Gydytoja patare pdet vaikui su vandenuku. Tai is karto prastume. O kaip tuos valgymus pakeist ir kodel? Ar tai todel, kad kai reciau valgo suvalgo didesne doze pieno/misinio ir pakui ipranta reguliariai valgyt? nepykit, kad as cia taip klausineju, bet nezinau situ techniku blush2.gif Vat manoji ir siandien per 3val. jau tris kartus valge doh.gif Nurimsta trumpam , pabendraujam ir vel valgyt doh.gif Tai as taip su chalatu ir sedziu, nes neturejau progos nusipraust doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2010 12 06, 15:18)
Ar galit jus man normaliai paaiskinti ta valgymo pakeitima arbatelemis?

Mano berniukas tai sveria nemažai, todėl visai neblogai būtų, jei kartais tiesiog atsigertų vandenuko vietoj mišinuko smile.gif Tai tik dėl to. Be to, jei naktį atsigertų tik vandenuko, neapsunkintų skrandžio ir po truputį atprastų valgyti naktim, čia aš taip galvoju blush2.gif O kiek tavo mergytei laiko? Kaip su svoriu?
Atsakyti
Bandem Aptamil - kietejo viduriukai.
Bandem Milumil-bere.
Bandem Nan-bere.
O dabar valgom Tuteli ir viskas lb gerai.
Atsakyti