Įkraunama...
Įkraunama...

Pieno mišinukas

o kiek laiko man taip duoti jei atpildines? g.gif
Atsakyti
kas bande ar naudoja aptamil comfort misinuka nuo pilvuko diegliu, skausmeliu? g.gif
Atsakyti
Mes valgem NAN 1, dabar NAN2, tai tas geriausiai tinka thumbup.gif nors isbandem nemazai misinuku doh.gif O kad viduriukai nekietetu, tai karta dienoje duodu SEMPER BIFIDUS, suveikia stebuklingai thumbup.gif ir aisku vandenuko reikia duoti po truputi.
QUOTE(shipra @ 2010 11 01, 18:10)
kas bande ar naudoja aptamil comfort misinuka nuo pilvuko diegliu, skausmeliu? g.gif

Mes valgem, bet visai nepasiteisno mum schmoll.gif Jau kaip minejau labai puikiai tiko vietoj jo Semperis mirksiukas.gif nors ir paskirtis jo ne visai kaip Aptamil Comforto.
Atsakyti
mamytes gal kam reiketu turiu Nan nr 1 nepradaryta pakuote, pigiai parduociau, rasykit i az, jei ka sudomino. mes jau nr 2 valgom.
Atsakyti
Manau neverta jaudintis del dezutes misinuko, juk dauguma kosiu reikia gaminti su pienuku, tai ji ir sunaudosit... smile.gif
Atsakyti
oi mamyckos mes irgi vargome su misinukais nuo beveik gimimo doh.gif norejau savo sunui pacio geriausio misinuko ir nesvarbu kokia kaina bebutu, tai pradejau nuo hippo 1, nu laaabai jis man patiko toks skanus, saldus mniam mniam thumbup.gif lotuliukas.gif (as kazkaip isragauju viska ka duodu mazajam pirma), bet va kietejo viduriukai jam nuo jo, o as nesuprasdavau kodel mazasis steni iki raudonumo kakodamas, galu gale pakeitem similac misinuka, aisku jis nebe toks skanus blink.gif bet va pradejo zaliai kakoti doh.gif ir vel negerai, daktare patare pabandyti pigiausia nan misineli, bet as kazkaip spyriojausi, galvoju ai pigus, ai s... bus! bet.... visgi pabandem mes ji ir ka jus galvojate... viduriai susitvarke viskas liuks! thumbup.gif ir iki siol naudojame misinuka NAN 3 ir vargo nematome, mano suneliui jau 11 menesiuku. Taip, kad ne kainoje esme mamytes yra, o tai koki misisnuka priims jusu leliuko organizmas.
Atsakyti
pradejau duoti misinuka, jau kelias dienas, uzkietejo viduriukai ir nzn kaip jam padeti... stena, rieciasi, purpsi smirdanciai, bet nieko nepadaro i pampi g.gif gal kazkam taip buvo?
Atsakyti
Savo sunuka primaitinu misinuku ir mums nekaip sekasi. Po mano pienuko nenori misinuko nors valgyt labai nori. Pirmiausia pradejom naudoti pati pigiausia tuteli bet istisai rugavo, razesi, reke, pakeitem i aptamel pradejo zaliai kakot atpylinet,bet jau taip nereke. Siuos suvalgydavo dar noriai, bet gydytoja sake pakeist i hippalergini dabar ji duodu lyg ir neblogai su pilveliu bet kol sumaitinu praeina beveik valanda nes jis jam neskanus schmoll.gif
Atsakyti
as ir isbandziau daugybe misinuku,visad pabijodavau pirkti tuos pigesnius schmoll.gif bet galiu pasakyti,tikrai ne kainoje esme,atitaikem ir labai mano mazajai tinka misinelis BEBI,jis mums labai tinka,ir kainyte man patinka thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif Nors savo piena turejau gana daug, bet sunaus apetitas buvo geras, tekdavo dar damaitinti, pirkau APTAMIL. Mums tiko.
Atsakyti
QUOTE(snaigege @ 2010 11 04, 17:30)
oi mamyckos mes irgi vargome su misinukais nuo beveik gimimo doh.gif norejau savo sunui pacio geriausio misinuko ir nesvarbu kokia kaina bebutu, tai pradejau nuo hippo 1, nu laaabai jis man patiko toks skanus, saldus mniam mniam thumbup.gif  lotuliukas.gif (as kazkaip isragauju viska ka duodu mazajam pirma), bet va kietejo viduriukai jam nuo jo, o as nesuprasdavau kodel mazasis steni iki raudonumo kakodamas, galu gale pakeitem similac misinuka, aisku jis nebe toks skanus blink.gif bet va pradejo zaliai kakoti doh.gif ir vel negerai, daktare patare pabandyti pigiausia nan misineli, bet as kazkaip spyriojausi, galvoju ai pigus, ai s... bus! bet.... visgi pabandem mes ji ir ka jus galvojate... viduriai susitvarke viskas liuks! thumbup.gif ir iki siol naudojame misinuka NAN 3 ir vargo nematome, mano suneliui jau 11 menesiuku. Taip, kad ne kainoje esme mamytes yra, o tai koki misisnuka priims jusu leliuko organizmas.

mum ir tas pats buvo su hippo misinuku viduriai kietejo o nuo nan viskas liuks
Atsakyti
MES NAUDOJAME BABI SEMPLER+BIFIDUS IS TUOS SERIJOS KUR UZKIETEJA VIDURIUKAI,VIENINTELIS TIKO MANO VAIKAMS TAS MISINUKAS VISI KITI KIEK ISBANDEME NETIKO, PABANDIKITE MAMYTES BUTENT BABI SEMPLER SI MISINUKO, PAMATYSITE VISAS VARGAS PASIBAIGS PATS GERIAUSIAS MISINUKAS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daniela20: 09 lapkričio 2010 - 18:13