QUOTE(juscike @ 2010 09 20, 19:53)
Mamos niekaip nesuprantu kodėl savo vaikelius maitinat kažkokiais mišinukais sintetiniais? Kodėl neduodat savo pienelio? Juk tiek informacijos apie natūralų maitinimą.
Agą- būtinai reik įlyst o kai nueini komentarą ten pasakai tai tuoi akis kabina
O Jau kiek info jau kiek info- o ką daryt jei vaiką prie krūties tik 10 parą leidžia priglausti ir? O jis vis tiek nežino ką su ja daryt? va maniškiui beveik 3 mėn džiaugsmas kad dar turiu per parą 200ml savo pieno ir be galo tuo džiaugiuosi- va maniškis jau išmoko čiulpti krūtį- daba ir kabo pusę paros bet esamo pieno jam tikrai neužtenka
ir ką mums būtų reikėję daryt? Išbandžiau viską nuo teblečių iki chalvos...neužtenka- tenka mišinukais damaitinti
QUOTE(subtili @ 2010 09 28, 12:33)
Ir juokingi,ir graudūs tokie pasisakymai. O ką jūs siūlot daryt,jei neužtenka to pieno ir vaikui svoris neauga? Vistiek uzsispirt ir maitint?
Juk neišgėriau aš to pieno,jei neduota,vadinasi neduota.
O jei į temą
tai naudojam Semper mišinukus. Paisteisino 100 proc.
pilnai pritariu- turi- pieno- džiaukis ir tylėk- netrukdyk gyvent toms kurioms trūksta- gali patarimais pasidalint savo patirtim o ne replikas mėtyt ir išeit.
QUOTE(Smagute @ 2010 10 21, 00:09)
Mes jau antra menesi valgom Aptamil AR - atpilinejantiems kudikiams. Mes labai stipriai atpilinejom, neretai atpilinejom net per nosiuka. Daktare patare bandyt ta AR. Niu ir kad SUPER
Atpilinejimu problema dingo. Viduriukai pradzioje kietejo, tai daktare patare duoti po truputeli (iki 10ml per karta) vandens atsigert. Tai dabar esam labai patenkinti. Mums jau 3men ir jau galiu pasigirti, kad pilvuko skausmu kaip ir nesuzinojome...
mes visada atpildavom pro nusiuką
o va šio mišinio dėka vos mano vaikas neužduso.
atsipylė ir vos ne susiklijavo jam viskas gerai kad siurbliuką turėjau išsiurbiau mišinį iš nosies
taip i liko antras maišelis net nepradarytas o pirmo tik 3 šaukšteliai tie spec paimti
pinigai išmesti
Dabar valgom NAN 1 bet vakar kažko skrandukas sustreikavo- vaikas vėmė bet tik 1 kartą po valandos ir valgė ir linksmas buvo- tai nežinau kas čia
...
Dar su tuo papo žaidimu mes visiškai neturime nei valgymo grafiko nei kiekio... sūnui bus greit 3 mėn o jis per parą suvalgo apie 150 (retai bet būna ir 200) nutraukto MP dar papą žinda ir iki 200ml mišinio... bet mišinį paskutiniu metu nenoriai valgo- o aš nenoriu keisti į kitą nes:
1 santariškėse tokį duodavo ir tiko...
2 jo skonis atitinka mano pieno skonį tik jis smirda (juokitės pati ragavau)
3 kiti mišiniai daug saldesni ir bijau kad po to neges mano pieno o jo nors mažai bet juk yra dar
Ai o NAN 1 su bakterijomis musms visai netiko
sūnus prakaukė pusę paros (aišku motina protinguolė gi vakare naują mišinį pabandė)
Ai ir dar- klausykit kas kiek laiko jūsų vaikas tuštinasi valgydamas mišinukus? maniškis džiaugiuosi kad kartą per parą daro- o tuštinasi normaliai tik kad daug spalva garstyčių grūdelių beveik nėr...viduriai neužkietėja.