Įkraunama...
Įkraunama...

Pieno mišinukas

QUOTE(braskeles @ 2010 10 20, 13:02)
mes gerem tuteli, nuo jo labai viduriukus kietindavo, perejom iskart prie aptamilio1, pasakiau gyd kad tustinasi retai, tai pasiule aptamil comfort, gerem trys savaites ir nieko nepagerejo  schmoll.gif tik pradejo labai atpylinet  blink.gif  grizom prie aptamil1  ax.gif  pilviuka jau kaip ir neskauda, bet turbut kad jau 3 menesius turim  wub.gif

Sveika,
Tai va man irgi nuo comfort atpylineja, nes jis toks skystas, bet pilvuka tai nustojo is kart skaudet, kai tik pradejom naudot, buvo apie 2 men. O tustinasi ir mano kas antra diena ir nuo comfort, tik kad ne kietai, as irgi galvoju, kad reiktu prie aptamil 1 pereit...bet bijau kad vel neskaudetu pilvuko, nors va irgi jau 3 men turim:)
Papildyta:
QUOTE(juratele:) @ 2010 10 20, 12:57)
mes geriam Aptamilo analoga lenkiska Bebilona ir problemu neturim. jis pigesnis Lenkijoj beveik 10 LT

Aha, as irgi ziurinejau ta Bebilona, bet tas konsultantas mane kazkaip atkalbejo, ale ten vitaminu maziau, kokybe prasta, nei vokiskas aptamil, atseit lenkiskas... Bet ka as zinau, gal koks aptamilo atstovas buvo g.gif Taigi ir cia komercija, vis kad savo iskist ir pirkeju daugiau butu, tai va ir suabejojau dabar. Bet va sakai, viskas ok ir geriant Bebilona
Atsakyti
QUOTE(ricasta @ 2010 10 20, 14:39)
Sveika,
Tai va man irgi nuo comfort atpylineja, nes jis toks skystas, bet pilvuka tai nustojo is kart skaudet, kai tik pradejom naudot, buvo apie 2 men. O tustinasi ir mano kas antra diena ir nuo comfort, tik kad ne kietai, as irgi galvoju, kad reiktu prie aptamil 1 pereit...bet bijau kad vel neskaudetu pilvuko, nors va irgi jau 3 men turim:)
Papildyta:

Aha, as irgi ziurinejau ta Bebilona, bet tas konsultantas mane kazkaip atkalbejo, ale ten vitaminu maziau, kokybe prasta, nei vokiskas aptamil, atseit lenkiskas... Bet ka as zinau, gal koks aptamilo atstovas buvo  g.gif Taigi ir cia komercija, vis kad savo iskist ir pirkeju daugiau butu, tai va ir suabejojau dabar. Bet va sakai, viskas ok ir geriant Bebilona

na mes ji geriam nuo 1men, na jis tik nelabai tinka maziems kudikeliams linkusiems atpilineti, nes jame nera tos medziagos, kur Aptamilija sunkiai tirpsta biggrin.gif kai nenusiperku Babilono tai Aptamilis mane nervina butent del to sunkaus tirpimo. na o kiek ziurejau kita sudetis tokia pati kaip vokiskam.
Atsakyti
Mes jau antra menesi valgom Aptamil AR - atpilinejantiems kudikiams. Mes labai stipriai atpilinejom, neretai atpilinejom net per nosiuka. Daktare patare bandyt ta AR. Niu ir kad SUPER thumbup.gif Atpilinejimu problema dingo. Viduriukai pradzioje kietejo, tai daktare patare duoti po truputeli (iki 10ml per karta) vandens atsigert. Tai dabar esam labai patenkinti. Mums jau 3men ir jau galiu pasigirti, kad pilvuko skausmu kaip ir nesuzinojome... 4u.gif
Atsakyti
as nuo gimimo duodavau APTAMIL bet nelabai tiko.tai db duodu SMA. viskas buvo gerai bet pradejo atpilineti tai nezinau ar vel keisti ar prais g.gif
Atsakyti
QUOTE(magduska @ 2010 10 21, 23:33)
as nuo gimimo duodavau APTAMIL bet nelabai tiko.tai db duodu SMA. viskas buvo gerai bet pradejo atpilineti tai nezinau ar vel keisti ar prais g.gif

Jei atpilinėja, vadinasi netinka, man bent taip gydytoja sakė, kai paklausiau, kaip žinoti, kad netinka mišinys.
Atsakyti
mes irgi isbandem daug misinuku, bet tiko tik Aptamil ir NAN HA1 ir NAN active 1. tai dabar valgom NAN Active 1 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(juscike @ 2010 09 20, 19:53)
Mamos niekaip nesuprantu kodėl savo vaikelius maitinat kažkokiais mišinukais sintetiniais? Kodėl neduodat savo pienelio? Juk tiek informacijos apie natūralų maitinimą.

Agą- būtinai reik įlyst o kai nueini komentarą ten pasakai tai tuoi akis kabina doh.gif O Jau kiek info jau kiek info- o ką daryt jei vaiką prie krūties tik 10 parą leidžia priglausti ir? O jis vis tiek nežino ką su ja daryt? va maniškiui beveik 3 mėn džiaugsmas kad dar turiu per parą 200ml savo pieno ir be galo tuo džiaugiuosi- va maniškis jau išmoko čiulpti krūtį- daba ir kabo pusę paros bet esamo pieno jam tikrai neužtenka schmoll.gif ir ką mums būtų reikėję daryt? Išbandžiau viską nuo teblečių iki chalvos...neužtenka- tenka mišinukais damaitinti

QUOTE(subtili @ 2010 09 28, 12:33)
Ir juokingi,ir graudūs tokie pasisakymai. O ką jūs siūlot daryt,jei neužtenka to pieno ir vaikui svoris neauga? Vistiek uzsispirt ir maitint? smile.gif Juk neišgėriau aš to pieno,jei neduota,vadinasi neduota.
O jei į temą  biggrin.gif  tai naudojam Semper mišinukus. Paisteisino 100 proc.  4u.gif

pilnai pritariu- turi- pieno- džiaukis ir tylėk- netrukdyk gyvent toms kurioms trūksta- gali patarimais pasidalint savo patirtim o ne replikas mėtyt ir išeit.

QUOTE(Smagute @ 2010 10 21, 00:09)
Mes jau antra menesi valgom Aptamil AR - atpilinejantiems kudikiams. Mes labai stipriai atpilinejom, neretai atpilinejom net per nosiuka. Daktare patare bandyt ta AR. Niu ir kad SUPER  thumbup.gif  Atpilinejimu problema dingo. Viduriukai pradzioje kietejo, tai daktare patare duoti po truputeli (iki 10ml per karta) vandens atsigert. Tai dabar esam labai patenkinti. Mums jau 3men ir jau galiu pasigirti, kad pilvuko skausmu kaip ir nesuzinojome... 

mes visada atpildavom pro nusiuką doh.gif o va šio mišinio dėka vos mano vaikas neužduso. unsure.gif atsipylė ir vos ne susiklijavo jam viskas gerai kad siurbliuką turėjau išsiurbiau mišinį iš nosies doh.gif taip i liko antras maišelis net nepradarytas o pirmo tik 3 šaukšteliai tie spec paimti doh.gif pinigai išmesti

Dabar valgom NAN 1 bet vakar kažko skrandukas sustreikavo- vaikas vėmė bet tik 1 kartą po valandos ir valgė ir linksmas buvo- tai nežinau kas čia g.gif ...
Dar su tuo papo žaidimu mes visiškai neturime nei valgymo grafiko nei kiekio... sūnui bus greit 3 mėn o jis per parą suvalgo apie 150 (retai bet būna ir 200) nutraukto MP dar papą žinda ir iki 200ml mišinio... bet mišinį paskutiniu metu nenoriai valgo- o aš nenoriu keisti į kitą nes:
1 santariškėse tokį duodavo ir tiko...
2 jo skonis atitinka mano pieno skonį tik jis smirda (juokitės pati ragavau)
3 kiti mišiniai daug saldesni ir bijau kad po to neges mano pieno o jo nors mažai bet juk yra dar wub.gif

Ai o NAN 1 su bakterijomis musms visai netiko schmoll.gif sūnus prakaukė pusę paros (aišku motina protinguolė gi vakare naują mišinį pabandė) doh.gif

Ai ir dar- klausykit kas kiek laiko jūsų vaikas tuštinasi valgydamas mišinukus? maniškis džiaugiuosi kad kartą per parą daro- o tuštinasi normaliai tik kad daug spalva garstyčių grūdelių beveik nėr...viduriai neužkietėja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klepesova: 22 spalio 2010 - 14:00
QUOTE(Klepesova @ 2010 10 22, 22:53)
Agą- būtinai reik įlyst o kai nueini komentarą ten pasakai tai tuoi akis kabina doh.gif O Jau kiek info jau kiek info- o ką daryt jei vaiką prie krūties tik 10 parą leidžia priglausti ir? O jis vis tiek nežino ką su ja daryt? va maniškiui beveik 3 mėn džiaugsmas kad dar turiu per parą 200ml savo pieno ir be galo tuo džiaugiuosi- va maniškis jau išmoko čiulpti krūtį- daba ir kabo pusę paros bet esamo pieno jam tikrai neužtenka schmoll.gif ir ką mums būtų reikėję daryt? Išbandžiau viską nuo teblečių iki chalvos...neužtenka- tenka mišinukais damaitinti
pilnai pritariu- turi- pieno- džiaukis ir tylėk- netrukdyk gyvent toms kurioms trūksta- gali patarimais pasidalint savo patirtim o ne replikas mėtyt ir išeit.
mes visada atpildavom pro nusiuką  doh.gif o va šio mišinio dėka vos mano vaikas neužduso. unsure.gif atsipylė ir vos ne susiklijavo jam viskas gerai kad siurbliuką turėjau išsiurbiau mišinį iš nosies  doh.gif taip i liko antras maišelis net nepradarytas o pirmo tik 3 šaukšteliai tie spec paimti doh.gif  pinigai išmesti

Dabar valgom NAN 1 bet vakar kažko skrandukas sustreikavo- vaikas vėmė bet tik 1 kartą po valandos ir valgė ir linksmas buvo- tai nežinau kas čia  g.gif ...
Dar su tuo papo žaidimu mes visiškai neturime nei valgymo grafiko nei kiekio... sūnui bus greit 3 mėn o jis per parą suvalgo apie 150 (retai bet būna ir 200) nutraukto MP dar papą žinda ir iki 200ml mišinio... bet mišinį paskutiniu metu nenoriai valgo- o aš nenoriu keisti į kitą nes:
1 santariškėse tokį duodavo ir tiko...
2 jo skonis atitinka mano pieno skonį tik jis smirda (juokitės pati ragavau)
3 kiti mišiniai daug saldesni ir bijau kad po to neges  mano pieno o jo nors mažai bet juk yra dar wub.gif

Ai o NAN 1 su bakterijomis musms visai netiko  schmoll.gif sūnus prakaukė pusę paros (aišku motina protinguolė gi vakare naują mišinį pabandė) doh.gif

Ai ir dar- klausykit kas kiek laiko jūsų vaikas tuštinasi valgydamas mišinukus? maniškis džiaugiuosi kad kartą per parą daro- o tuštinasi normaliai tik kad daug spalva garstyčių grūdelių beveik nėr...viduriai neužkietėja.

Aš maitinau ir su krūtine ir su mišiniu pirmąjį mėn. tai mano vaikas sienom lipo, negana to, kad ir taip pūtė pilvą, o dar tas maistelio maišymas:mišinys, pienas, pienas, mišinys(kai leliukų skrandukai dar silpni), mano lelius pradėjo atpilinėti, nebemiegoti, tai nusprendžiau pieną nutraukti (kurio ir taip nedaug buvo), kad vaiko iš proto nevaryti ir gerai padariau, vaikas suramėjo, pradėjo miegoti, na vėliau suintensyvėjo pilvo pūtimas, bet čia kita tema.
Mano lelius tuštinasi kiekvieną dieną valgydamas mišinuką, būna ir du kart per dieną, būna, kad ir per 2 dienas vieną kartą, bet čia dėl pilvo pūtimo.
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2010 10 22, 14:53)
mes visada atpildavom pro nusiuką  doh.gif o va šio mišinio dėka vos mano vaikas neužduso. unsure.gif atsipylė ir vos ne susiklijavo jam viskas gerai kad siurbliuką turėjau išsiurbiau mišinį iš nosies  doh.gif taip i liko antras maišelis net nepradarytas o pirmo tik 3 šaukšteliai tie spec paimti doh.gif  pinigai išmesti

Oh... doh.gif tada tikrai nieko gero...
Na mes jau pripratom prie jo... tai valgom ir toliau.
Kaip jau sakiau mes dar geriam vandenuko. Tustinasi reguliariai 2kartus: pirma karta ryte, kai tik pabunda, gulint lovyteje, ziurint i karusele ir belaukiant kol mamyte daro misinuka... O antra karta po pietu buteliuko.
Atsakyti
sveiki! ne visom mamytem dave Dievas zyst. Maniskis geria bellakt,ir mums viskas ok =>
Atsakyti
mamytes sos,

reikia jusu pagalbos. daviau misinuko hipp organic maziukui ir jis atpyle, tai reiskia, kad jis netinkamas? ar reikia pabandyti keleta dienu? as daviau jau kelis kartus, tai va antra jis man atpyle, bet as tik karta per para, nes man neuztenka pienuko, mazeja jis man su kiekvienu nutraukimu, o kruties neima, bijau, kad nereiktu duoti dazniau, nes panasu, kad jau reiks kokius 3 kartus duoti jei tik po tiek nusitrauksiu. Ka daryti, keisti ar bandyti sita?
Atsakyti
Gali dar sita pabandyti. Mes geriam Nan 1 ir mums nei pilvuko neskauda ir viduriukai viskas ok, bet kartais po truputi atpila ir gydytoja sake, kad viskas gerai. Prades valgyti tirstesnio maisto ir viskas susitvarkys.
Atsakyti