Aš bandau aptamilį komfortą, tikiuosi tiks, nes prieš tai davėm nan active, pradžioj valgė, paskui ne, kelis ml patraukdavo ir klykdavo, patraukdavo ir klykdavo, maitinimas virto košmaru, nuo ryto iki vakaro trukdavo. Pakeičiau į aptamil, atrodo valgo ramiau, vienu kartu suvalgo daugiau, bet pilvuką pučia, bet kitaip ir nebus, pjūtelė dėl maistelio nedingsta, kiekvienam savaime kol susiformuoja. Tikiuosi baigsis man tas košmaras.
Papildyta:
QUOTE(juscike @ 2010 09 21, 02:53)
Mamos niekaip nesuprantu kodėl savo vaikelius maitinat kažkokiais mišinukais sintetiniais? Kodėl neduodat savo pienelio? Juk tiek informacijos apie natūralų maitinimą.
Mano pienas išvis netiko vaikui, klykė dieną naktį, atpylinėjo viską, ką suvalgydavo, tai nori nenori reikėjo keisti į mišinėlį (mitybą savo žiauriai stebėjau), būna, kad net motinos pienas vaikams netinką, gal truputuką pasiskaitykite apie tai, + kitos to pienuko neturi, tikriausiai ir to nežinojote
...o čia grynų gryniausias mitas, kad kuo daugiau maitini, tuo daugiau gaminasi pieno, visiška nesąmonė, ta kuri nepieninga ir yra nepieninga, lengva šnekėti toms kur pieno turi daug...
Papildyta:
QUOTE(ricasta @ 2010 09 22, 20:27)
idomiai kalba, duokit savo piena:) Su mielu noru, jei tik butu... O as siaip naudoju Aptamil comfort misinuka, nes mums labai pute pilveli (dabar sunui 2 men ir sav). Tai zinokit tikrai padejo, bet jau bandysiu aptamil 1 duot. Ziuresim kaip cia bus...
Jei gerai jums komfortas aptamilio, kodėl žadate keisti, nes ir aš komfortu maitinu? Gal kas nebetinka?