Įkraunama...
Įkraunama...

Pieno mišinukas

QUOTE(juscike @ 2010 09 20, 18:53)
Mamos niekaip nesuprantu kodėl savo vaikelius maitinat kažkokiais mišinukais sintetiniais? Kodėl neduodat savo pienelio? Juk tiek informacijos apie natūralų maitinimą.

sutinku su dauguma- ka daryt kai pienas eme ir dingo, sunk papus kiek nori-nera. ne savo noru gi duodam ta misini, bet valgyt vaikui juk reikia, o misinys ir yra tas maistas jei mama pieno neturi. gerai jei jus pieno kibirais turit, man deja jo tiek nebuvo kol galiausia isvis dingo...
Atsakyti
idomiai kalba, duokit savo piena:) Su mielu noru, jei tik butu... O as siaip naudoju Aptamil comfort misinuka, nes mums labai pute pilveli (dabar sunui 2 men ir sav). Tai zinokit tikrai padejo, bet jau bandysiu aptamil 1 duot. Ziuresim kaip cia bus...
Atsakyti
Uzauga vaikai ir ant pieno, misinuku, ir ant karves pieno, ka jau kalbet apie tarybiniu laiku klijukus. Sveiki, protingi, tikrai maitinti misinukais nebuna kaip taisykle labai ligoti. Kas kaip gali, tas taip maitina, ka cia bediskuoti, vienareiksmiai visos nori vaikams tik geriausio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juscike @ 2010 09 20, 18:53)
Mamos niekaip nesuprantu kodėl savo vaikelius maitinat kažkokiais mišinukais sintetiniais? Kodėl neduodat savo pienelio? Juk tiek informacijos apie natūralų maitinimą.

Na nereikia buti tokiai kategoriskai, nes yra ivairiu priezasciu kodel negalima maitinti savo vaikuciu, na zinoma nekalbu apie tai kad del savo pacios grozio. Tarkim as pati maitinau tik iki 2 men, nes daktarai del mano pacios sveikatos grieztai uzdraude ir ka daryti ? g.gif
Mes pradzioj bandem duoti aptamil HA, paskui aptamil confort, bet vaikuciui netiko, bere ir pilvuka pute. tai mums geriausias semper firmos misinukas.
Atsakyti
Aš bandau aptamilį komfortą, tikiuosi tiks, nes prieš tai davėm nan active, pradžioj valgė, paskui ne, kelis ml patraukdavo ir klykdavo, patraukdavo ir klykdavo, maitinimas virto košmaru, nuo ryto iki vakaro trukdavo. Pakeičiau į aptamil, atrodo valgo ramiau, vienu kartu suvalgo daugiau, bet pilvuką pučia, bet kitaip ir nebus, pjūtelė dėl maistelio nedingsta, kiekvienam savaime kol susiformuoja. Tikiuosi baigsis man tas košmaras. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(juscike @ 2010 09 21, 02:53)

Mano pienas išvis netiko vaikui, klykė dieną naktį, atpylinėjo viską, ką suvalgydavo, tai nori nenori reikėjo keisti į mišinėlį (mitybą savo žiauriai stebėjau), būna, kad net motinos pienas vaikams netinką, gal truputuką pasiskaitykite apie tai, + kitos to pienuko neturi, tikriausiai ir to nežinojote biggrin.gif ...o čia grynų gryniausias mitas, kad kuo daugiau maitini, tuo daugiau gaminasi pieno, visiška nesąmonė, ta kuri nepieninga ir yra nepieninga, lengva šnekėti toms kur pieno turi daug...
Papildyta:
QUOTE(ricasta @ 2010 09 22, 20:27)
idomiai kalba, duokit savo piena:) Su mielu noru, jei tik butu... O as siaip naudoju Aptamil comfort misinuka, nes mums labai pute pilveli (dabar sunui 2 men ir sav). Tai zinokit tikrai padejo, bet jau bandysiu aptamil 1 duot. Ziuresim kaip cia bus...

Jei gerai jums komfortas aptamilio, kodėl žadate keisti, nes ir aš komfortu maitinu? Gal kas nebetinka?
Atsakyti
Semper ir tik Semper thumbup.gif 3Nr naudojam, bet bandem ir Hipp, nu bet man jis uzsikimsdavo vaikui begeriant, na jis neistirpsta taip gerai g.gif
Atsakyti
Labukas! Pusantro menesio maitinau savo lialiu NAN1. Nu ir atrodo nieko,bet su laiku pradejo vis maziau ir maziau kakot. Ir kakutis toks zalias pasidare,ir kaip plastilynas:( Pradejo prasyt vos ne kas 2,5val. Da ir kieki sumazinom nuo 150 iki 100-90g:( Per men priaugom net 1700g!!! Daktare sako perdaug ir patare keist misinuka ir duot deru bakteriju. Taip buvo viskas gerai,o dabar net ir nezinau nuo kokio pradet? Ju gi tiek daug visokiu! Mamos,gal kas patars ka? Ar geras tas BEBILONAS? Ir ar yra jo pardei,ar tik assorti?
Atsakyti
Primaitinu Nestle NAN 1 nr, bet nuo 1-2 kartų nelabai ir matos gerai tinka jam jis ar ne doh.gif O pirmaji tai kuo puikiausiai jais išmaitinau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(donna bella @ 2010 09 23, 17:22)

Mano pienas išvis netiko vaikui, klykė dieną naktį, atpylinėjo viską, ką suvalgydavo, tai nori nenori reikėjo keisti į mišinėlį (mitybą savo žiauriai stebėjau), būna, kad net motinos pienas vaikams netinką, gal truputuką pasiskaitykite apie tai, + kitos to pienuko neturi, tikriausiai ir to nežinojote biggrin.gif ...o čia grynų gryniausias mitas, kad kuo daugiau maitini, tuo daugiau gaminasi pieno, visiška nesąmonė, ta kuri nepieninga ir yra nepieninga, lengva šnekėti toms kur pieno turi daug...
Papildyta:

drinks_cheers.gif

QUOTE(juliciukas666 @ 2010 09 25, 11:46)
Labukas! Pusantro menesio maitinau savo lialiu NAN1. Nu ir atrodo nieko,bet su laiku pradejo vis maziau ir maziau kakot. Ir kakutis toks zalias pasidare,ir kaip plastilynas:(  Pradejo prasyt vos ne kas 2,5val. Da ir kieki sumazinom nuo 150 iki 100-90g:( Per men priaugom net 1700g!!! Daktare sako perdaug ir patare keist misinuka ir duot deru bakteriju. Taip buvo viskas gerai,o dabar net ir nezinau nuo kokio pradet? Ju gi tiek daug visokiu! Mamos,gal kas patars ka? Ar geras tas BEBILONAS? Ir ar yra jo pardei,ar tik assorti?

mes irgi valgėm nuo pat pradžių tą Nan1, bet paskui pradėjo žaliai kakot, tada pakeičiau į NAN active (skarbonkėse) šiek tiek pagerėjo. Bet kai pradėjom valgyt košes, vėl pradėjau duot NAN1, o dabar NAN2 ir visai gerai, kakutis normalus, viskas susitvark4 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juscike @ 2010 09 20, 17:53)

Ir juokingi,ir graudūs tokie pasisakymai. O ką jūs siūlot daryt,jei neužtenka to pieno ir vaikui svoris neauga? Vistiek uzsispirt ir maitint? smile.gif Juk neišgėriau aš to pieno,jei neduota,vadinasi neduota.
O jei į temą biggrin.gif tai naudojam Semper mišinukus. Paisteisino 100 proc. 4u.gif
Atsakyti
Na aš savo mažylei duodu Similac mišinėlį ir jis puikiai jei tinka, labai tuo džiaugiuosi. smile.gif Bėja gydytoja dar jį patarė, sakė kad jis labai geras.
Atsakyti
QUOTE(Smile123 @ 2010 09 28, 15:48)
Na aš savo mažylei duodu Similac mišinėlį ir jis puikiai jei tinka, labai tuo džiaugiuosi.  smile.gif  Bėja gydytoja dar jį patarė, sakė kad jis labai geras.

Aš manau, kad kiek gydytojų, tiek nuomonių 4u.gif Be to, patarti gali ką nori - jei netiks vaikiukui, nieko nepadarysi ax.gif Aišku, smagu, kad Jums tiko wink.gif
Atsakyti