Įkraunama...
Įkraunama...

Pieno mišinukas

As vandeni virinu tik viena karta, ir sekanciam kartui jo nesildau. I buteliuka isipilu dali salto virinto vandens is arbatinuko, o kita dali naujai ipilto vandens nedideli kieki uzvirinu ir ipilu iki reikiamos t-ros, kazkaip jau zinojau proporcijas karsto-salto vandens. Ir arbatinuke visada palikdavau austi kitam kartui salto vandens kieki. Lb greitai paruosdavau misinuka.
Atsakyti
musiske tikra gurmane, bet kokio misinio neikisi, bandem hipp, nan1, nan active - nei pro kur. nusipirkom tutelli - valgo kuo geriausiai. tiesa musu pagrindinis maistas MP, misinukas tik nedavalgymo atveju karta ar du per para. as gal neipratus, bet man kazkoks kosmaras kai reikia misini paruost, ypac nakti, kol prasimarkstau ir susigaudau kas kur lialka issibudina biggrin.gif taip gerai buvo kai is papo valgydavo................. vis jauciu nostalgija biggrin.gif
nu bet tas tutelli tai ka as zinau... vienas is pigiuju.. man kazkaip neramu.. kiek tas aptamil kainuoja? kazkaip neuzmaciau
Atsakyti
mes valgom TUTELLI. saldesnis jis už kitus, bet dėl nutukimo, tai nežinau, pažystu vaikučiu valgiusiu tutelli tai jiems iki nutukimo toooooli biggrin.gif manau čia ir nuo vaikelio priklauso smile.gif o dėl pigumo tai taip, jis pats pigiausias, bet nedaug jo ir užtenka, dabar specialiai skaičiavau, ir padariau išvadas, maniškiui per karta sutaisau mišinį iš 6 šaukštelių. iš dėžutės išeina 12 maitinimų. Valgo 5 kartus per dieną, tai išeina per savaitę kone 3 dėžutės ax.gif beje šį mišinį mums mūsų gydytoja rekomendavo, šnekėjo tipo jis mūsų klimatui labiausiai tinkamas,nu kažką panašaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elelele @ 2010 08 22, 10:24)
mes valgom TUTELLI. saldesnis jis už kitus, bet dėl nutukimo, tai nežinau, pažystu vaikučiu valgiusiu tutelli tai jiems iki nutukimo toooooli biggrin.gif manau čia ir nuo vaikelio priklauso smile.gif  o dėl pigumo tai taip, jis pats pigiausias, bet nedaug jo ir užtenka, dabar specialiai skaičiavau, ir padariau išvadas, maniškiui per karta sutaisau mišinį iš 6 šaukštelių. iš dėžutės išeina 12 maitinimų. Valgo 5 kartus per dieną, tai išeina per savaitę kone 3 dėžutės ax.gif beje šį mišinį mums mūsų gydytoja rekomendavo, šnekėjo tipo jis mūsų klimatui labiausiai tinkamas,nu kažką panašaus smile.gif

O kiek kitokio mišinio suvalgydavo - daugiau? Nes mūsų kažkodėl Tutteli'o daug mažiau nei Semper'io suvalgo g.gif Tai skirtumas tikrai yra. Aišku, man vis abejonių kelia tas pigumas blush2.gif Nors jau ne pirmą kartą girdžiu dėl jo tinkamumo dėl klimato, tad gal nėra ko nerimauti... ax.gif
Atsakyti
na nemanau, kad tik vien dėl to, kad tutellio dėžutė kainuoja 9 lt (350g) reikėtų jį ignoruoti. su pirmu sūneliu esam išbandę beveik visus mišinukus, ir padarėm išvadą kad jei brangus tai nereiskia kad geras, ir neprakakodavo, ir viduriuodavo, ir vemdavo, ir klykdavo iš skausmo, tiesa tada apsistojom ties beby, dabar maciau jis 13lt (400g) kainuoja, labai patiko. o su siuo vaikeliu pabandėm tutelli ir apsidžiaugę, kad tiko tikrai jo pilveliu eksperimentuot nebesiteikėme. smile.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, gal kuri naudojat hipp su probijotikais, ruzava pakuote, mums priveze is vokietijos, o jis mums netinka verysad.gif , noreciau isparduoti, gal kuriai reikia, rasykit i az
Atsakyti
Sveikos mamos,
Prasau ir as patarimo, tu, kurios naudoja APTAMILI. Esme ta, kad iki puses metu gyvenome LT, gerem NAN'a ir jis mums kuo puikiaussiai tiko. Bet taip jau atsitiko, kad persikeleme gyventi i UK ir cia is viso radau tik 3 misiniu rusis. APTAMIL man pasirode, bent jau girdetas, ji ir nusipirkome. Tik vat nezinau, ar ruosti nemoku, ar kur beda, bet sudejus miltelius ir supurcius jis labai suputoja, toks jausmas kad mano mazoji tiesiog prigaudo oro ji gerdama, poto atpila, nors sios bedos jau seniausiai pasibaigusios pas mus (mums 7 men). Darau viska pagal paruosimo instrukcija.
Prasau, kas naudojat si misini, ar ji ruosiat kaip kitaip, ar man kokia nevykus pakuote papuole. Aciu is anksto uz informacija.
Atsakyti
QUOTE(Aurelija.S @ 2010 08 22, 20:31)
Sveikos mamos,
Prasau ir as patarimo, tu, kurios naudoja APTAMILI. Esme ta, kad iki puses metu gyvenome LT, gerem NAN'a ir jis mums kuo puikiaussiai tiko. Bet taip jau atsitiko, kad persikeleme gyventi i UK ir cia is viso radau tik 3 misiniu rusis. APTAMIL man pasirode, bent jau girdetas, ji ir nusipirkome. Tik vat nezinau, ar ruosti nemoku, ar kur beda, bet sudejus miltelius ir supurcius jis labai suputoja, toks jausmas kad mano mazoji tiesiog prigaudo oro ji gerdama, poto atpila, nors sios bedos jau seniausiai pasibaigusios pas mus (mums 7 men). Darau viska pagal paruosimo instrukcija.
Prasau, kas naudojat si misini, ar ji ruosiat kaip kitaip, ar man kokia nevykus pakuote papuole. Aciu is anksto uz informacija.

Nežinau ar mano patarimas bus tinkamiausias, bet pabandyk nepurtyti, bet taip į šonus sukti (nežinau kaip tiksliai pasakyti doh.gif ), milteliai kuo puikiausiai ištirps, bet nesusidarys putų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smille_for_you @ 2010 06 05, 08:25)
Mamytes, labai atsiprasau, betnoreciausuzinoti,galkuri naudojot semper 2? Manlabai blogai tirpsta,  blush2.gif  kaip parasyta 40 laipsniu reikia daryti,bet tada jau is vis amen, neistirps. granulikes plaukioja sad.gif

Kol naujojau Semper 1 viskas buvo thumbup.gif , tirpdavo net saltame vandenyje ir puikiai susiplakdavo ir mano berniukui labai patiko, jis gerai jautesi, tik buvo kazkaip keista, kad kas pora valandu valgyti reikalaudavo, nors suvalgydavo po 200 ml ir kakodavo 1 karta per diena, o kartais isviso nekakodavo. Kai suejo 4 men. nusprendziau pabandyti Semper 2 galvojau gal sociau bus, tai ta pakuote taip ir liko stoveti spinteleje pradaryta. Kazkokia nesamone, net ir labai karstame vandenyje misinukas netirto, nesnekat apie puses valandos kratyma, o ir vaikui problemos su pilvu prasidejo, gerdamas verke rietesi, vel vidusiu putimas atsinaujimo. Gal del to kad granules nepilnai istirpdavo. Tai grizau prie Milumilio, kuri naudojau iki Semper. Dabar vel viskas gerai biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Vigi29 @ 2010 08 23, 13:38)
Kol naujojau Semper 1 viskas buvo  thumbup.gif , tirpdavo net saltame vandenyje ir puikiai susiplakdavo ir mano berniukui labai patiko, jis gerai jautesi, tik buvo kazkaip keista, kad kas pora valandu valgyti reikalaudavo, nors suvalgydavo po 200 ml ir kakodavo 1 karta per diena, o kartais isviso nekakodavo. Kai suejo 4 men. nusprendziau pabandyti Semper 2 galvojau gal sociau bus, tai ta pakuote taip ir liko stoveti spinteleje pradaryta. Kazkokia nesamone, net ir labai karstame vandenyje misinukas netirto, nesnekat apie puses valandos kratyma, o ir  vaikui problemos su pilvu prasidejo, gerdamas verke rietesi, vel vidusiu putimas atsinaujimo. Gal del to kad granules nepilnai istirpdavo. Tai grizau prie Milumilio, kuri naudojau iki Semper. Dabar vel viskas gerai  biggrin.gif

Nu nieko sau blink.gif mes naudojam semper1 ir labai patenkinta esu, o ką reikės daryti kai pereisim prie semper 2 g.gif Bet ant pakuotės parašyta, kad tirpinti 70 laipsnių temperatūroje? Gal tada tirpsta? Bet tokiu atveju didžiausia nesamonė su tom temperatūtūrom terliotis... unsure.gif
Atsakyti
O mums atsitiko štai kas: dukrytė pradėjo valgyti Tutteli2 (iki tol valgėm 1), bet toks vaizdas, kad ji nepavalgo. Suvalgo normą ir po valandos ar dviejų vėl prašo. Sakau, gal jai nesotu g.gif ar yra kam taip buvę? Be vis svarstau, kad jeigu jai būtų taip nesotu, tai ir nakti keltųsi valgyti. kaip jums atrodo mamytės?
Atsakyti
QUOTE(Aurelija.S @ 2010 08 22, 20:31)
Sveikos mamos,

Mes nuo pat pirmuju bandymu duot misinio davem Aptamil. Kiek is aplinkiniu pazystamu tai visiem taip pat tik tas. Tik kaina velniska-40lt kazkur lygtais Lietuvoj. O induko to savaitei uztenka.
Kaip anksciau rase kazkuri mamyte bandyk sukti i sonus. Nors as plakdavau, ir nieko, o juk ir piena stipriau paplak irgi tokiu "burbuliuku" atsiranda. O kad prisigaudo oro ar negali buti kaltas buteliukas, gal didesnes skilutes ar mazesnes reikia?Nes vistiek, misinys misiniui nelygus.
Atsakyti