Įkraunama...
Įkraunama...

Pieno mišinukas

QUOTE(estrelija @ 2010 08 09, 15:58)
laba, na bent as tu terlioniu nesilaikau, nes tikrai nebuna laiko, kai vaikas nori valgyt, tai staigiai ir ruosiu, is termoso ipilu karsto, po to dapilu salto virinto vandens  supilu misiniko samteliu kiek reikia ir begu maitint. biggrin.gif

Va taip ir aš darau thumbup.gif Vos spėju susisukt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuvile @ 2010 08 11, 01:50)
Va taip ir aš darau  thumbup.gif  Vos spėju susisukt  biggrin.gif

Na matau, kad aš čia būsiu balta varna, bet mes valgome ekologišką pieno mišinuką LACTANA 1. Kol kas jokių problemų dėl atpylinėjimo ar viduriukų pūtimo ar jų kietėjimo nėra biggrin.gif
Tikimės, kad taip ir toliau bus, nes mums dar tik 1,5 mėn., o MP jau baigiasi verysad.gif
Atsakyti
mes geriam sma misinuka smile.gif
Atsakyti
Na mes pradejom nuo Hipp misinuko ,tai nerami mano mergyte buvo ,viduriukai kietedavo ,verkdavo .Paskui pakeiciau i Hipp Ha1 su probiotikais tai nebekietejo taciau lb pute pilvuka. Tada gyd rekomendavo Aptamil Comfort tai nuo jo ir lb pute .Galiausiai nupirkau ekologiska misineli Holle tai pagaliau viskas stojo i savo vezes :viduriukai susitvarke , mergyte rami ir patenkinta ir svoris gerai augti pradejo thumbup.gif
Atsakyti
man naudojam "nan" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(estrelija @ 2010 08 09, 13:58)
laba, na bent as tu terlioniu nesilaikau, nes tikrai nebuna laiko, kai vaikas nori valgyt, tai staigiai ir ruosiu, is termoso ipilu karsto, po to dapilu salto virinto vandens  supilu misiniko samteliu kiek reikia ir begu maitint. biggrin.gif

tiesa sakant as irgi taip darau ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuvile @ 2010 08 11, 00:50)
Va taip ir aš darau  thumbup.gif  Vos spėju susisukt  biggrin.gif

As ir taip darau....isigudrinau..anksciau sudetingiau darydavau.....man ilgeliau uztrunka savo pienuka pasildyti, pameus is saldytuvo.....

nezinau ar nuo misinelio ar nuo mano pienuko-trup. paberia zandukus.Naudojame NAN1.
Papildyta:
QUOTE(hidriux @ 2010 08 11, 11:37)
Na matau, kad aš čia būsiu balta varna, bet mes valgome ekologišką pieno mišinuką LACTANA 1. Kol kas jokių problemų dėl atpylinėjimo ar viduriukų pūtimo ar jų kietėjimo nėra biggrin.gif
Tikimės, kad taip ir toliau bus, nes mums dar tik 1,5 mėn., o MP jau baigiasi verysad.gif

Pas mane MP ir neperdaugiausiai, kad ir truputis, ir tai gerai.Nes vien nuo NAN1, viduriukai kieteja, o jei primaitini MP, tada suskysteja.
Atsakyti
Sveikos mamos biggrin.gif ,

Kadangi mano pienelis pagimdzius suneli baigesi labai greitai teko rinktis misinuka.

Isbandem kokius 3 ar 4 ir didziausia problema buvo - kietejo viduriukai. Ko mes tik nedarem ir gerasias bakterijas gerem ir pan.

Is pradziu bandem Aptamil AR - kietejo, tada prisake, kad labai geras baltarusiskas Bellakt - kietejo nezmoniskai ir man jis labai nepatiko, nes labai riebuuus blink.gif
Tada isbandem Semper su gerosiomis bakterijomis, sitas kaip ir tiko thumbup.gif , bet kai mano maziukas labai atpilinejo, tai buvo vargas verysad.gif Praejus 2,5 men., vel grizau bandyti Aptamil AR ir ka, whuoliaa - tiko, nekietejo viduriukai, kuo toliau tuo maziau atpildavo, nes ir sita sugebedavo, nors dabar mums jau apie 11 men., bet vis dar pasitaiko, kad atpila.. doh.gif
Atsakyti
Sveikutes mamites turiu mergyte 4m ir 1 savaite,maitinu mp bet ji nepasisotina visa diena maitinu gal 10-15 min praeina ir vel valgyt nori sveria tikrai nedauk bandziau primaitinti bulviu su morkom pirktines tyres bet isbere ir labai kietejo vidurei neisejo beveik savaite blink.gif gyvenam uk tai reikia pirkt tyres nes cia viskas uzaugynta ant hemijos bijau ka duot schmoll.gif pirkau pabandyt aptamil tai geria neblogai bet bijau kad sumazes mp jo ir taip manau nedauk nes kartais valgo is dvieju krutu g.gif gal galit ka patart buciau tikrai dekinga
Atsakyti
Sveikutes,
mes irgi problemu turejom,vaikutis valgydavo MP,atrodo nuo kruties nesitraugdavo,bet va svoris neaugo g.gif atrodo ir pati stengdavausi maitintis gerai, bet rezultata jokiu, atvirksciai, svoris kristi pradejo, midwife net i ligonine issiunte. Padare visus tyrimus, viskas maziukui gerai smile.gif tai daktaras patare pamaitinus MP dar duoti truputi misinuko, kad iki soties privalgytu. Tai ir dariau, bet neuzilgo teko MP visai atsisakyti, nes pienuko pradejo mazeti verysad.gif bet Mazylis labai norei valge misinuka ( Aptamil ) ir svoris pradejo augti thumbup.gif dabar jau tik misinuka valgom ir augam, kaip ant mieliu blush2.gif
Atsakyti
Is pradziu ismeginom kelis misinius, kol radom geriausia. Tai iki 6 men naudojom Hipp pre. Nuo nan mums labai pute pilvuka. Milupa sunkiai paruosiamas, o mazas vaikas nepalausk, nori tuoj pat smile.gif Po puses metu vel pabandziau nan, bet vis tiek pute pilvuka, dar budavo oziukas ilindes, tai misinuko negerdavo, jei pries tai pieno nepaduodavau. O dabar geriam milumil 2. Sunkokai tirpsta, bet pasiterlinu.
Atsakyti
O man gydytoja rekomendavo tutelli, net nustebau nes jis pats pigiausias, pabandėm tiko, thumbup.gif tai apsidžiaugę kito ir nebeieškojom. Prieš tai kitas sūnus užaugo su bebi, jis buvo geriausias variantas iš labai daug bandytų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elelele: 20 rugpjūčio 2010 - 05:42