Įkraunama...
Įkraunama...

Pieno mišinukas

QUOTE(Superburbule @ 2010 08 03, 00:07)

geriau netaupyk tu misiniu, nes paskui leliui blogai bus.

kas blogai?
Šildžiau vienam, šildau ir antram. Viskas normaliai biggrin.gif
Atsakyti
mes geriam ISOMIL sojos misinuka, nes esam alergiski schmoll.gif
Atsakyti
mudvi ispradziu bandem aptamil1, bet gausiai atpila, kaip ir MP, tad dabar geriam aptamil AR, nors sita irgi atpila, tai net nezinau ka beduoti kad neatpiltu, o ir svoris nepasakyciau kad gerai auga...
Atsakyti
QUOTE(viti @ 2010 08 05, 19:38)
kas blogai?
Šildžiau vienam, šildau ir antram. Viskas normaliai  biggrin.gif

as tai nerizikuoju, manai tai sveika? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Gabii__ @ 2010 08 03, 09:13)
as tai speju, jog pergreitai suvalgo nan1..mes iki pusmecio valgem hipp, jis tikrai daug tirstesnis ir valgydavo ganetinai ilgai ji..todel suvalgydavo maziau, nes pasisotindavo..dabar hipp atsisake, nu neima ir fsio.pakeitem ant nan2 (gerem poka ir nan1 dar), tai jis suvalgo beveik visa..bet manau del to, kad ji greiciau isgeria ir enspeja taip greit pasisotinti..nes ji isgeria tikrai daug greiciau, matosi, kaip bega.mums gerai, nes nelabai valge paskutiniu metu..o maziukui dar sunku suprasti kas prie ko.

bet va jei sumaisysit su avizu nuoviru, visgi turetu jis patirsteti ir gal pasikeis padetis.

mum su avizu nuoviru vis tiek nepasisotindavo, teko keisti misinuka isotesni-aptamil smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Superburbule @ 2010 08 05, 23:35)
as tai nerizikuoju, manai tai sveika? g.gif
Papildyta:

daug kas yra abejotino sveikumo.
Mūsų vaikai dar pilvuose nešiojami gavo pakankamai visokio marmalo, kai kada palydimo "ai, nieko čia tokio:, kitą kartą ir nežinant. g.gif
Atsakyti
sveiki,

na va pradejom gerti semper 1 bet vel berimas atsirado ir labai jau jis putoja plakamas ir suvalgo mazai labai palyginus kiek similako suvalgydavo. tai vel prie similako teks pereiti ir kazka galvoti del viduriuku kietejimo gal koki bifida pamaisyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(viti @ 2010 08 05, 19:38)
kas blogai?
Šildžiau vienam, šildau ir antram. Viskas normaliai  biggrin.gif

o tai ka sildyti negalima?Ar as kazko nesupratau blink.gif
Atsakyti
mano mulaciukas abu nepriema laktozos ir viskas kas su pienu susije, tai labai daug keitem misinukus kad rasti tinkamo, isbandem daugybe ju, dabar apsistojom ties Aptalim AR , nes dar ir gausiai atpilinedavom , dabar jau po sio misinuko praejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2010 08 07, 19:05)
o tai ka sildyti negalima?Ar as kazko nesupratau blink.gif

Jeigu kalbama apie mišinuko šildymą, tai pilnai sutinku, kad jo šildyti negalima. Esu tikra kad geriausiai būtų ji kiekvieną kartą šviežią pagaminti 4u.gif
Atsakyti
Mano mažylis valgo semper. Norėjau jūsų paklausti ar griežtai laikotės paruošimo taisyklių. Nes pvz. semper reikalauja, kad mišinukas būtų daromas su 70 laipsnių temperatūros vandeniu, o paskui atvėsinti ir duoti. Arba jeigu nori galima pasigaminti daugiau ir laikyti šaldytuve, bet vėl prieš maitinant pašildyti iki 70 ir atvėsinus maitinti. Man tai misija neįmanoma unsure.gif , nes kai vaikelis užsimano valgyti jis nori čia ir dabar ir jeigu aš pradėsiu terliotis su temperatūrom jis užsiklyktų iki mėlynumo. Aš negaliu taip schmoll.gif Tai visada ruošiu mišinuką pildama didesnę dalį šalto virinto vandens ir verdančio. Iš karto gaunasi tinkama temperatūra maitinimui. Milteliai puikiai ištirpsta. Kažin ar labai blogai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ricca* @ 2010 08 08, 21:08)
Mano mažylis valgo semper. Norėjau jūsų paklausti ar griežtai laikotės paruošimo taisyklių. Nes pvz. semper reikalauja, kad mišinukas būtų daromas su 70 laipsnių temperatūros vandeniu, o paskui atvėsinti ir duoti. Arba jeigu nori galima pasigaminti daugiau ir laikyti šaldytuve, bet vėl prieš maitinant pašildyti iki 70 ir atvėsinus maitinti. Man tai misija neįmanoma  unsure.gif , nes kai vaikelis užsimano valgyti jis nori čia ir dabar ir jeigu aš pradėsiu terliotis su temperatūrom jis užsiklyktų iki mėlynumo. Aš negaliu taip  schmoll.gif Tai visada ruošiu mišinuką pildama didesnę dalį šalto virinto vandens ir verdančio. Iš karto gaunasi tinkama temperatūra maitinimui. Milteliai puikiai ištirpsta. Kažin ar labai blogai?  g.gif

laba, na bent as tu terlioniu nesilaikau, nes tikrai nebuna laiko, kai vaikas nori valgyt, tai staigiai ir ruosiu, is termoso ipilu karsto, po to dapilu salto virinto vandens supilu misiniko samteliu kiek reikia ir begu maitint. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo estrelija: 09 rugpjūčio 2010 - 14:59
as su temperaturom ir nesiterlioju smile.gif na o del sildymo, tai siandien padariau misinuka, o leius paeme ir uzmigo, gaila ispilt, tai i merkiau i karsta vandeni, kad neataustu, tada kai atsibudo atsaldziau, jisai pavalge ir beveik viska atpyle. to dar nera buve, tai kaltinu sita poelgi ir as tikrai niekad nebesildysiu. g.gif schmoll.gif
Atsakyti