Įkraunama...
Įkraunama...

Pieno mišinukas

QUOTE(***** @ 2010 07 07, 14:45)
Mes geriam vakarais APTAMIL. Dabar jau trecia diena duodu APTAMIL3, nuo 10men. Bet kazko mano kleckas nebeisgeria...Isgeria maziau nei puse normos... Sakau ar cia tas karstis, nenori valgyt, ar kad kitoks misunukas, o gal jis sotesnis uz APTAMIL2... Ka manot?

As irgi pries kelias dienas pradejau duoti Aptamil 3, pastebejau, kad ryte isgeria 210ml, o jau vakare sunkiai juos iveikia. Isgeria per kelis kartus ir tai lieka.
Atsakyti
QUOTE(pumpuška @ 2010 07 08, 23:23)
As irgi pries kelias dienas pradejau duoti Aptamil 3, pastebejau, kad ryte isgeria 210ml, o jau vakare sunkiai juos iveikia. Isgeria per kelis kartus ir tai lieka.

Tai gal tikrai tas APTAMIL sotesnis... Nes ne mums vieniems taip... g.gif
Atsakyti
Mano dukryte uzaugo su Tuteliu smile.gif Nes pries tai nei vienas misinukas netiko: tai vemdavo, tai pilvuka skaudedavo, tai nepavalgydavo uztektinai... Prasikankinau, kol pataikiau.
O dabar mano maziukas geria Hipp. Ir as labai patenkinta, nei kiek nesiskundziu thumbup.gif
Bet aisku, visi vaikuciai skirtingi.
Atsakyti
QUOTE(DoViVi @ 2010 07 10, 00:14)
Mano dukryte uzaugo su Tuteliu  smile.gif Nes pries tai nei vienas misinukas netiko: tai vemdavo, tai pilvuka skaudedavo, tai nepavalgydavo uztektinai... Prasikankinau, kol pataikiau.
O dabar mano maziukas geria Hipp. Ir as labai patenkinta, nei kiek nesiskundziu  thumbup.gif
Bet aisku, visi vaikuciai skirtingi.

šiaip maitinu MP bet retsykiais jie žinau kad busiu tokioj vietoj kur nesigaus pamaitinti arba kai karšta, mažiau buna pieno tai duodu Bebilon 1HA. Musiškei manau tinka nes kažkokiu alerginiu reakciju nemačiau. i savaite gaunasi gal kokius 5 kart pavalgo. Na tik truputi kakučiai tirštesni buna. 4u.gif
Atsakyti
pirmagimiui nuo 7 mėnesių iš pradžių davėm HIPP , bet pabėrė.. Tuomet perėjom prie HIPP HA. Jį gėrė iki 14 mėnesių,

antrai atžalai nuo 11-to mėnesio davėm Aptamil 3. Irgi gėrė iki 14 mėnesių
Atsakyti
Nuo 11mėn pradėjau duoti Nan 3 (pati dar vis maitinau). Iš pradžių po truputį, dabar jau ryte virš 200ml išgeria. Pasirinkau jį tik todėl, kad mačiau jog ir ligoninėje jį duoda.
Atsakyti
Sveikutes. Turiu Hipp Infant Milk Bio 1. Gal kas naudoja? Galiu atiduoti, nes galvojau, kad man neuztenka MP ir nusipirkau. Viena karta daviau ir viskas. Dabar valgome tik MP. Jei kas nores, rasykite i AZ.
Atsakyti
koki misinuka davete nuo 1 savaites?
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2010 07 17, 13:03)

Davem NAN HA 1
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2010 07 17, 13:03)

Mes davėm NAN1, nes tokį ligoninėj davė, bet neperseniausiai pekeičiau į Semper (Semp1), nes buvo daug bėdų su pivuku. Atrodo geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2010 07 17, 12:03)

mums db dvi savaites tai pries kelias dienas davinejau hipp bio pre tas kur tik primaitinti bet jis mums netiko,tai db bandom tuteli lygtai nieko
Atsakyti
na mes naudojam NAN ir mums jis tikrai tiko,nors ispradziu bandziau similac ir hipp,bet nuo hipp dar labiau uzkietijo viduriukai schmoll.gif
Atsakyti