Bandėm Humana, bet pakeitėme į Aptamil. Humaną buvo siaubingai sunku taip išmaišyti, kad nebeliktų gumuliukų, kurie vis užstrigdavo soskutėje
mes ir naudojam lenkiska Aptamilo analoga, man jis lyg geriau tirpsta uz loetuviska, o dar ir pigesnis tik kaku mes darom retai, kas antra trecia diena, bet viduriukai neuzketeja, nors zalsvos spalvos
sveikos,
maitinau maziuka NAN active nuo jo isbere, dabar duodu Aptamil Alergy. odele susitvarke. Misinukas brangokas. Kaip jus manote mielos mamos gal man po kiek laiko pabandyt paprasta aptamil misinuka. Gal jo nebers, gal bere tik nuo NAN. Ar nera prasmes duot paprasto misinuko del ju panasios sudeties??? patarkite
maitinau maziuka NAN active nuo jo isbere, dabar duodu Aptamil Alergy. odele susitvarke. Misinukas brangokas. Kaip jus manote mielos mamos gal man po kiek laiko pabandyt paprasta aptamil misinuka. Gal jo nebers, gal bere tik nuo NAN. Ar nera prasmes duot paprasto misinuko del ju panasios sudeties??? patarkite
QUOTE(ugnele78 @ 2010 07 05, 23:43)
sveikos,
daktarai rekomenduotu bandyt kita rusy, nes kartais ne visos rusys tinka, bet dazniausi pozymiai atpilineja arba viduriuoja, pilvely pucia, o su berimu manau alergija, pasitarciau su gyditoju pries duodant kita pienely, bet ir kartais gydytojams i aky lyst reikia nes kol maniskem elergija nustate daug laio praejo, pati mama savo vaika geriausiai zino ir zino nuo ko jam negera, tad jei kas netaip iskart i poliklinika ,
QUOTE(ugnele78 @ 2010 07 06, 00:43)
sveikos,
O aš patarčiau surizikuoti ir duoti paprastą Aptamilą. Turiu daug pažistamų, kurie jį vartoja, ir sako, kad nuo Aptamilo retai kada beria, nors ir nuo paprasto. Žinau, kad ir paprastas yra nepigus, o Alergy, tai lygtai dar dvigubai brangesnis
.
Mes geriam vakarais APTAMIL. Dabar jau trecia diena duodu APTAMIL3, nuo 10men. Bet kazko mano kleckas nebeisgeria...Isgeria maziau nei puse normos... Sakau ar cia tas karstis, nenori valgyt, ar kad kitoks misunukas, o gal jis sotesnis uz APTAMIL2... Ka manot?
QUOTE(***** @ 2010 07 07, 15:45)
Mes geriam vakarais APTAMIL. Dabar jau trecia diena duodu APTAMIL3, nuo 10men. Bet kazko mano kleckas nebeisgeria...Isgeria maziau nei puse normos... Sakau ar cia tas karstis, nenori valgyt, ar kad kitoks misunukas, o gal jis sotesnis uz APTAMIL2... Ka manot?
manyciau karstis, jei svoris nekrenta ir siaip gerai jauciasi nera prasmes nerimauti, bet jei ir toliau taip, reiketu kreiptis i gydytija. o gal jus padidinot kosyciu norma ir mazajam misinuko nereikia tiek daug
QUOTE(midutee @ 2010 07 07, 19:13)
manyciau karstis, jei svoris nekrenta ir siaip gerai jauciasi nera prasmes nerimauti, bet jei ir toliau taip, reiketu kreiptis i gydytija. o gal jus padidinot kosyciu norma ir mazajam misinuko nereikia tiek daug
na su kosytem viskas lygiai tas pats, nepermaitinu... Aptamil2 gere normaliai... Sakau arba sutapimas, kad to 3 negeria, tas karstis, o gal jis daug sotesnis... siaip priklauso isgert 230ml, isgeriam apie 100ml tik....
Sveiki ,mes nuo 2 men. valgem NAN HA, o dabar jau sekmingai 3 menesius valgom Similaka, jokiu berimu jokiu atplinejimu. Tiesa misinuka valgom tik is ryto, viena karta.
QUOTE(raimasar @ 2010 06 30, 11:36)
kažkoks košmaras nusipirkau vakar jau kitą mišinėlį Milumilą, bet ir vėl kakiukų nesulaukiam nu dar sakiau pakiuką ta pabaigsiu gal susitvarkys viduriukai dar
O gerberio dziovintu slyvu, ar Hippo abrikosu tyreles nebandet? Mums po dvieju indeliu viskas susitvarko.
QUOTE(***** @ 2010 07 07, 22:07)
na su kosytem viskas lygiai tas pats, nepermaitinu... Aptamil2 gere normaliai... Sakau arba sutapimas, kad to 3 negeria, tas karstis, o gal jis daug sotesnis... siaip priklauso isgert 230ml, isgeriam apie 100ml tik....
Manajam taip buvo. Aptamil 2 laisvai išgerdavo net 220ml, o pradėjus Aptamil 3 duoti, tai vos 170ml išgeria .
Sveikos, mes naudojam NAN1 viskas buvo ok. Jokių bėrimų, tuštinasi gerai, viduriukai neužkietėję, bet pilvo pūtimai tai beprotiški vakarais vaikas klykia. Jokie espumizanai ir simpleksai nepadeda. Laukiam Gripe water šią savaitę. Ar verta keisti mišinį dėl pilvuko? Jei taip tai į kokį? Ačiū