QUOTE(Diglė @ 2010 05 05, 23:54)
aš ir nuo kada pradeda valgyti
as irgi is pradziu nuo tada kai pradeda valgyt skaiciavau, paskui nuo pabaigos valgymo, o db ziuriu pagal vaika, nes jis nenori valgyt pagal grafika
Papildyta:
QUOTE(mergina26 @ 2010 05 02, 16:31)
na va, pasirodo visai neaisku, kodel mano pupa tai valgo, tai nevalgo
lyg jau buvo pradejusi valgyti nestle nan, bet pradejo ji man atpilineti, ko anksciau niekada nebudavo, o ir kakis zalsvokas, astraus kvapo, tai as vel gryzau prie aptamilio, nu ir neaisku,po keliu dienu ji man vel nelabai nori valgyti, t.y. valgo tik prisnudusi
vienu zodziu, maitinimas man pasidare kazkas baisaus, aisku galu gale ji suvalgo, bet .... kiek reikia pastangu ideti
kartais jau nervai visai nebelaiko. Tai va nebezinau ka ir bedaryti ar likti prie aptamilio (nuo jo neatpilineja, kakis "grazus"), bet nenoriai valgo ar dar ieskoti kito misinuko? ka manote merginos?
mums irgi nan netiko visai, pradejo fontanais atpilinet, bet tai buvo musu1 misinukas, ir po 1 dienos pakeiciau
Papildyta:
QUOTE(Pušūnė @ 2010 05 04, 11:11)
Na ziurint kokio dydzio stebuklelis, nes maniskis kaip daba sveria 8 kg, jam 4 men., tai suvalgo kas 3-4 val. po 200 ml, naktim nesikelia. Laukiu primaitinimo, nes ziuriu, kad tokiam vyrui, tas pienukas darosi mazoka
o dar nebandote nieko duoti?