Įkraunama...
Įkraunama...

Pieno mišinukas

QUOTE(milda1985 @ 2010 05 05, 11:02)
mums dar tik 6sav. mp jau dingineja... verysad.gif  budavo, kad tik karta i sav dingdavo pienukas, tai nusipirkau tutteli1 ir vaikas visai gerai ji toleruoja. dabar jau tikrai daznai duodu si misinuka ir vaikas jokiu bedu neturi, pilvuka pucia lb retai, viduriukai visai nieketeja, tik tirstesnes ismatos vos vos, atpilineja labai retai, svoris ir labai gerai auga. tai net bijau brangesni ir pirkti blink.gif  idomu tik ar sitame netruksta kokiu medziagu...

Mes irgi su drauge pastebėjom, kad TUTELLI kaina žymiai mažesnė nei kitų mišinėlių. Įdomu, kodėl? g.gif
O ką patartumėt duot gert 1,2 metų vaikui nutraukus maitinimą MP?
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2010 05 06, 12:00)
Mes irgi su drauge pastebėjom, kad TUTELLI kaina žymiai mažesnė nei kitų mišinėlių. Įdomu, kodėl? g.gif
O ką patartumėt duot gert 1,2 metų vaikui nutraukus maitinimą MP?

Yra kazkokie misineliai man atrodo nuo metuku g.gif Bet as galvoju normalu pienuka duot g.gif
Atsakyti
mes geriam Aptamila 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diglė @ 2010 05 05, 14:39)
reikės milumil pabandyti, nes nuo Aptamil gal viduriai kietėja, nes tuštinasi retai  g.gif

MUms kaip tik gydytoja sake kad aptamilis gerai viduriukams. Nezinau, ziuresim, nes jau trecia pakuote varom. Seniau similaka gerem, tai nuo jo mums pilvukas kietejo
Atsakyti
mes valgom aptamil smile.gif
Atsakyti
Mes geriame Similac advance 1. Ji gereme ir ka tik gime. Kol kas atrodo viskas normaliai.
Atsakyti
mes geriam NAN1 misinuka,bet baiksim jau praimta pakuote ir keisim kitu,nes kieteja viduriukai nuo jo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KORNYTĖ: 10 gegužės 2010 - 13:33
QUOTE(Diglė @ 2010 05 05, 23:54)
aš ir nuo kada pradeda valgyti  g.gif

as irgi is pradziu nuo tada kai pradeda valgyt skaiciavau, paskui nuo pabaigos valgymo, o db ziuriu pagal vaika, nes jis nenori valgyt pagal grafika smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mergina26 @ 2010 05 02, 16:31)
na va, pasirodo visai neaisku, kodel mano pupa tai valgo, tai nevalgo verysad.gif lyg jau buvo pradejusi valgyti nestle nan, bet pradejo ji man atpilineti, ko anksciau niekada nebudavo, o ir kakis zalsvokas, astraus kvapo, tai as vel gryzau prie aptamilio, nu ir neaisku,po keliu dienu ji man vel nelabai nori valgyti, t.y. valgo tik prisnudusi verysad.gif  vienu zodziu, maitinimas man pasidare kazkas baisaus, aisku galu gale ji suvalgo, bet .... kiek reikia pastangu ideti blink.gif kartais jau nervai visai nebelaiko. Tai va nebezinau ka ir bedaryti ar likti prie aptamilio (nuo jo neatpilineja, kakis "grazus"), bet nenoriai valgo ar dar ieskoti kito misinuko? ka manote merginos?

mums irgi nan netiko visai, pradejo fontanais atpilinet, bet tai buvo musu1 misinukas, ir po 1 dienos pakeiciau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Pušūnė @ 2010 05 04, 11:11)
Na ziurint kokio dydzio stebuklelis, nes maniskis kaip daba sveria 8 kg, jam 4 men., tai suvalgo kas 3-4 val. po 200 ml, naktim nesikelia. Laukiu primaitinimo, nes ziuriu, kad tokiam vyrui, tas pienukas darosi mazoka  g.gif

4u.gif o dar nebandote nieko duoti? smile.gif
Atsakyti
Mums geriausiai tiko NAN1 Active, o dabar puikiai geriam NAN2 Active. tiek kad sito kokybe labai jau prasta doh.gif
Atsakyti
Mes geriam Aptamil Comfort-tinka ir patinka,po faugeliu nesekmingu bandymu kitais..... ax.gif
Atsakyti
bandėm NAN bet Aptamil yra geriausiai, labiausiai tiko, tai nebekeitinėsim drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mes geriam Aptamilą, ligoninėje primaitino NAN 1, bet sakė Aptamilas geriau. Tai kai parvykom namo nusipirkom Aptamilą, jis mums tiko, tai nieko kito ir neieškojom.
Nors mano nuomone, svarbiausia vaikučiui tiktų, nes mišinukų sudėtis maždaug vienoda, todėl kokį naudoti tegu renkasi vaikiukas mirksiukas.gif
Atsakyti