Įkraunama...
Įkraunama...

Pieno mišinukas

mes naudojam Tuteli ax.gif
Atsakyti
Laba,

Mes geriam Semper misinuka, jis mums pats geriausias.
Isbandziau Nan, Aptamil.
Ji pas mus buvo labai nevalgi, tai paragavusi Semper misinuka, pradejo gerti.
Pradzioj po truputi, o dabar kartais pusryciams isgeria 240 ml. Dabar mes jau valgom darzoviu, kruopu koses.
Atsakyti
mums dar tik 6sav. mp jau dingineja... verysad.gif budavo, kad tik karta i sav dingdavo pienukas, tai nusipirkau tutteli1 ir vaikas visai gerai ji toleruoja. dabar jau tikrai daznai duodu si misinuka ir vaikas jokiu bedu neturi, pilvuka pucia lb retai, viduriukai visai nieketeja, tik tirstesnes ismatos vos vos, atpilineja labai retai, svoris ir labai gerai auga. tai net bijau brangesni ir pirkti blink.gif idomu tik ar sitame netruksta kokiu medziagu...
Atsakyti
Milda, su savu pienuku nenuleiskit rankų- gerkit Hipp arbatą maitinančioms, arba Lactus strong, arba be alkoholio alučio. kitoms padeda ir chalva... nes gali būti, kad dažnais periodais pienuko apmažėja... aš va pritrūkau valios doh.gif ax.gif ir neišsisaugojua ilgam savo pienuko, bet kol gėriau arbatėles, turėjau pakankamai- mišinuko reikėjo tik retkarčiais vakarui... dbr dar yra ,,keli lašai" pienuko(30-50 ml) ir aš jo visai nenutruakiu- duodu žįsti nors ir tuos kelis... tik, kad neiašku kiek jo išsitraukia pati panelė, ns mišinio išvalgo labai ne vienodai...
Atsakyti
reikės milumil pabandyti, nes nuo Aptamil gal viduriai kietėja, nes tuštinasi retai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Diglė @ 2010 05 04, 13:03)
Mano lelka jau beveik 6 kg sveria, gime 4,300 kg, tai gal normalu kad suvalgo 170 ml  g.gif

manau normalu. maniske juk irgi daug suvalgo. o kaip ligoninej sake didele tai jai daugiau ir reikia mirksiukas.gif
Papildyta:
tiesa, o kaip jus tas valandas skaiciuojat? nuo tada kai pradeda valgyti, ar nuo tada kai baigia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(milagrosa @ 2010 05 05, 17:45)
... o kaip jus tas valandas skaiciuojat? nuo tada kai pradeda valgyti, ar nuo tada kai baigia?  g.gif

as tai nuo tada kada pradeda valgyt ax.gif
Atsakyti
mes naudojam tik Nan labai esu juo patenkinta. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikčiurna @ 2010 05 05, 17:44)
as tai nuo tada kada pradeda valgyt ax.gif

aš ir nuo kada pradeda valgyti g.gif
Atsakyti
nan2 active pabandykit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Diglė @ 2010 05 05, 13:39)
reikės milumil pabandyti, nes nuo Aptamil gal viduriai kietėja, nes tuštinasi retai  g.gif

mums nuo Milumilio kietėjo viduriukai ir buvo pabėrimų... pradejus vartoti NAN HA viskas praėjo thumbup.gif na ne iki galo, bet jau daug geriau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2010 05 05, 22:40)
mums nuo Milumilio kietėjo viduriukai ir buvo pabėrimų... pradejus vartoti NAN HA viskas praėjo thumbup.gif  na ne iki galo, bet jau daug geriau biggrin.gif

O gal NAN pabandyti g.gif
Atsakyti