Įkraunama...
Įkraunama...

Pieno mišinukas

QUOTE(smille_for_you @ 2010 05 03, 22:22)
4u.gif  geras, maniskis tik pries 2-3dienas 170 pradejo valgyti smile.gif  g.gif

bijau po tiek duot g.gif
Atsakyti
Na ziurint kokio dydzio stebuklelis, nes maniskis kaip daba sveria 8 kg, jam 4 men., tai suvalgo kas 3-4 val. po 200 ml, naktim nesikelia. Laukiu primaitinimo, nes ziuriu, kad tokiam vyrui, tas pienukas darosi mazoka g.gif
Atsakyti
mes naudojom Aptamil, bet jis brangokas, tai pradejom pirkti Milumil, jis siek tiek pigesnis, bet musu mazylis valge abu, ir tas, ir tas tiko.
Atsakyti
QUOTE(Diglė @ 2010 05 03, 20:56)
o aš iandien doze padidinau pagal Aptamil nuoroda ant dėžutės, 5- 8 sav 170 ml tai sušveitė, bet paskui pražviegė gal pilva skaudėjo  unsure.gif

cia juk nuo vaiko priklauso, jei didesnis tai daugiau ir suvalgys smile.gif maniske suvalgo 130ml, dar plius mano pienuko apie 30ml, nes nedaug turiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(milagrosa @ 2010 05 04, 11:15)
cia juk nuo vaiko priklauso, jei didesnis tai daugiau ir suvalgys  smile.gif maniske suvalgo 130ml, dar plius mano pienuko apie 30ml, nes nedaug turiu  ax.gif

Mano lelka jau beveik 6 kg sveria, gime 4,300 kg, tai gal normalu kad suvalgo 170 ml g.gif
Atsakyti
QUOTE(Diglė @ 2010 05 04, 14:03)
Mano lelka jau beveik 6 kg sveria, gime 4,300 kg, tai gal normalu kad suvalgo 170 ml  g.gif

jei tiek suvalgo tuomet tarpai tarp maitinimu turi buti min. 4 val. o kad tiek suvalgo, tai kiekvieas vaikutis individualiai, mano tik 3.5 men. tiek pradejo valgyti ir tai ne visada tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mergina26 @ 2010 05 04, 12:33)
jei tiek suvalgo tuomet tarpai tarp maitinimu turi buti min. 4 val. o kad tiek suvalgo, tai kiekvieas vaikutis individualiai, mano tik 3.5 men. tiek pradejo valgyti ir tai ne visada tongue.gif

gal ir galimetu duoti mažiau, bet ant Aptimil dežutes rašo 4-8 sav 170 ml mišinuko, o kaip padaryti kokius 150 ml ? Nes dabar duodavau 130 ml mišinuko 4 šaukšteliai miltelių g.gif
Atsakyti
QUOTE(Diglė @ 2010 05 04, 14:43)
gal ir galimetu duoti mažiau, bet ant Aptimil dežutes rašo 4-8 sav 170 ml mišinuko, o kaip padaryti kokius 150 ml ? Nes dabar duodavau 130 ml mišinuko 4 šaukšteliai miltelių  g.gif

tai 150 bus 4 saiksteliai pilni ir vienas su dviem trecdaliais.
Atsakyti
Matau Aptamil misinukas gana populiarus thumbup.gif Mes taip pat duodame Aptamila, dabar mums jau beveik 7 menesiai, tai duodu Aptamil 3 (cia angliskas, nes anglijoje gyvenam) jis leliukui tinka ir patinka biggrin.gif bet labai noriai valgo ir kita maista, tai stengemes maziau duoti misinuko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tafuti @ 2010 02 28, 16:47)
Laba diena
Turime maza problemele. Mum 6 men. kruties jau nelabai norime, tai ima tai neima, verkia. Noriu pabandyti pieno misinuka, bet nezinau koki. Gal galite padeti  smile.gif

mes naudojam nan. ir pirmaja ant jo uzauginau,nei brangus,nei pigus... ir geras..
Atsakyti
sveikutės,

mes jau baigiam pereiti prie NAN HA ir suveikė- bėrimas apmažėjo thumbup.gif o ir šiaip man labiua patinka- lengiau pasemti iš tos skardinės, nei iš pakelio ir geriau išsiplaka- tik labai jau reikia saugot , kad šaukštelis nesudrėktų... nes tada sulimpa milteliai...

o mes ir darom tais nurodytais kiekiais- ta prasme nesvarbu, kad suvalgo tarpinį variantą , bet mauojam pilnais šaukšteliais...
tiek, kad mūsų 4 mėn ir 2 sav panelė suvalgo ne daugiua kaip 130 ml ir dar + kažkiek MP... man atrodo mažoka, nes pagal tas nuorodas ant skardinės, tai čia kelių mėn vaikiuko norma... na, eisim kt sav, TA ir matysim , kike priaugę- gal jau palaiminimą košėms gausim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Swetty @ 2010 05 04, 18:52)
Matau Aptamil misinukas gana populiarus  thumbup.gif  Mes taip pat duodame Aptamila, dabar mums jau beveik 7 menesiai, tai duodu Aptamil 3 (cia angliskas, nes anglijoje gyvenam) jis leliukui tinka ir patinka biggrin.gif  bet labai noriai valgo ir kita maista, tai stengemes maziau duoti misinuko ax.gif

O kaip dozuojat? Kaip ant pakelio nurodita? Bandysiu 150 ml duoti mišinio 4.5 kaušeliai miltelių g.gif
Atsakyti