QUOTE(mamamia* @ 2010 04 28, 18:24)
Na va, tikekimes, kad dabar jau valgys
Taip, per daznai nelabai gerai keisti misinuka. Nes leliukas turi prie vieno priprasti
Taip, per daznai nelabai gerai keisti misinuka. Nes leliukas turi prie vieno priprasti
QUOTE(smille_for_you @ 2010 05 01, 02:34)
na va tikekimes, kad patiks ir dariys niama niam maziukas
QUOTE(DO&RU @ 2010 05 01, 15:46)
nemanau kad ir gerai kas diena keitineti misinuka
vyresnele kuo puikiausiai uzaugo ant tutelio
o va su mazaja isragavom vos ne visus ir tiko aptamilas, dar visai nieko buvo lekiskas bebilonas (pakuotes tai vienodos su aptamilu), kai gulejo ligoninej ir triede vartojom aptamil ha (vai koks bjaurus, bet mazoji ji puikiai valge). teko ragauti ir similaka su soja deja jis mums viduriuku nekietino (ko mes tikejomes).
vyresnele kuo puikiausiai uzaugo ant tutelio
o va su mazaja isragavom vos ne visus ir tiko aptamilas, dar visai nieko buvo lekiskas bebilonas (pakuotes tai vienodos su aptamilu), kai gulejo ligoninej ir triede vartojom aptamil ha (vai koks bjaurus, bet mazoji ji puikiai valge). teko ragauti ir similaka su soja deja jis mums viduriuku nekietino (ko mes tikejomes).
na va, pasirodo visai neaisku, kodel mano pupa tai valgo, tai nevalgo lyg jau buvo pradejusi valgyti nestle nan, bet pradejo ji man atpilineti, ko anksciau niekada nebudavo, o ir kakis zalsvokas, astraus kvapo, tai as vel gryzau prie aptamilio, nu ir neaisku,po keliu dienu ji man vel nelabai nori valgyti, t.y. valgo tik prisnudusi vienu zodziu, maitinimas man pasidare kazkas baisaus, aisku galu gale ji suvalgo, bet .... kiek reikia pastangu ideti kartais jau nervai visai nebelaiko. Tai va nebezinau ka ir bedaryti ar likti prie aptamilio (nuo jo neatpilineja, kakis "grazus"), bet nenoriai valgo ar dar ieskoti kito misinuko? ka manote merginos?