Įkraunama...
Įkraunama...

Pieno mišinukas

QUOTE(mamamia* @ 2010 04 28, 18:24)
Na va, tikekimes, kad dabar jau valgys  smile.gif
Taip, per daznai nelabai gerai keisti misinuka. Nes leliukas turi prie vieno priprasti smile.gif

QUOTE(smille_for_you @ 2010 05 01, 02:34)
thumbup.gif  na va smile.gif tikekimes, kad patiks ir dariys niama niam maziukas smile.gif

QUOTE(DO&RU @ 2010 05 01, 15:46)
nemanau kad ir gerai kas diena keitineti misinuka  g.gif
vyresnele kuo puikiausiai uzaugo ant tutelio  thumbup.gif
o va su mazaja isragavom vos ne visus ir tiko aptamilas, dar visai nieko buvo lekiskas bebilonas (pakuotes tai vienodos su aptamilu), kai gulejo ligoninej ir triede vartojom aptamil ha (vai koks bjaurus, bet mazoji ji puikiai valge). teko ragauti ir similaka su soja deja jis mums viduriuku nekietino (ko mes tikejomes).

na va, pasirodo visai neaisku, kodel mano pupa tai valgo, tai nevalgo verysad.gif lyg jau buvo pradejusi valgyti nestle nan, bet pradejo ji man atpilineti, ko anksciau niekada nebudavo, o ir kakis zalsvokas, astraus kvapo, tai as vel gryzau prie aptamilio, nu ir neaisku,po keliu dienu ji man vel nelabai nori valgyti, t.y. valgo tik prisnudusi verysad.gif vienu zodziu, maitinimas man pasidare kazkas baisaus, aisku galu gale ji suvalgo, bet .... kiek reikia pastangu ideti blink.gif kartais jau nervai visai nebelaiko. Tai va nebezinau ka ir bedaryti ar likti prie aptamilio (nuo jo neatpilineja, kakis "grazus"), bet nenoriai valgo ar dar ieskoti kito misinuko? ka manote merginos?
Atsakyti
QUOTE(mergina26 @ 2010 05 02, 16:31)
na va, pasirodo visai neaisku, kodel mano pupa tai valgo, tai nevalgo verysad.gif lyg jau buvo pradejusi valgyti nestle nan, bet pradejo ji man atpilineti, ko anksciau niekada nebudavo, o ir kakis zalsvokas, astraus kvapo, tai as vel gryzau prie aptamilio, nu ir neaisku,po keliu dienu ji man vel nelabai nori valgyti, t.y. valgo tik prisnudusi verysad.gif  vienu zodziu, maitinimas man pasidare kazkas baisaus, aisku galu gale ji suvalgo, bet .... kiek reikia pastangu ideti blink.gif kartais jau nervai visai nebelaiko. Tai va nebezinau ka ir bedaryti ar likti prie aptamilio (nuo jo neatpilineja, kakis "grazus"), bet nenoriai valgo ar dar ieskoti kito misinuko? ka manote merginos?

mes kai tik pradejom nan active valgyti tai buvo nieko, bet antra dezute pradejus eme atpilineti, kelis kartus buvo viska atpylus ka suvalge. bet as pasitariau su daktare ir ji pasiule dar kelias dienas duoti ir paziureti kaip bus toliau. tai dabar mes jau nebeatpilam, nebent nedaug ir valgom jau 3 dezute. taip kad gal reikia jog priprastu g.gif
Atsakyti
QUOTE(daluzeviciute @ 2010 05 02, 16:53)
mes kai tik pradejom nan active valgyti tai buvo nieko, bet antra dezute pradejus eme atpilineti, kelis kartus buvo viska atpylus ka suvalge. bet as pasitariau su daktare ir ji pasiule dar kelias dienas duoti ir paziureti kaip bus toliau. tai dabar mes jau nebeatpilam, nebent nedaug ir valgom jau 3 dezute. taip kad gal reikia jog priprastu g.gif

na gal tu ir teisi g.gif as pabaigiau viena pakuote ir gryzau prie senojo misinuko, o tu naudojai paprasta nestle nan ar nestle nan active?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergina26: 02 gegužės 2010 - 16:40
geriam Milumila smile.gif
Atsakyti
Mes geriam Aptamill. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mergina26 @ 2010 05 02, 17:40)
na gal tu ir teisi g.gif  as pabaigiau viena pakuote ir gryzau prie senojo misinuko, o tu naudojai paprasta nestle nan ar nestle nan active?

nestle NAN ACTIVE smile.gif
Atsakyti
Mum beveik 10men ir misinukus geriam vis kitokius biggrin.gif
Duodu Similac,Similac su Omega3 ir Nestle nan 4u.gif
Atsakyti
mes geriam aptamila, bet kartais kakis zalsavas pokietis, kartais normalus. Net nezinau nuo ko tai priklauso. Kai kieti viduriukai, tai duodu arbateles. Man gydytoja sake, kad jei misinukas tinka, tai geriau nekaitaliot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mergina26 @ 2010 05 02, 16:31)
na va, pasirodo visai neaisku, kodel mano pupa tai valgo, tai nevalgo verysad.gif lyg jau buvo pradejusi valgyti nestle nan, bet pradejo ji man atpilineti, ko anksciau niekada nebudavo, o ir kakis zalsvokas, astraus kvapo, tai as vel gryzau prie aptamilio, nu ir neaisku,po keliu dienu ji man vel nelabai nori valgyti, t.y. valgo tik prisnudusi verysad.gif  vienu zodziu, maitinimas man pasidare kazkas baisaus, aisku galu gale ji suvalgo, bet .... kiek reikia pastangu ideti blink.gif kartais jau nervai visai nebelaiko. Tai va nebezinau ka ir bedaryti ar likti prie aptamilio (nuo jo neatpilineja, kakis "grazus"), bet nenoriai valgo ar dar ieskoti kito misinuko? ka manote merginos?

manoji visa savo maza gyvenima nenoriai valgo, raukosi net kai vaisines tyreles duodu ar banana, kiekvienas maitinimas tesiasi daugiau nei 40 min doh.gif o ka darysi, laukiu kol paaugs tures dantu na tada vaikscios istisai su desra rankoj lotuliukas.gif tikiuosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DO&RU @ 2010 05 03, 14:42)
manoji visa savo maza gyvenima nenoriai valgo, raukosi net kai vaisines tyreles duodu ar banana, kiekvienas maitinimas tesiasi daugiau nei 40 min  doh.gif  o ka darysi, laukiu kol paaugs tures dantu na tada vaikscios istisai su desra rankoj  lotuliukas.gif  tikiuosi  thumbup.gif

nu tikrai, kai pamenu pirma menesi rajune buvo, priaugom 1.7 kg. po to po truputi po truputi vis maziau maziau ir va iki ko daejom. As irgi pagalvoju greiciau tas priamitinimo laikas ateitu, o tai ir vaikiukui neskanu ir man kankyne, tikiuosi koseles ji man valgys, o veliau ir desra skanaus smile.gif smile.gif baisu ir prisikalbeti smile.gif
Atsakyti
o aš iandien doze padidinau pagal Aptamil nuoroda ant dėžutės, 5- 8 sav 170 ml tai sušveitė, bet paskui pražviegė gal pilva skaudėjo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Diglė @ 2010 05 03, 21:56)
o aš iandien doze padidinau pagal Aptamil nuoroda ant dėžutės, 5- 8 sav 170 ml tai sušveitė, bet paskui pražviegė gal pilva skaudėjo  unsure.gif

4u.gif geras, maniskis tik pries 2-3dienas 170 pradejo valgyti smile.gif g.gif
Atsakyti