Įkraunama...
Įkraunama...

Pieno mišinukas

QUOTE(mamamia* @ 2010 04 28, 09:23)
Tuomet bandyk dar kitu rusiu misinukus, visvien kazkoks manau turetu tikti  g.gif  Pasirinkimas siais laikais labai gausus.  4u.gif

nelabai noriu keitineti kas diena, vis tiek maistelio kaita nera gerai, bet va sian jau lyg ir geriau valgo smile.gif bijau girtis, o tai vel nebevalgyti nuspres smile.gif pastebejau, jog kai iskaukii kol labai labai isalksta, tada ir ciumpa butelaiti, jau nebereikia laukti kol uzmigs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergina26 @ 2010 04 28, 18:56)
nelabai noriu keitineti kas diena, vis tiek maistelio kaita nera gerai, bet va sian jau lyg ir geriau valgo smile.gif bijau girtis, o tai vel nebevalgyti nuspres smile.gif pastebejau, jog kai iskaukii kol labai labai isalksta, tada ir ciumpa butelaiti, jau nebereikia laukti kol uzmigs smile.gif

Na va, tikekimes, kad dabar jau valgys smile.gif
Taip, per daznai nelabai gerai keisti misinuka. Nes leliukas turi prie vieno priprasti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shrekiuke @ 2010 04 27, 16:10)
Mamytės, pasidomėkit, dėl mišinukų iš sojų berniukams. Nes mums ligoninėj sakė, kad berniukams jokiu būdų negalima gerti mišinuko, kur yra sojų, nes išreguliuoja hormoninę pusiausvyrą. Mergaitės gali, o berniukai ne.

*****,maniškis geria sojos mišinį, bet tik 1-ą kart paroje, gal nepakenks g.gif
Atsakyti
Hipp'a 1nr smile.gif
Atsakyti
Mes geriam NAN Activ 1 maniskiam labai skanu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mergina26 @ 2010 04 28, 17:56)

thumbup.gif na va smile.gif tikekimes, kad patiks ir dariys niama niam maziukas smile.gif
Atsakyti
Mums daktarė patarė pakeisti NAN active į NAN HA, nes turime apergiją... tik kad aš nežinojau, jog reikia keisti po vieną maitinimą (vis pridedant po vieną) kas dieną, o ne iškart... doh.gif tai dbr kai pagalvoju , logiška, bet iš pradžių kažkaip man net į galvą neatėjo doh.gif na, ir jau kakojam 1-a spalva (anksčiau buvo maišyta...) , nors dar šnd tik 2 kart valgėm Nano... man jis ir šiaip labiau patinka lyginat su Milumiliu patogesnės pakuotės ir lengvai tirpstančių miltukų forma thumbup.gif
Atsakyti
kaip nustatyti kiek vaikui ml duoti mišinuko? Manoji valgo kas 3 val po 125 ml g.gif
Papildyta:
QUOTE(Pikčiurna @ 2010 04 24, 09:11)
Sakykit o kaip jus ruosiat misinuka?pries pat valgyma ar anksciau paruosiat?nes ligoninej teko matyt kaip mamos is vakaro paruosia,o nakti kai vaikutis uzsimano valgyt duoda jau paruosta g.gif
As tai visada pries pat maitinima ruosiu smile.gif

Aš ir pradžioje taip dariausi, bet išgirdau, kad negerai kai jis pastovi, bakterijų negerų prisikaupia, tai dabar manau, kad nesunku padaryti prieš duodant, nebent kur važiuojam tai įsimetu buteliuka jau sumaišyta doh.gif
Atsakyti
Aha, ir aš esu girdėjus ir ant mišinukų pakuočių būna parašyta, kad suvartoti per val... ttodėl, kad ir kaip kartais mažė užsirėkia- darom tik -prieš, skubam šaldyti.... vandenuko kad būtų pastoviai ne per karšto- pasiruošiam iš ryto termose...

tekę kelis kartus, kai pasidarai mišinėlį, o mažė vėl užsnūsta- jei praeina daugiua kaip val., kad ir kaip bebūtų gaila, išpilam...

važiuodami kur nors pasiimam visai karštą, nešaldytą ir į termosiuką, kad ilgiau šiltas išbūtų- tai čia kai į kokią parduotuvę važiuojam ar pas daktarę... aišku, jei ilgiau kaip 1 val ir neduodam... tfu tfu tfu dar mažai kada reikėjo taip išvykus... dažniausiai stengiuos pamaitinti prieš išvažiuojant ir neužtrukti ilgiau kaip 3 val... jei važiuojam kur į svečius, tai pasiimam pačio mišinuko miltelius, buteliuką...

praeitą šeštadienį rodė per ,,Mamyčių klubą"(tik aš ne mačiau, o kartojimo neprisiruošiu pažūrėti jų tinklalapyje, bet skaičiau anonsą), per kiek laiko suvartoti mišinuką ar kažkas pan... va bėda ta, kad kai per daug atšala, jau nebegalima pašildyti... o gal galima? kažkaip man atrodo per daug temperatūrų kaitos atšalimas, paskui vėl atšildymas... ko gero nebegalima ... jau girdom tuomet šaltoką... tik kažin ar vaikui gerai? na, žodžiu su mišinuko vartojimu reikia griežtai ir atsargiai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidrulka: 01 gegužės 2010 - 10:30
O po kiek ml mišinėlio kokio amžiaus vaikiukui reikia suvalgyti, parašyta ant visų mišinėlių pakuočių (bent jau ant NAN, Milumil, Aptamil- manau ir ant kt)... nors mūsų panelė suvalgo gerokai mažiau... o šiaip esu girdėjus tokią forumulę: vaikas turi suvalgyti per parą 1/6 savo kūno svorio (na, čia taip ne ,,lietuviškai" suformulavau, bet tikiuosi supratot), o tada padalinkit iš maitinimų skaičiaus per dieną ir sužinosit, po kiek turėtų suvalgyt... bet geriua neskaičiuot, nes paksui neramu, kai ne tiek suvalgo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2010 05 01, 09:55)
O po kiek ml mišinėlio kokio amžiaus vaikiukui reikia suvalgyti, parašyta ant visų mišinėlių pakuočių (bent jau ant NAN, Milumil, Aptamil- manau ir ant kt)... nors mūsų panelė suvalgo gerokai mažiau... o šiaip esu girdėjus tokią forumulę: vaikas turi suvalgyti per parą 1/6 savo kūno svorio (na, čia taip ne ,,lietuviškai" suformulavau, bet tikiuosi supratot), o tada padalinkit iš maitinimų skaičiaus per dieną ir sužinosit, po kiek turėtų suvalgyt... bet geriua neskaičiuot, nes paksui neramu, kai ne tiek suvalgo smile.gif

mes Aptamil naudojam
Atsakyti
QUOTE(mergina26 @ 2010 04 28, 17:56)

nemanau kad ir gerai kas diena keitineti misinuka g.gif
vyresnele kuo puikiausiai uzaugo ant tutelio thumbup.gif
o va su mazaja isragavom vos ne visus ir tiko aptamilas, dar visai nieko buvo lekiskas bebilonas (pakuotes tai vienodos su aptamilu), kai gulejo ligoninej ir triede vartojom aptamil ha (vai koks bjaurus, bet mazoji ji puikiai valge). teko ragauti ir similaka su soja deja jis mums viduriuku nekietino (ko mes tikejomes).
Atsakyti