Aha, ir aš esu girdėjus ir ant mišinukų pakuočių būna parašyta, kad suvartoti per val... ttodėl, kad ir kaip kartais mažė užsirėkia- darom tik -prieš, skubam šaldyti.... vandenuko kad būtų pastoviai ne per karšto- pasiruošiam iš ryto termose...
tekę kelis kartus, kai pasidarai mišinėlį, o mažė vėl užsnūsta- jei praeina daugiua kaip val., kad ir kaip bebūtų gaila, išpilam...
važiuodami kur nors pasiimam visai karštą, nešaldytą ir į termosiuką, kad ilgiau šiltas išbūtų- tai čia kai į kokią parduotuvę važiuojam ar pas daktarę... aišku, jei ilgiau kaip 1 val ir neduodam... tfu tfu tfu dar mažai kada reikėjo taip išvykus... dažniausiai stengiuos pamaitinti prieš išvažiuojant ir neužtrukti ilgiau kaip 3 val... jei važiuojam kur į svečius, tai pasiimam pačio mišinuko miltelius, buteliuką...
praeitą šeštadienį rodė per ,,Mamyčių klubą"(tik aš ne mačiau, o kartojimo neprisiruošiu pažūrėti jų tinklalapyje, bet skaičiau anonsą), per kiek laiko suvartoti mišinuką ar kažkas pan... va bėda ta, kad kai per daug atšala, jau nebegalima pašildyti... o gal galima? kažkaip man atrodo per daug temperatūrų kaitos atšalimas, paskui vėl atšildymas... ko gero nebegalima ... jau girdom tuomet šaltoką... tik kažin ar vaikui gerai? na, žodžiu su mišinuko vartojimu reikia griežtai ir atsargiai...