Sveikutės, atbėgu ir čia..
Skaitau, suprantu, kad ne viena tokia beprotė jau noriu sėt šiltnamin.. Atsidarau "Atsakyti".. noriu klaust - mažu kas ką pasėjot, čia įvirsta MB kvadratinėmis akimis ir sako - šianakt pranešė -14, vietom iki -17..
Tad dar nesėsiu.. Ne šiandien.. bet na jau taip nagai niežti, tai niežti..rankose sėklų pokelius gniaužau..
QUOTE(ratuto @ 2010 03 06, 18:31)
bet na jau taip nagai niežti, tai niežti..rankose sėklų pokelius gniaužau..
Tikrai ne Tau vienai aš išsiimu sėklas, pasidžiaugiu, atgal padedu, nors dar net šiltamio neturiu
QUOTE(Natha @ 2010 03 06, 19:46)
Tikrai ne Tau vienai aš išsiimu sėklas, pasidžiaugiu, atgal padedu, nors dar net šiltamio neturiu
visos nesulaukiam to pavasaroi p..as mane irgi ,-ziuriu i siltnamiar teks pries pomidorus ka pasodinti,ar ne
QUOTE(ratuto @ 2010 03 06, 19:31)
Sveikutės, atbėgu ir čia..
Skaitau, suprantu, kad ne viena tokia beprotė jau noriu sėt šiltnamin.. Atsidarau "Atsakyti".. noriu klaust - mažu kas ką pasėjot, čia įvirsta MB kvadratinėmis akimis ir sako - šianakt pranešė -14, vietom iki -17..
Tad dar nesėsiu.. Ne šiandien.. bet na jau taip nagai niežti, tai niežti..rankose sėklų pokelius gniaužau..
ratuto tu visai ne beprotė, man lygiai tas pats išsiimu sėklas , visas maišas, pačiupinėju ir vėl padedu,nor jau turiu keletą pomidorų pasisėjus
Papildyta:
QUOTE(Natha @ 2010 03 06, 19:46)
Aš pernai neturėjau dar šiltnamio , o pomidorai jau buvo nemaži, bet sulaukiau ir šiltnamio , sulauksi ir tu
jei gyslele yra-nepradings
QUOTE(satanele @ 2010 03 06, 10:48)
Įdomu , o ar tie šiaudai taip ir išlieka tokie, ar reikia vis kaskiek laiko juos papildyti
Pjautą žolę, tai vis reikia papildyti ant lysvių, nes sukrenta. Su šiaudais nebandžiau. Šiais metais klosiu ant braškių, daržovių, bulvių ir šiltnamyje
QUOTE(satanele @ 2010 03 06, 13:26)
Aš manau kad naujai pastačius nereikia, pernai ir aš nedezinfekavau, o šiemet galvoju ar to reikia, nes nesirgo pomidorai
as irgi galvoju, kad turbut nedezinfekuosiu
QUOTE(saintlina @ 2010 03 06, 23:13)
as irgi galvoju, kad turbut nedezinfekuosiu
niekada nedezinfekuoju.
QUOTE(satanele @ 2010 03 07, 15:53)
Kaip sužydės kaip bus gražu
oi, kaip gaila, kad nesusipratau ir as siltnamy pasodint tulpiu ir narcizu