QUOTE(Fliquiti @ 2007 10 11, 19:19)
aišku, nesiruošiu ginčytis, nes pati šimtąmetų nebuvus Venecijoj, bet kad už ledus mokėjai tik eurą, nesitiki, nors ir spalis... aš miestely už Milano (toli gražu neturistiniam) moku apie pusantro euro, o kiek šią vasarą davėmės po Italy, visur buvo žymiai brangiau, niekur pigiau o Venecija garsėja savo brangumu nebent tu ne apie gelato artigianale šneki
Morkaus aikštėj yra vienas labai žymus baras, tai jame tos žadėtosios kainos jei ne į jį nuvarėt, tai ir mokėjot pigiau (ale kava 3,5 kai kitur 0,8 ) antra vertus, tavo surašytos kainos man kaip iš fantastikos srities... pica tik 4eurai a kokio dydžio?
reiks sakyt diedui, kad VCE nusipigino, galim varyt savaitgaliui
Smagu, kad jums taip pavyko, nes mane tai jau erzina, kaip lietuvaičiai atvarę Italijon rėkia, kad viskas baisiai brangu lyg LT būtų pigiau
Morkaus aikštėj yra vienas labai žymus baras, tai jame tos žadėtosios kainos jei ne į jį nuvarėt, tai ir mokėjot pigiau (ale kava 3,5 kai kitur 0,8 ) antra vertus, tavo surašytos kainos man kaip iš fantastikos srities... pica tik 4eurai a kokio dydžio?
reiks sakyt diedui, kad VCE nusipigino, galim varyt savaitgaliui
Smagu, kad jums taip pavyko, nes mane tai jau erzina, kaip lietuvaičiai atvarę Italijon rėkia, kad viskas baisiai brangu lyg LT būtų pigiau
tai tas pizos gabalas gal pizza a taglia bus?? nes as venecijoje, centre uz pica lapkricio menesi praeitu metu plojau kazkur apie 12 eur gal? gerai nepamenu, bet tikrai desimt ar daugiau eur buvo...
bet zuvies restoranai aplink pacia venecija tai jega... mes mokejom uz du zmones 120 eur bet jau prisivalgem visokiu gerybiu...verta ten nueiti i siuos restoranus jei jau atvaziavote...
As valgiau "dall'antonia" miestelyje Mira.. o taip pat rekomendavo ir "dalla clara" Sambruson miestelyje (visai netoli, nors skirtingi miestai)
Del lietuviu rekimo kaip italijoje brangu... italai, atvare i lietuva rekia kaip cia pigu:)) na aisku, pas mus brangus batai (italijoje pigiau zymiai), drabuziai ir akiniai ))) bet del maisto, paslaugu kainu tai tikrai pigiau (pvz.: uz 43 eur vargiai italijoje nuvaziuosi taksi 120 km), latvijoje brangiau nei pas mus...