Siais metais teko apsilankyti vasara Venecijoje, man tai jau buvo antras kartas.
Pernai vaziavau per Venecijos karnavala, buvau trim dienom, vaziavau su dar dviem draugem, bet musu buvo ir daugiau
Viesbuti radom gana sunkiai, nes pradejom gal tik apie menesi pries kelione ieskot (kadangi esu studente, labai buvo svarbi ir kaina), bet pavyko rasti Lido saloj uz 25eu uz nakti, tik deja, kadangi sala ilga, o musu hostelis buvo paciam gale, tai tekdavo derintis prie autobuso. Pats viesbutis buvo visai pakenciamas, bet salia buvo maza kavine, kurioje mes gerdavome nerealaus skanumo kava. Rytai budavo nuostabus
Aisku per tris dienas mums uzteko apziureti viska, ka norejome, viena diena skyrem Murano ir Burano saloms, jos pakankamai mazos, tad tikrai uztenka, ilgiausiai uztrukdavo kelione vandens autobusais. Mane labiausiai suzavejo Murano stiklas, galima rasti ypatingai graziu dirbiniu is jo. Ir visada galima pamatyti, kaip jie is stiklo isgauna dirbinius. Man teko pamatyti, kaip gamina arkliuka ir ziurint i juos atrodo, kad tai labai lengva
Likusias dvi dienas mes skyrem pacios Venecijos apziurejimui. Antraja diena patekom i lotynu amerikos sokiu rengini, kur susizavejusios zurejome i nuostabius sokius. Aisku, kaukes irgi paliko labai dideli ispudi, su daugeliu is ju galima ir nusifotografuoti. Nors zmoniu buvo labai daug, bet as is tiesu tikejausi ju daugiau, ir ju skaicius manes neisgasdino
Aisku, italiskai ledai (nors vasario gale buvo dar salta), nereali kava ir italiskas maistas tikrai suzavejo ir parsiveziau daug puikiu ispudziu is keliones
Siemet vel lankiausi Venecijoj, bet liepos menesi. Keliavau su broliu, ir mes nusprendem susirasti labai pigia kelione. Nakvyne sikart kainavo tik 10eu, tai buvo Mestre dalyje (bet greiciau pasiekti Venecijos centra, nei is Lido), bet tai buvo camping zonoje, mes turejom tik dviviete palapine, bet toliau buvo ir dusas su wc. tad uz tokia kaina tikrai verta. Priesais campinga, buvo parduotuve Lidl, tai ir maistas kainavo turbut net pigiau nei lietuvoje
Kelione buvo daugmaz panasi, tik sikart paciam Venecijos centre gerem capuccino kava, kuri kainavo 14lt, turbut cia ir buvo brangiausias pirkinys.
Aisku dar antra dienom patekom i streika, kas italijoja pasitaiko daznai, ir puse dienos neveike jokie vandens autobusai, bet per tas valandas tikrai galima rasti ka veikti