Gal kas atsakys i dar viena mano klausimeli Situacija tokia:atvaziuojam su traukiniu iki Venecijos stoties,o atgal isvaziuojam jau is Mestre,taip laikai susideliojo
.Ar sunku rasti ta vieta,is kurios vaziuoja autobusas i Mestre?
QUOTE(rasa32 @ 2011 10 13, 21:49)
Gal kas atsakys i dar viena mano klausimeli Situacija tokia:atvaziuojam su traukiniu iki Venecijos stoties,o atgal isvaziuojam jau is Mestre,taip laikai susideliojo
Nežinau, kada Jūs išvykstate, jei ką pirmadienį detaliau galėčiau parašyti, jei daugiau kas išsamiau neparašys iki to laiko.
Galiu pasakyti tik, kadrasti tikrai nesunku...pasižiūrėkite žemėlapyje, iš tos vietos taip pat išplaukia visi laivai-autobusai po Veneciją ir salas.Tik tuos autobusus reikia sugaudyti, kur jie sustoja įlaipinimui-mes vieną taip pražiopsojom , tad sėdom po to į kitą, kuris vežė jau ne iki viešbučio, o iki centro tik , po to teko dar šiek tiek per lietų pėsčiomis kulniuoti
Pirmadieni jau mes busim grize oi,oi,man jau darosi baisu,kaip ten susigaudysim
Ryt isvaziuojam,sekmadieni busim Venecijoj.Jei kas turi koki patarima,buciau labai dekinga,nes prieiga pire interneto turesim
Ryt isvaziuojam,sekmadieni busim Venecijoj.Jei kas turi koki patarima,buciau labai dekinga,nes prieiga pire interneto turesim
QUOTE(rasa32 @ 2011 10 13, 23:19)
Pirmadieni jau mes busim grize oi,oi,man jau darosi baisu,kaip ten susigaudysim
Bėda ta, kad mes rytoj ir išvykstame, tik į kitą pusę ...bet Jūs tikrai nesigąsdinkite-viskas nėra taip sudėtinga kaip atrodo.Bet į Mestre važiuoja gal du jei ne daugiau autobusų-dabar neturiu laiko kada jau savo popierius persižiūrėti, Jūs turite žinoti kuriuo geriau grįžti-kur bus Jūsų automobilis.Mums ten toks nesusipratimas ir šiek tiek streso buvo tik dėl to, kad buvo labai vėlus metas-tamsu, lyja ir autobusų judėjimas į pabaigą, o Jums manau tikrai viskas bus gerai
Geros kelionės
As jau po keliones .Buvau Venecijoj antra karta,ir vel labai patiko Ir dar vaziuosiu trecia ,nes ir vel nepaplaukem gondola ,pritrukom laiko,nes plaukem i Burano sala.Ten labai patiko,bet sugaisom 3valandas....
Siaip man Venecijoj nebuvo klaidu.Pregyvenau ,kaip cia reiks rasti autobusa i Mestre,bet jo net neieskojom,nuvaziavom is gelezinkelio stoties.Beveik visi traukiniai ten sustoja.
Siaip man Venecijoj nebuvo klaidu.Pregyvenau ,kaip cia reiks rasti autobusa i Mestre,bet jo net neieskojom,nuvaziavom is gelezinkelio stoties.Beveik visi traukiniai ten sustoja.
Tikiuosi,kad niekas neuzpyks,kad ''paspalvinsiu'' tema
.Visi tie seni namai,kanalai,gondolos,skalbiniai,parduotuveles,viskas man
[/quote]
Papildyta:
Man ten vaikscioti nuostabu Atrode,kad turim daug laiko,galvojau,nebebus ka veikti ,tai nusprenden plaukti i Burano sala.Uztrukome net 3valandas,todel tik trumpam uzsukom i San Marco aikste ir teko skubeti i stoti.
Bet Burano sala mums labai patiko,nesigailiu,kad ten plaukem.
Papildyta:
Burano saloje VISI namai yra spalvoti,atrodo lyg is kokios vaikiskos knygeles
Papildyta:
Virstantis bokstas
Situose namuose yra naujagimis
Burano sala garseja neriniais
Papildyta:
Venecijoj vakareja...
Teks vel grizti,nes nepaplaukiau gondola ir nespejom romantiskai pasiklysti
.Visi tie seni namai,kanalai,gondolos,skalbiniai,parduotuveles,viskas man
[/quote]
Papildyta:
Man ten vaikscioti nuostabu Atrode,kad turim daug laiko,galvojau,nebebus ka veikti ,tai nusprenden plaukti i Burano sala.Uztrukome net 3valandas,todel tik trumpam uzsukom i San Marco aikste ir teko skubeti i stoti.
Bet Burano sala mums labai patiko,nesigailiu,kad ten plaukem.
Papildyta:
Burano saloje VISI namai yra spalvoti,atrodo lyg is kokios vaikiskos knygeles
Papildyta:
Virstantis bokstas
Situose namuose yra naujagimis
Burano sala garseja neriniais
Papildyta:
Venecijoj vakareja...
Teks vel grizti,nes nepaplaukiau gondola ir nespejom romantiskai pasiklysti
QUOTE(rasa32 @ 2011 10 21, 19:03)
Tikiuosi,kad niekas neuzpyks,kad ''paspalvinsiu'' tema
Kur čia supyksi Užsimaniau į Burano salą Nuotraukos ypač gražios
Noriu ir į Veneciją vėl
QUOTE(akcent @ 2011 10 21, 19:49)
Kur čia supyksi Užsimaniau į Burano salą Nuotraukos ypač gražios
Noriu ir į Veneciją vėl
Noriu ir į Veneciją vėl
o nuotraukos tikrai gražios ...mes ir planavome aplankyti tiek Burano, tiek Murano salas, todėl ir rinkomės kelionę laivu-autobusu, bet praplaukėme pro šalį -oras mums tada nekoks buvo vasario mėnesį, tad pasilikome tik Veneciją.
mes grįžom šiandien, ale daugiau nevažiuosiu į veneciją tokiu šaltu oru, brrr, viskas, paskutinis kartas buvo per tokius šalčius, reiks geriau kokį rugsėjį kitą kartą...
kai išsimiegosiu, parašysiu porą nemielų žodžių paie viešbutį, kad žinotumėte kiti, kurio nesirinkti
kai išsimiegosiu, parašysiu porą nemielų žodžių paie viešbutį, kad žinotumėte kiti, kurio nesirinkti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2011 10 22, 20:41)
mes grįžom šiandien, ale daugiau nevažiuosiu į veneciją tokiu šaltu oru, brrr, viskas, paskutinis kartas buvo per tokius šalčius, reiks geriau kokį rugsėjį kitą kartą...
Laukiam nemielu zodeliu nes ieskom viesbucio kaip tik
QUOTE(skveras @ 2011 10 24, 20:16)
Laukiam nemielu zodeliu nes ieskom viesbucio kaip tik
nežinau kuriam laikotarpiui ieškote ir kokie reikalavimai...mums Venecijoje visai neblogai buvo pasisekę su viešbučiu.Keliavome automobiliu, gyvenome Venecija-Mestre, labai patogus susisiekimas ir nereikėjo didelių sumų už parkingus mokėti.Jei nieko nerasit, kreipkitės, gal mūsų Jums tiks?
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2011 10 22, 21:41)
Na mes irgi kaip tik is Venecijos-ne vasara ten ,bet tikrai nesusalom .Tik kas zadate buti siom dienom tai prigriebkit skecius -bent jau mums slapokas orelis ispuole