Įkraunama...
Įkraunama...

Venecija

QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2011 09 24, 20:09)
mano giminės berods Mestrėje statė berods už 5 eurus parai, kai atvažiuoji 4 nakvynėms, tai šiek tiek prabanga būtų statyti už tokias kainas pačioje Venecijoje smile.gif  doh.gif

Be abejo, niekas juk ir nesigincija, kad Venecijoje parkingas pigus, tiesiog buna visokiu atveju (tarkime, kaip musu), kai tikria neapsimoka gaisti laika ir sutaupyti ne taip jau ir daug mirksiukas.gif
Atsakyti
tai žinoma drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal kas pirko is anksto traukinio bilietus is Milano i Venecija internetu?kaip po to vyksta bilietu atsiemimas?Nelabai suprantu is ju puslapio ax.gif
Atsakyti
saktykit o kaip su kvapais Venecijoje rudeni( siuo metu) ?
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2011 09 27, 08:49)
saktykit o kaip su  kvapais Venecijoje rudeni( siuo metu) ?

as buvau rugsejo pb(ne siemet), niekas nesmirdejo, buvo maloniai silta, bet nekarsta, kainos apgyvendinimo buvo kiek mazesnes nei vasara, lektuvo bilietus isvis uz kapeikas gavom. kadangi mano croksai buvo ziauriai slidus, o sv. morkaus aikste buvo kiek apsemta, pora kartu vos neissidrebiau, tai po ja vaiksciojau basa ir nepersalau bigsmile.gif torcelo saloje pietavome atsisedusios/atsigulusios ant zoles smile.gif
man rugsejis pasirode tinkamas laikas aplankyti venecija, nes kai buvom rugpjuti buvo ziauriai karsta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2011 09 27, 09:49)
as buvau rugsejo pb(ne siemet), niekas nesmirdejo, buvo maloniai silta, bet nekarsta, kainos apgyvendinimo buvo kiek mazesnes nei vasara, lektuvo bilietus isvis uz kapeikas gavom. kadangi mano croksai buvo ziauriai slidus, o sv. morkaus aikste buvo kiek apsemta, pora kartu vos neissidrebiau, tai po ja vaiksciojau basa ir nepersalau bigsmile.gif torcelo saloje pietavome atsisedusios/atsigulusios ant zoles smile.gif
man rugsejis pasirode tinkamas laikas aplankyti venecija, nes kai buvom rugpjuti buvo ziauriai karsta 4u.gif

kaip gerai kad pasaket apie kroksus! 4u.gif
tai reik spec batuku norint nesuslapt?..... hm... kadangi vaziuoju tik su rankiniu bagazu, b ileitas irki kapeikas kainuoja.
Atsakyti
Jau arteja arteja musu savaitgalio kelione i Milana smile.gif ,planuojam aplankyt Milana ir Venecija,todel iskilo klausimas ,i kuri miesta vaziuot sestadieni,i kuri sekmedieni g.gif Ar yra koks skirtumas?Gal buve patartu?
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2011 09 30, 15:15)
Jau arteja arteja musu savaitgalio kelione i Milana  smile.gif  ,planuojam aplankyt Milana ir Venecija,todel iskilo klausimas ,i kuri miesta vaziuot sestadieni,i kuri sekmedieni  g.gif Ar yra koks skirtumas?Gal buve patartu?

Mes Venecijoje lankėmės būtent sekmadienį.Muziejai, parduotuvės dirbo, autobusai iš Mestre kursavo normaliais intervalais, vandens autobusai plukdė taip pat visais maršrutais, o žmonių perdėto antplūdžio tikrai nebuvo (P.S. Bet čia gal dėl to, kad lankėmės ne sezono metu-žiemą) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 30 rugsėjo 2011 - 14:42
Labai aciu 4u.gif kaip tik sekmadieni ir planuojam vykti i Venecija.
Dar toks klausimukas ax.gif dabar ziuriu traukinio bilieto,tai galutine stotele raso 2 pavadinimus-Mestre ir Venecijos stotis.Tai taip iseina,kad sustos ir Mestre,o galutine bus pacioj Venecijoj?Ar kaip? Kai kuriems laikams raso tik Mestre.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasa32: 30 rugsėjo 2011 - 15:36
QUOTE(rasa32 @ 2011 09 30, 16:36)
Labai aciu 4u.gif kaip tik sekmadieni ir planuojam vykti i Venecija.
Dar toks klausimukas ax.gif dabar ziuriu traukinio bilieto,tai galutine stotele raso 2 pavadinimus-Mestre ir Venecijos stotis.Tai taip iseina,kad sustos ir Mestre,o galutine bus pacioj Venecijoj?Ar kaip? Kai kuriems laikams raso tik Mestre.

Mes iš Mestre į Veneciją važiavome autobusu, kai pravažiuoji tokį nemažą tiltą-ten jau Venecija thumbup.gif , o greta tikrai pamenu buvo geležinkelio bėgiai g.gif -tuomet važiuokit iki pabaigos, nes išlipę Mestre, turėsite vėl pirkti papildomus bilietus.Dar pasitikslinkite pagal žemėlapį, kur Venecijoje yra traukinių stotis. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 30 rugsėjo 2011 - 15:46
QUOTE(Astra777 @ 2011 09 30, 16:45)
Mes iš Mestre į Veneciją važiavome autobusu, kai pravažiuoji tokį nemažą tiltą-ten jau Venecija thumbup.gif , o greta tikrai pamenu buvo geležinkelio bėgiai g.gif -tuomet važiuokit iki pabaigos, nes išlipę Mestre, turėsite vėl pirkti papildomus bilietus.Dar pasitikslinkite pagal žemėlapį, kur Venecijoje yra traukinių stotis. 4u.gif

Venecijos gelez. stotis ( galutine) - Santa Liucia .
Atsakyti
Dabar jau aisku smile.gif
Atsakyti