aišku, per karnavalą viešbučiai sukelia kainas, bet gal geriau patiems susiorganizuoti kelionę lėktuvu? nebent norit net tik Veneciją pamatyti
dabar perkant lėktuvo bilietų kainos neturėtų būti klaikios
Taip, dienorastis buduliskas 'stopudovai'
Pasidairiau bilietu vasariui karnavalui, tai vien bilietas kainuoja kiek kelione su Topturu dar aplankant keleta Italijos miestu. Vo tep vuot :-(
Pasidairiau bilietu vasariui karnavalui, tai vien bilietas kainuoja kiek kelione su Topturu dar aplankant keleta Italijos miestu. Vo tep vuot :-(
o kada "išpuola" tas karnavalas? kokios datos?
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2011 09 22, 22:52)
o kada "išpuola" tas karnavalas? kokios datos?
Karnavalas paprastai rengiamas vasario mėnesį daugiau pirmoje pusėje. bijau suklysti, bet man atrodo, kad jis dažniausiai būna per Š.Valentino dieną ( O gal čia jo tokia pastovi data)???
Jei norite pasižiūrėti kaip Venecija atrodo tokiu metų laiku, galite žvilgtelti į šį mano reportažą, jame yra keletas nuotraukų iš Venecijos (Psl. 4 )Joje lankėmės prieš pat prasidedant karnavalui.
http://www.supermama...?...73&t=766484
QUOTE(Astra777 @ 2011 09 23, 09:29)
Karnavalas paprastai rengiamas vasario mėnesį daugiau pirmoje pusėje. bijau suklysti, bet man atrodo, kad jis dažniausiai būna per Š.Valentino dieną ( O gal čia jo tokia pastovi data)???
Bijau suklysti , bet atrodo, kad karnavalas rengiamas prieš pat užgavėnes, kurios, kaip žinia priklauso nuo Velykų datos, todėl yra kilnojamos ir vyksta nebūtinai per šv.(o ne š. ) Valentino dieną.
QUOTE(Arturas15 @ 2011 09 23, 09:44)
Bijau suklysti , bet atrodo, kad karnavalas rengiamas prieš pat užgavėnes, kurios, kaip žinia priklauso nuo Velykų datos, todėl yra kilnojamos ir vyksta nebūtinai per šv.(o ne š. ) Valentino dieną.
Gali būti...man kažkaip užsifiksavęs vasario mėnuo, kovo mėnesį kažkaip netekę girdėti .Manau Venecijos informaciniame puslapyje kam tikrai aktualu, galima viską sužinoti
kažkas man atsiuntė žinutę, bet man nesigauna į ją atsakyti, tai atsakysiu čia
viešbutį prieš važiuojant BŪTINA užsisakyti, tikrai nerizikuokite ir nebandykite užsisakinėti ten vietoje, mes pvz užsakinėjom likus 2,5 mėnesio iki kelionės ir tai pigūs variantai dingdavo labai greitai, dabar pvz yra likęs mėnuo iki kelionės, tai nebėra už normalią kainą nei apartamentų, nei viešbučių arba jie labai nepatogiose vietose
su mašina atvažiavę nesigundykite jos statyti Venecijos stovėjimo aikštelėje, ten bene brangiausia vieta tikriausiai visoje Italijoje geriausiai statyti Mestre, dabar tiksliai vietos negaliu pasakyti, bet būna tokių, prie kurių stoja 5 autobusas, kuris važiuoja nuo oro uosto, tailabai patogu, paliekat mašiną, sėdat į autobusą ir važiuojat iki galutinės stotelės, kuri yra "piazzale Roma", ty jau pati Venecija
viešbutį prieš važiuojant BŪTINA užsisakyti, tikrai nerizikuokite ir nebandykite užsisakinėti ten vietoje, mes pvz užsakinėjom likus 2,5 mėnesio iki kelionės ir tai pigūs variantai dingdavo labai greitai, dabar pvz yra likęs mėnuo iki kelionės, tai nebėra už normalią kainą nei apartamentų, nei viešbučių arba jie labai nepatogiose vietose
su mašina atvažiavę nesigundykite jos statyti Venecijos stovėjimo aikštelėje, ten bene brangiausia vieta tikriausiai visoje Italijoje geriausiai statyti Mestre, dabar tiksliai vietos negaliu pasakyti, bet būna tokių, prie kurių stoja 5 autobusas, kuris važiuoja nuo oro uosto, tailabai patogu, paliekat mašiną, sėdat į autobusą ir važiuojat iki galutinės stotelės, kuri yra "piazzale Roma", ty jau pati Venecija
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2011 09 23, 22:01)
...su mašina atvažiavę nesigundykite jos statyti Venecijos stovėjimo aikštelėje, ten bene brangiausia vieta tikriausiai visoje Italijoje geriausiai statyti Mestre, dabar tiksliai vietos negaliu pasakyti, bet būna tokių, prie kurių stoja 5 autobusas, kuris važiuoja nuo oro uosto, tailabai patogu, paliekat mašiną, sėdat į autobusą ir važiuojat iki galutinės stotelės, kuri yra "piazzale Roma", ty jau pati Venecija
...o autobusas ne 15???-aš čia pasirodo dar užsilikusį Mestre maršrutinių autobusų grafiką turiu.
Na kaip nuvažiuoti iki Venecijos autobusu nuo ten kur mes Mestre gyvenome tai tikrai žinau, o grafiką reiktų šiek tiek pasistudijuoti...
jei yra pageidaujančių...galiu pabandyti jo nuotrauką įkelti.
gal ir kitos kaip nors panašiai važiuoja, bet Nr. 5 tikrai oro uostas-venecija
čia galite rasti jo maršrutą ir tvarkaračius:
http://www.actv.it/m...rma/lineeurbane
čia galite rasti jo maršrutą ir tvarkaračius:
http://www.actv.it/m...rma/lineeurbane
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2011 09 23, 22:01)
kažkas man atsiuntė žinutę, bet man nesigauna į ją atsakyti, tai atsakysiu čia
na tai ta moteriske ne man vienai az siunte
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2011 09 23, 23:01)
su mašina atvažiavę nesigundykite jos statyti Venecijos stovėjimo aikštelėje, ten bene brangiausia vieta tikriausiai visoje Italijoje
Mes buvome trys seimos - sesi zmones- su vienu autobusiuku, tai sateme. Turejome mazai laiko (vienas vakaras ir pries tai nuo pat ryto ejom-vaziavom, tai buvom jau gana pavarge po visu pasivaiksciojimu po naktine Venecija), tai toks sprendimas buvo tikrai geras. Pagalvojome, kad vaziuoti is Mestre reiks pirmyn-atgal sesiese, tai kazin, ar taip jau daug praradom, o dar kai laiko ne marios buvo, tai tik dziaugemes kad masina po ranka. O siaip tikrai brangu butu, berods apie 25 eurus parai
mano giminės berods Mestrėje statė berods už 5 eurus parai, kai atvažiuoji 4 nakvynėms, tai šiek tiek prabanga būtų statyti už tokias kainas pačioje Venecijoje