Įkraunama...
Įkraunama...

Venecija

aš turiu tradiciją Venecijoje nusipirkti kokias įdomesnes pėdkelnes lotuliukas.gif
perku jas tarp morkaus ir realto tilto rajone, kažkur.. kitais drabužiais nesidomėjau, bet tikriausiai turi būti, nes aš perku už žmonišką kainą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liūdnasis pelėnas: 06 liepos 2011 - 21:18
OK, dėkui, bandysiu ieškoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2011 07 06, 21:30)
Per viena diena teoriskai uzteks  vien Murano salos, Burano dar tolimesne sala ....Venecijoje laikas bega greitai , nes ji gana paini ir tenka klaidzioti ( man tai tik pliusas , kai neskubu  bigsmile.gif )

Aciukas, 4u.gif
O dar klausimelis:
mes atlekiam nuo Kroatijos puses,tai cia ir prilektume ta Mestre,
apie kuri cia visi kalba,kad ten parkuotis ir t.t.?
Atsakyti
Sveiki,

Kelionės metu turim užsisakę vieną nakvynę pačioj Venecij, bet nelabai žinom, kaip pasielgti su automobiliu, mat viešbutyje parkavimo paslaugos nėra, o ir įvažiuoti su automobiliu ten negalima jei gerai supratau. Gal kas nors turi patirties ką tokiu atveju daryt? Palikt auto Mestre ir tempt visą mantą iš bagažinės ant pečių smile.gif , o gal yra koks nors paprastesnis būdas atsivežt į Veneciją daiktus?
Atsakyti
QUOTE(mamux02 @ 2011 07 17, 19:15)
Sveiki,

Kelionės metu turim užsisakę vieną nakvynę pačioj Venecij, bet nelabai žinom, kaip pasielgti su automobiliu, mat viešbutyje parkavimo paslaugos nėra, o ir įvažiuoti su automobiliu ten negalima jei gerai supratau. Gal kas nors turi patirties ką tokiu atveju daryt? Palikt auto Mestre ir tempt visą mantą iš bagažinės ant pečių smile.gif , o gal yra koks nors paprastesnis būdas atsivežt į Veneciją daiktus?

kad puse venecijos su lagaminais tamposi:) nieko ten sudetingo. Mestre paliksite masina o paskui su laiveliu iki vietos. Nustebusi buvau kaip ten viskas tvarkingai ir paprastai
Atsakyti
kai vieną kartą man per Realto tiltą reikėjo persitempti lagaminą, tik tada supratau, koks jis aukštas doh.gif

beje, mūsų vienas lagaminą rankeną paliko Venecijoj, nes vis tiek, pavažiuoji, paimi į rankas, persineši per tiltelį, vėl pavažiuoji, vėl tiltelis, sudėtinga gana būna pro labai turistines vietas pralaviruoti, geriau eiti tuštesnėmis gatvelėmis
Atsakyti
Na stai, kaip varianta kelionei kitamet gundausi Venecijos karnavalu. Kol kas ji siulo tik Topturas. Gal kas esate keliavusios ten? Prasyciau atsiliepimu, patarimu. Ar geriau bandyt savarankiskai vaziuot?
Atsakyti
Pasiskaityk-manau teisinga informacija:http://www.biteplius.lt/lt/2content.content_view_diary_other/2163831.68092-=(1305458713
Atsakyti
Pasiskaicius dingo visas noras vaziuoti....
Atsakyti
Man irgi atrodo,kad geriau kitu laiku-buvau pavasarį-nieko panašaus nebuvo.Na,kaukių-kostiumų-irgi...
Atsakyti
ale radote kuo pasikliauti, kažkokiu budulišku dienoraščiu smile.gif geriau vieną kartą nuvažiuoti ir pamčioms pamatyti, negu tris kartus budulio pasaką skaityti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2011 09 20, 20:05)
ale radote kuo pasikliauti, kažkokiu budulišku dienoraščiu smile.gif geriau vieną kartą nuvažiuoti ir pamčioms pamatyti, negu tris kartus budulio pasaką skaityti wink.gif

drinks_cheers.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ElePran @ 2011 09 18, 12:06)
Na stai, kaip varianta kelionei kitamet gundausi Venecijos karnavalu. Kol kas ji siulo tik Topturas. Gal kas esate keliavusios ten? Prasyciau atsiliepimu, patarimu. Ar geriau bandyt savarankiskai vaziuot?

Pati nebuvau, bet girdėjau gerus atsiliepimus apie "Grūdos" kelionę į Venecijos karnavalą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linuskė: 20 rugsėjo 2011 - 20:13