Įkraunama...
Įkraunama...

Venecija

QUOTE(LUZ @ 2010 03 11, 14:23)
Gal kas buvot Venecijoj balandzio menesi? Ruosiuosi 4 dienom  ax.gif Kaip ten orai? Kada tas potvyniu metas? Kiek supratau ziema  g.gif

Kazkada buvau lapkricio men, kaip tik po potvynio smile.gif dar stalazai tebebuvo aikstej grazu ten.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LUZ @ 2010 03 11, 13:23)
Gal kas buvot Venecijoj balandzio menesi? Ruosiuosi 4 dienom  ax.gif Kaip ten orai? Kada tas potvyniu metas? Kiek supratau ziema  g.gif

mes buvom lygiai pries metus thumbup.gif potvyniu nebuvo, plonu striukiu reikejo.

koks oras ziurek prognozes, bet salta nebus, o potvyniai... na pries dvi savaites per Euronews rode, kad Venecijoj sninga biggrin.gif tai gi, vistiek neatspesi lotuliukas.gif

Potvyniu ner ko bijot, jie ten tuoj pat stelazus isdelioja ir sausai gali vaiksciot.
Atsakyti
Buvau pries geguzes 1aja, keleta metu atgal. Oras siltas, potvyniu nesimate.
Atsakyti
Sveikutės mergaitės---gal kas žinote ar nusileidus Gironos oro uoste Barselonoje toli ten geležinkelio stotis, na kur tie greitieji traukiniai važiuoja? Gal kas žino kokios kainos tų traukinukų--reiktų iki Valencijos iš oro uosto palėkt wink.gif ačiūū visoms atsakiusioms wink.gif
Atsakyti
Ispudziai apie Venecija (kurie tikrai ne per geriausi):

http://www.biteplius...92-=(1305458713

Siaip tikrai vienas neidomesniu Europos miestu. Tas pats Milanas, Verona, Como yra idomesni, nei Venecija. Kanalai po valandos jau atsibosta, kaip ir tos siauros gatves. O karnavalo metu dar buvo tuntai zmoniu, tai stumdytis tose siaurose gatvikese tikrai buvo kancia. Nerekomenduoju vykti i si miesta tikrai third.gif
Atsakyti
QUOTE(vasaruolė @ 2010 03 24, 15:13)
Sveikutės mergaitės---gal kas žinote ar nusileidus Gironos oro uoste Barselonoje toli ten geležinkelio stotis, na kur tie greitieji traukiniai važiuoja? Gal kas žino kokios kainos tų traukinukų--reiktų iki Valencijos iš oro uosto palėkt wink.gif ačiūū visoms atsakiusioms wink.gif

Zironos oro uostas yra uz 100 km nuo Barselonos,o kiek km nuo Venecijos-nezinau,matyt,netoli,nes tema apie Venecija.
Atsakyti
kiek kainuoja mestre palikt masina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kurksyte @ 2010 02 18, 11:14)
beje,del vandens transporto ir autobusu - niekas visiskai netikrina bilietu  ax.gif tai mes pirmakart autobusu vaziuodami nusipirkom,o paskui visalaik vazionejom zuikiais  blush2.gif nu gal negrazu,bet kiek pinigu sutaupem,nes ir plaukiojom nemazai,ir vazinejom  smile.gif

idomu ar cia pasiseke ar taip visada nieks netikrina g.gif biggrin.gif jei netikrina galima papiknaudziaut lotuliukas.gif pasipasakokit kitos, ar teko susidurt su bilietu patikrinimu? 4u.gif
Atsakyti
aš tai tiesa pasakius, galvoju, kad tai žema, prasmukinėti be bilietų, ypač svetimoje šalyje

esu buvusi Venecijoje 5 kartus, tai 2 kartus iš jų pasitaikė, kad tikrina įlipant, vieną kartą tikrino laive kuris į Buraną plaukė
Atsakyti
Na perskaiciau beveik viska biggrin.gif as su vyu buvome 2009 liepos gale berots, jokios smarves nebuvo lotuliukas.gif gyvenom kempinge su palapine thumbup.gif saunuuuuu buvo, tik gaila apejome puse Venecijos, buvo ziauriai karstaaa, ant saules kokie 40 turbut, reikia tureti kremo nuo saules ir kuo ploniau apsirengti, bandem eiti iki turgaus tik iki jo nedasigavo, eiti atgla- pasiklydom lotuliukas.gif buvo komedija totali lotuliukas.gif nemokejom dar gerai sneketi, buvo pravalas lotuliukas.gif tikimes sugrizti sia vasara ir apeiti visa venecija, tik va noretusi dar pasiziureti ta lido miesteli ir verona g.gif
valgem picas, kuo tolyn ir i gatveles tuo pigiau, gabaliukas 2,5 euro radom ar tai uz 2 eurus g.gif pica ir ledaiiiii buvo fantastiskiiiii, va ir vaisiu galite rasti pardavinejancius indeliuose, skanuuuuu
Atsakyti
QUOTE(Naguciu_feja @ 2010 05 05, 13:04)
klausimas vis dar galioja  4u.gif

zinokit kainos kinta, man rodos pries metus buvo gal 18 euru g.gif esu buvus Venecijoj 3 kartus ir visada ji man palieka neisdildoma ispudi wub.gif

Italijoj poilsiaujam kasmet, jauciu ir siais metais ten dumsim, nes be galo patinka ax.gif mes su kemperiu poilsiaujam atostogu centre , tai geresnes vietos poilsiui neradom tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2010 05 15, 17:58)
zinokit kainos kinta, man rodos pries metus buvo gal 18 euru  g.gif esu buvus Venecijoj 3 kartus ir visada ji man palieka neisdildoma ispudi  wub.gif

Italijoj poilsiaujam kasmet, jauciu ir siais metais ten dumsim, nes be galo patinka  ax.gif mes su kemperiu poilsiaujam atostogu centre , tai geresnes vietos poilsiui neradom  tongue.gif

cia venecijoj turbut?ar mestre? g.gif
Atsakyti