Įkraunama...
Įkraunama...

Venecija

Kazin kaip dabar po tu potvyniu Venecija atrodo g.gif . Gal kas buvot, matet?
Atsakyti
QUOTE(Benukas @ 2009 02 12, 19:09)
Kazin kaip dabar po tu potvyniu Venecija atrodo  g.gif . Gal kas buvot, matet?

Iš tikrųjų, visai neatrodė, kad ten buvęs didelis potvynis. Tik kartais dar likę gatvelėse nesudėti stalažai, skirti vaikščioti potvynio metu, rodo apie buvusius nepatogumus. Manau, jog veneciečiai prie potvynių pripratę ir greit susitvarko su po jų. Per Naujuosius metus gyvenimas virė sena vaga.
Jei planuojate keliauti dabar, tai jau tikrai jokių problemų ten nebus dėl potvynio smile.gif
Atsakyti
Labas visoms, o ypač buvusioms Venecijoje vasario mėnesį smile.gif
Šį savaitgalį mane kamuoja vienas klausimas - kuo apauti vaiką važiuojant į Venecijos karnavalą g.gif Gal ir juokingas toks klausimas tiems, kurie buvo, bet kai aš tik girdėjusi apie potvynius ir vandenis... wub.gif Nebemažas tas kudikėlis, bet ar tiks paprastas apavas kaip bet kur važiuojant ar reikėtų pasiimt kažką rimtesnio (na, ne guminius, bet.. wub.gif )
Sorry, jei nusišnekėjau, bet kai nežinau ko paklaust, tai vienintelė viltis - supermamos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(makka @ 2009 02 13, 18:58)
Labas visoms, o ypač buvusioms Venecijoje vasario mėnesį  smile.gif
Šį savaitgalį mane kamuoja vienas klausimas - kuo apauti vaiką važiuojant į Venecijos karnavalą g.gif  Gal ir juokingas toks klausimas tiems, kurie buvo, bet kai aš tik girdėjusi apie potvynius ir vandenis... wub.gif Nebemažas tas kudikėlis, bet ar tiks paprastas apavas kaip bet kur važiuojant ar reikėtų pasiimt kažką rimtesnio (na, ne guminius, bet.. wub.gif )
Sorry, jei nusišnekėjau, bet kai nežinau ko paklaust, tai vienintelė viltis - supermamos 4u.gif

Manyciau kad kaip ir i eiline kelione reiktu pasiimti patogius, jokiu budu ne naujus batus, nes turbut busit pasiruose nemazai vaiksciot. mirksiukas.gif bigsmile.gif As tai vezciausi tuos pacius kokius ir cia nesioja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(makka @ 2009 02 13, 18:58)
Labas visoms, o ypač buvusioms Venecijoje vasario mėnesį  smile.gif
Šį savaitgalį mane kamuoja vienas klausimas - kuo apauti vaiką važiuojant į Venecijos karnavalą g.gif  Gal ir juokingas toks klausimas tiems, kurie buvo, bet kai aš tik girdėjusi apie potvynius ir vandenis... wub.gif Nebemažas tas kudikėlis, bet ar tiks paprastas apavas kaip bet kur važiuojant ar reikėtų pasiimt kažką rimtesnio (na, ne guminius, bet.. wub.gif )

Tiks iprastas apavas tikrai. Pakilus vandeniui lagunoje, ten visur tokius surenkamus lieptelius isdelioja, jais ir vaikstoma. O siaip dabar ten saule sviecia, nebus vandens wink.gif
Atsakyti
na del tos smarves tai keistai, kai as buvau pries metus, sake , kad sudeti valymo irenginiai. na vasari buvau, tai jokio kvapo nebuvo. draugai si sausi buvo, irgi kvapo nebuvo. o va kas buvo vasara skundesi. na keista. as planuoju vasara vel vaziuot. na jei kvapas nekoks tai nelabai smagu tada.
Atsakyti
dėl vaiko avalynės - tai galvoju, kad geriausia imti įprastus patvarius demisezoninius batus, kurie nepraleistų ne kokio ten potvynio, o paprasčiausio nykaus lietaus vandens smile.gif jeigu ir bus potvynis, tai arba vaikščiosit specialiais suoliukais, arba tie tokie prekeiviai juodžiai, kurie labai visoje Italijoje siaučia, būtinai jums pasiūlys botus pirktis... lotuliukas.gif
Atsakyti
Smagu, kad nuotraukos patiko smile.gif
Benukas - nelabai sugalvoju ką papasakot, nes jei apie viską tai mane ko gero išmestų iš šitos temos blush2.gif o jei trumpai - važiavom su kelionių agentūra (grūda) Venecijoje praleidom dvi dienas (ir labai skirtingai galėčiau apie jas papasakot - po pirmos dienos galvojom su kudikėliu ką čia padarius kad nenumirus ir kad neberiekėtų dar dienai važiuot doh.gif Po antros dienos šitaip tikrai negalėčiau pasakyt, greičiau jau atvirkščiai... Viešbutyje gyvenom apie valanda kelio autobusu iki prieplaukos, sakyčiau nepertoliausiai...
Kas maloniai nustebino - Verona bigsmile.gif žinojau, kad bus tokia ekskursija ir galvojau tiek jau to, niekur nedingsim, pažiūrėsim tą balkoną doh.gif, net fotoaparatas nebuvo paruoštas normaliam darbui (tiksliau sakant, galvojau užteks pora nuotraukų padaryt ir tiek) Labai gražus miestas, įspūdinga arena (ypač vakare apšviesta) - nuotrauka deja bet tik telefone doh.gif
Tai jei trumpai ir dar keletas nuotraukų ax.gif

Tragiškiausias oras pasitaikė Vienoje ir štai jums Rožių parkas prie miesto rotušės
user posted image

Džiuljetos balkonas
user posted image

Yra ir tokios kaukės (fotografuota pagal užsakymą blink.gif
user posted image

Labai šaunūs muzikantai
user posted image

Vaikų kaukės niekuo neprastesnės už suaugusių
user posted image

Man tai buvo viena iš įspūdingesnių
user posted image

user posted image

Labai įspūdingai atrodė (ir tikrai buvo labai daug fotografuojančių per langus) kaukių pasisedėjimai San Marco kavinėse
user posted image

user posted image

Ir labai (net nežinau kaip apibūdinti) nuostabi (ne kiek išore, bet vidum) Paduvos Šv. Antano bažnyčia su nenusakomo dydžio magnolija vidiniame kieme
user posted image

Na, gal ir užteks mirksiukas.gif

Atsakyti
labas vakaras 4u.gif isimylejusiu studentu porele balandzio 5-13 dienomis skrenda papigiai i italija su rayanair, leiziames trevizo orouoste. planuojam kokias 4 nakvynes venecijos merce, o tada baisiai noretumem nulekt iki florencijos dar 3 nakvynems, tik... isnarsiau visa interneta, baigiu isprotet, bet nesuvokiu kaip galima PIGIAI nukeliaut venecija-florencija-venecija... doh.gif traukinius - t.y. trenitalia bandziau, bet ju pasiulymas yra apie 32 eurai zmogui, viso mums gaunasi tada 130 euru - tai kaip ir kosmine suma uz 300 km pirmyn atgal.. o kaip italijos autobusu sistema? turetu but gal pigiau? tarkim kad ir pas mus vilnius-kaunas gali nuvaryt su tais mikriukais kur vyrai saukia "kaunas panevezys klaipeda utena" atsistoje... ka daryt? kaip rast info internete? ko paklaust? padekit, kas kaip galit, labai prasome wub.gif mums reik gana greitai, nes reik ieskot gyvenamos vietos arba visam laikotarpiui venecijoj arba florencijoj toms paskutinems 3 naktims... Ieva ir Mantas
Atsakyti
gal bandykite pvz per eorilines, aš pvz suvedžiau pas juos marštutą Vilnius_Florencija, tai stoja Venecijoje (Mestre), tai teoriškai turėtų būti galima įlipti Mestrėje į tokį autobusą ir važiuoti toliau
Atsakyti
kazkurioje kitoje temoje gavau sudominusi atsakyma apie regioninius traukinius, bandysiu dar ir Tavaji varianta isieskoti, dekoju, aciu labai labai wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad turint tokį tikslą ten geriau važiuot savarankiškai. Su kelionių agentūros grupe rūpesčių gal ir bus mažiau, bet nemanau, kad labai pajausi karnavalo dvasią. Kiek žiūrėjau, tai ten vieną kitą dieną po porą valandų leidžia pasiganyt ir tuo viskas baigiasi. Pati gali užsisakyti ir bilietus, ir kokį pigesnį viešbutuką.
Papildyta:
Tik dabar susiprotėjau, kad gal kiek per vėlai samprotauju biggrin.gif
Atsakyti