Įkraunama...
Įkraunama...

Venecija

QUOTE(Fliquiti @ 2009 01 27, 00:13)
blink.gif mes tiek uz trivieti kambari mokejom  doh.gif beje, italijoj viesbuciai pigesni nei lietuvoj, tokios tad tos italijos kainos biggrin.gif

Rasti brangesnius viesbucius nei Lt butu sunku... turint minty, kad nesam finansu centars ar pan.

Bet siaip ir man Italijoje sunkoka su viesbuciais, gal kalbos barjeras, gal dar kas, bet Austrijoje/Cekijoje zymiai lengviau susirasti nakvyne uz prieinama kaina, zmogui 15-20e.
Jei nepritariate, pasidalinkite kigesnes nakvynes kontaktais. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2009 01 27, 08:36)
nežinau, tris kartus buvau liepos mėnesį, nei karto man nesmirdėjo niekas  schmoll.gif

Viskas priklauso nuo žmogaus 4u.gif Kiekvienas gali nepastebėti to, ko nenori. Kaip tu manai, jei srutos pilasi tiesiai į jūrą, ar dėl to kvapas atsiranda šalia tavęs, ar ne?

Būsiu grubi ir nediplomatiška, bet karštuoju sezonu, kuomet dar ir turistų tiršta, apšikta ir sumyžta ta Venecija, trenkia nuo jos kaip nuo neprausto bomžo, dvokia kanalai kaip senovės laikais.
Atsakyti
šiaip tas dvokutis net ne nuo sezono priklauso, o potvynių ir atoslūgių ciklo, nes kažkuriuo metu vanduo pasikeičia lagūnoje
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 01 27, 10:12)
Viskas priklauso nuo žmogaus 4u.gif

Vargu ar nuo žmogaus, jau ten kai smirda, tai smirda visiems, ne tik jautrioms nosims.
Aš irgi vasarą buvau, rugpjūčio pradžioj, per patį turistinį tirštumą, bet nieks nesmirdėjo. Girdėjau aplink vis kalbant: o, kaip šiemet gerai, jokio kvapo, pernai tai taip dvokė...
Taip kad nepasisekė jums tiesiog.
Atsakyti
QUOTE(tekilute @ 2009 01 27, 07:51)
Gal pasidalintum kokiam viesbuti buvot? As radau pigesniu, bet man labai vieta netiko, kai turi mazai laiko, reikia viska apgalvoti, pvz. autobuso stoleles, is kurios 5 val ryto jau yra autobusai i oro uosta ir t.t. O po 70 tai nebent kempinguose? Ar yra ten tokiu pigiu viesbuteliu?

mes buvom dianitos nurodytam viesbuty, aisku, ne pacioj venecijoj. autiko, vaziuojancio i venecija, stotele buvo po langu. beje, kai jau uzsisakem, radom ir pigesniu ir grazesniu biggrin.gif vis toj pacioj zonoj. nurodyt negaleciau, nes neissisaugojau to psl, bet radom per neta. dar yra siaip venecijos viesbuciu asociacija, jiems paskambinus, jie patys tau geriausia varianta suranda 4u.gif
beje, mes buvom per pati karnavala, kai kainos uzkeltos, ir mokejom tik tiek..

QUOTE(Subjektyvi @ 2009 01 27, 10:12)
Būsiu grubi ir nediplomatiška, bet karštuoju sezonu, kuomet dar ir turistų tiršta, apšikta ir sumyžta ta Venecija, trenkia nuo jos kaip nuo neprausto bomžo, dvokia kanalai kaip senovės laikais.

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš taip pat buvau Venecijoj 2008 rugpjūtį - jokio kvapo... g.gif Nebent pro kokią kavinę praeini, tai kepamo maisto kvapas.

Atsakyti
Sveikos keliautojos,
Svarstau 1000 ir 1 mintį atostogoms. Kiek skaičiau forume, neradau plačiau apie Venecijos karnavalą. Radau kelionių agentūros siūlo pakankamai gerom kainom, bet autobusu.. Ar yra planuojančių važiuoti, gal yra buusių ir turite kokių komentrų? Galvoju verta per tą karnavalą važiuot ar ne. Vienintelis ko bijau - minia žmonių ir per juos nieko nesimato..
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 01 26, 20:05)
Tik nevažiuokite ten vasarą, kai karšta, nes tokia smarvė... Juk ten viskas iš WC leidžiama tiesiai į vandenį, net gi yra tokių WC, kur per skylę matai jūrą rolleyes.gif Vis tik ten, kur turistinis miestas, nereikia tikėtis labai aukštos kokybės maisto, o reik tikėtis labai aukštų kainų. Jie iš to gyvena.

buvau venecijoj rugpjucio men. Jokio wc kvapo neuzuodem. vienintelis kvapas tai svezzios zuvies turgely ax.gif
taip turistinis miestas, bet maistas puikus ir kokybiskas.
Atsakyti
nu as buvau birzeli ale nieko neuzuodziau lotuliukas.gif wub.gif venecija
Atsakyti
Esu buvus Venecijoj 2 kartus. Viena - geguzes pabaigoj, kita - rugpjucio viduryje, jokio kvapo nebuvo. Bet cia turbut kaip kam pasiseka: jei vanduo zydi, esu girdejusi, kad nekas unsure.gif
Atsakyti
Gal kartais kam nors teko bilietus Venecijai uzsisakineti per www.veniceconnected.com . Gal kokiu atsiliepimu ar pastabu del sios sistemos turite.
Atsakyti
QUOTE(Benukas @ 2009 02 10, 21:58)
Esu buvus Venecijoj 2 kartus. Viena - geguzes pabaigoj, kita - rugpjucio viduryje, jokio kvapo nebuvo. Bet cia turbut kaip kam pasiseka: jei vanduo zydi, esu girdejusi, kad nekas  unsure.gif

mes ir buvom geguzes men., kvapo kazkokio specifinio nebuvo drinks_cheers.gif bet siaip Venecija man pasirode ne itin svari, ypac "stoties rajonas" schmoll.gif
Atsakyti