Įkraunama...
Įkraunama...

Venecija

QUOTE(giega @ 2008 12 05, 01:40)
Ar matet koks potvynis Venecijoj?O tai nesenai ten buvau smile.gif

ne pirmas kartas, tik si karta vandens daugokai biggrin.gif siaip tai kaip mums italai vietiniai aiskino, kiekvienais metais ten po kazkiek mm pakyla vandens lygis.. ateityje bus povandeninis miestas ir ekskursijos bus valtimis su stikliniais dugnais rolleyes.gif
Atsakyti
Per Naujus būsiu Venecijoje (gyvensime ne pačioje Venecijoje), tik neįsivaizduoju kaip reiks sutikti Naujus metus? Negi tik vaikščioti gatvėmis? Nes manau kavinės bus užimtos ir labai brangios. Gal kas gali ką patarti?
Tiesa, mes gyvensime Paduvoje, tai gal viešbutis ką pasiūlys? kas žino?

Būčiau dėkinga smile.gif
Atsakyti
o tai viesbuchio info puslapyje nieko nenurodyta? gal jiems galima meil su tokiu uzklausimu parasyti? ka jie siulytu g.gif
Atsakyti
Deja, iš anksto nieko nerašo. Manome nuvažiavę pasiklausti. Laiško dar nerašiau, neklausiau, gal vietoje pasikalbėsim.
Atsakyti
ir kaip nauju sutikimas Venecijoj? biggrin.gif
buvom, vasara..daug triuksmo, turistu..viskas paskende emociju, stebejimosi, aiksciojimo chaose...daugiau pavargau nei pasitenkinau..grazu, bet gal tik man taip atrodo 1 kart pamatej o daugiau.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(kvietkaite @ 2009 01 02, 02:11)

Puikiai tongue.gif

Žinoma, buvo daug turistų, bet ne tiek, kiek vasarą. O ir Italijos miestai labai gražiai pasipuošę Kalėdų laikotarpiui. Be abejo, buvo smagu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kvietkaite @ 2009 01 02, 03:11)
buvom, vasara..daug triuksmo, turistu..viskas paskende emociju, stebejimosi, aiksciojimo chaose...daugiau pavargau nei pasitenkinau..grazu, bet gal tik man taip atrodo 1 kart pamatej o daugiau.. g.gif

Buvau Venecijoj 2 kartus, bet pirma karta ispudis zymiai didesnis buvo. Pritariu, kad vieno karto pamatyt Venecija - per akis. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kvietkaite @ 2009 01 02, 03:11)

as susidariau gerokai kitoki ispudi. bet tai akivaizdziai matau dabar, kad del to, kad pavasari buvom. vesoka dar buvo, turistu nedaug, triuksmo nedaug. nelabai svaru, bet vaziavom gerokai pagasdinti situom, tai matyt nusiteikimas padejo.
Atsakyti
as buvau venecijoje per Kaukiu karnavala. Smagu, bet labai daug zmoniu. programa buvo megejiska, kazkaip daugiau tikejomes. seip ispudis didziulis:) aisku ir kainos per tokias sventes milziniskos.
sv. valentino diena sutikom veronoje, graziai pasipioses miestas, bet Dziulijetos kiemelyja laaabai daug zmoniu:)
Atsakyti
QUOTE(Agggata @ 2009 01 16, 11:51)
as buvau venecijoje per Kaukiu karnavala. Smagu, bet labai daug zmoniu. programa buvo megejiska, kazkaip daugiau tikejomes. seip ispudis didziulis:) aisku ir kainos per tokias sventes milziniskos.
sv. valentino diena sutikom veronoje, graziai pasipioses miestas, bet Dziulijetos kiemelyja laaabai daug zmoniu:)

2008 m kaukiu karnavalas anot pachiu vietiniu - tipo nelabai ir vykes buvo lyginant su senesniais metais. ar tais miesto savivaldybe pasisiukslino ar organizacija- bet tipo pernai net patys vietiniai nusivyle kazkiek buvo (MB kuri laika dirbo Venecijoj- tai vat ka is tenykchiu suzinojo)

o as lankiausi pernai vasario vidury. po karnavalo. tylu- ramu- tuschia. super. turistu mazai, wub.gif buvau 9 dienas- man truko laiko lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babetta: 16 sausio 2009 - 13:49
QUOTE(Benukas @ 2009 01 04, 20:31)
Buvau Venecijoj 2 kartus, bet pirma karta ispudis zymiai didesnis buvo. Pritariu, kad vieno karto pamatyt Venecija - per akis. drinks_cheers.gif

totaliai nesutinku, buvau jau 5 kartus ir man visa maža doh.gif cool.gif
Atsakyti
as buvau viena karteli, bet irgi labai noriu per karnavala nuvykti. pasiziuret kas ten kaip:)
Atsakyti