Įkraunama...
Įkraunama...

Venecija

Jei tave domina atstumai pachioj Mestre- tai gal pagelebes sitas map?
user posted image

istraukiau is web to viesbutuko kur gyvenom. Jis pachioj centrinej aikstej. nuo traukiniu stoties eidavau pesti ~30 min kelio. Mano vyro ejimo tempais ir per 20 min galima hihihi.gif . Vaziuoja autobusai.

O ko i Mestre centra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Babetta @ 2008 06 19, 20:16)
Jei tave domina atstumai pachioj Mestre- tai gal pagelebes sitas map?
user posted image

istraukiau is web to viesbutuko kur gyvenom. Jis pachioj centrinej aikstej.  nuo traukiniu stoties eidavau pesti ~30 min kelio. Mano vyro ejimo tempais ir per 20 min galima hihihi.gif . Vaziuoja autobusai.

O ko i Mestre centra? g.gif

man ne i mestre, bet i venecija reikia, suvedu marsrutus Milanas - Venecija ir man ismeta, kad is Milano tik i Mestre stoti vaziuoja.. tai mane ir domina kaip iki pacios Venecijos nuo Mestre nusigauti...
Atsakyti
Mestre- zemyno dalis (skaitos kaip ir Venecija Mestre. Kadangi daug kas i senaja veenciaj nebetelpa- kelias i zemyna - Mestre). Visi traukiniai kurie vaziuoja i Venecija- sustoja Mestre.

jei tu vaziuoji tiesioginiu traukiniu Milanas -Venecija- tai Mestre bus trumpas sustojimas.Jei tau tera tik iki Mestre traukinys. ten vietoj nusiperki bilietuka- 1E i viena puse (geriau pirk iskart pirmyn atgal. bilietas galioja tik pazymetas, tad nepazymeta gali kiek nori neshiotis). ir visi traukiniai tinka i ta puse. dienos metu berods kas 5 min vaziuoja.

tik nesuprantu kam tau iki sentro reik??? jei tu is Milano i Venecija - tai prieko Mestre centras????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babetta: 19 birželio 2008 - 20:25
QUOTE(Babetta @ 2008 06 19, 21:20)
Mestre- zemyno dalis (skaitos kaip ir Venecija Mestre. Kadangi daug kas i senaja veenciaj nebetelpa- kelias i zemyna - Mestre).  Visi traukiniai kurie vaziuoja i Venecija- sustoja Mestre. 

jei tu vaziuoji tiesioginiu traukiniu Milanas -Venecija- tai Mestre bus trumpas sustojimas.Jei tau tera tik iki Mestre traukinys. ten vietoj nusiperki bilietuka- 1E i viena puse (geriau pirk iskart pirmyn atgal.  bilietas galioja tik pazymetas, tad nepazymeta gali kiek nori neshiotis). ir visi traukiniai tinka i ta puse. dienos metu berods kas 5 min vaziuoja.

tik nesuprantu kam tau iki sentro reik??? jei tu is Milano i Venecija - tai prieko Mestre centras????

taigi man i venecijos centro reikia, na iki istorines dalies , o ne iki Mestre centro smile.gif
aciu uz issamia informacija wink.gif
Atsakyti
Gal kas galetu parasyti, kiek mazdaug uztrunka kelione traukiniu Milanas-Venecija? Gyvensim Milane, tai idomu, kiek maximaliai valandu Venecijai gautusi skirti..
Atsakyti
Buvau Venecijoje ir as birzelio pabaigoje. Nors buvo labai karsta, dregna, žmonių jūros, tačiau vistiek patiko taip labai, kaip tikrai nemaniau kad patiks rolleyes.gif . Pritariu toms ir tiems, kurie siūlo pasiplaukioti kanalais. Kadangi dar nebuvom apsiuostę kas ir kaip, plaukėm iš pagrindinio kanalo (netoli aikštes), tad už 30 min. sumokėjom 100Eu, bet buvo fantastiškas ir atpalaiduojantis pasiplaukiojimas thumbup.gif .
Kas liečia suvenyrų pirkimą, tai kuo toliau nuo centro, tuo pigiau galima jų įsigyti. jei ypatingos kokybės neieškote, patartina pasižvalgyti ir po turgelį (už Rialto tilto).
Pasiklysti Venecijoje nelabai įmanoma, daug duoda paklaidžiojimas gatvelėmis, kuriomis šiaip turistai nevaikšto. Sudėtingiau, jei nori rasti jau anksčiau praeitą vietą smile.gif (niekaip neradau parduotuvėlės,kurioje buvau nusižiūrėjusi kaukę...)

O gal buvote ir pačiame Venecijos karnavale ir photos iš ten parsivežėte kas nors bigsmile.gif wub.gif ?
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Na va ir as pasigirsiu jau poryt isvaziuojame i Italija bigsmile.gif vaziuojame savo transportu, tai zadam aplankyti Gardos ezera, paskui pasuksim link zydrosios pakrantes i Genova, zemyn link Pisos, tada pro Florencija link Venecijos wub.gif
Biski neramu kazko nes italu nei bum bum, kiek skaiciau italai anglu irgi nelabai kalba, tai kazin vokieciu kalba realu susisneketi? g.gif
Atsakyti
Turiu norą. Iš to noro kyla daug klausimų. Pats pirmas - ar užtektų Venecijai 3-4 dienų?
Atsakyti
QUOTE(Harienė @ 2008 09 23, 11:54)
Turiu norą. Iš to noro kyla daug klausimų. Pats pirmas - ar užtektų Venecijai 3-4  dienų?

Žiūrint ką norite ten daryti. Juk kai kurie žmonės ten visą gyvenimą gyvena ir matyt turi kuom užsiimti smile.gif
Šiaip vien pasižiūrėjimui manau poros dienų ten per akis.
Atsakyti
Noras yra akis paganyti. smile.gif Jei uztektų 3, tai gal ne taip ir blogai..
Ačiū, Medini. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar matet koks potvynis Venecijoj?O tai nesenai ten buvau smile.gif
Atsakyti