Įkraunama...
Įkraunama...

Venecija

QUOTE(Babetta @ 2008 05 08, 14:05)
del juvelyrikos -pritariu.. jei jau pirkt- tai geriau daugiau nei kazka is gatves, o is rimtesnio salono..... nes labai akivaizdus skirtumas kur padaryta kruopschiai (aisku kaina kita) - ir siaip blynai, kur po 5E gali pasiimt......
as emiau zinok is "antica murrina" juvelyrines. nu skaitos ji ten tokia jau labai labai. uz verinuka ant kaklo (su sidabru) i auskariukus, i da viena pakabuka seseriai (nu sits pigiausias uz 7E) mokejau 70 su kopeikom.....
Vis viena manau kad Murano ten tam muziejui - bikiuka plesikai...... nu plesikai.

kad plesikai tai jo.. brangoka pas juos tikrai drinks_cheers.gif .O as tai dievinu Venecijos kaukes wub.gif ,jetus galeciau tai visas supirkciau doh.gif ,o ypac tos su swarovskio kristalais kur kainuoja virs 100 eur wub.gif Aplamai man Venecija labai labai wub.gif
Papildyta:
wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kristin @ 2008 05 08, 15:27)
kad plesikai tai jo.. brangoka pas juos tikrai  drinks_cheers.gif .O as tai dievinu Venecijos kaukes  wub.gif ,jetus galeciau tai visas supirkciau doh.gif ,o ypac tos su swarovskio kristalais kur kainuoja virs 100 eur wub.gif  Aplamai man Venecija labai labai  wub.gif
Papildyta:
wub.gif
user posted image

na viskas cia ir skirta turistams, vietiniai tokiu dalyku neperka, uztai ir kainos tokios.

Del viesbucio - kazkur pries nnn lapu rekomendavau nebloga viesbuti prie pat venecijos (ten ju daug ir susisiekimas super, be to pigiau), jei kam reikia ir nerasit, rasykit i privata, turiu namie ju vizitine kazkur.. tinka su vaikais, nes kiemas kaip parkelis bei baseinas yra ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2008 05 08, 15:00)
Del viesbucio - kazkur pries nnn lapu rekomendavau nebloga viesbuti prie pat venecijos (ten ju daug ir susisiekimas super, be to pigiau), jei kam reikia ir nerasit, rasykit i privata, turiu namie ju vizitine kazkur.. tinka su vaikais, nes kiemas kaip parkelis bei baseinas yra ir t.t.

tiesa sakant, buvau tam, kur rekomendavai, musu nesuzavejo ax.gif
Atsakyti
Sveiki,

nu ir as preis pora dienu tik grizau is Venecijos. Turejom tipo "romantiska" savaitgali. Gyvenom mes pagrindinej saloj. Nors visi oru puslapiai savaitgaliui rode vien tik lietu, bet dar karta pasitvirtino taisykle, kad prie juros oras keiciasi labai greitai ir pasirode debesys budavo greitai nupuciami vejo ir oras buvo geras, ypac sestadieni.
2 dienas saziningai vaiksciojom diena, nakti, plaukiojom su autobusais irgi diena ir nakti. Aplankem Murana, Lido, tik iki Burano nenusigavom - laiko pritruko, nes laaabai retai vazineja autobusai. Reikia prisipazinti, kad vaziavom nieko nepasiskaite ir neistyrineje, todel nemaza laiko praejo, kol viska perpratom. Bet kadangi vaziuodami neturejom tikslo viska saziningai apziureti, tai keliavom savo malonumui, neskubedami. Bet uztat dabar tai jau daug zinom ir galim gal kam patarti bigsmile.gif
Atsakyti

Man asmeniskai Venecija tokio ispudzio nesudare kaip tikejausi, bet vis vien tai miestas kuri reikia pamatyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2008 05 28, 23:38)
Man asmeniskai Venecija tokio ispudzio nesudare kaip tikejausi, bet vis vien tai miestas kuri reikia pamatyti  thumbup.gif

man irgi drinks_cheers.gif siek tiek nusivyliau, bet galiu uzdeti dar viena pliusiuka, kad pamaciau dar viena pasaulio kampeli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fliquiti @ 2008 05 08, 16:28)
tiesa sakant, buvau tam, kur rekomendavai, musu nesuzavejo  ax.gif

bet kaip turistui, kaina ir kokybe pakankama. manes nesuzavejo, bet patiko.
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2008 05 29, 08:59)
bet kaip turistui, kaina ir kokybe pakankama. manes nesuzavejo, bet patiko.

tu teisi, kokybe is esmes (svara, WC) pakankama, nors siaip jau kai uzsirezervave buvom, radau ir pigiau, ir arciau.. aisku, nepamacius nepasakysi ir ten ka butume rade, bet nuotraukose atrode neblogai 4u.gif vat ko nepavadinciau kokybe, kad uzsisake trivieti kambari gavom trecia lova vaiko dydzio... mano drauge zemute, visa laime, bet ir tai vos vos issiteko blink.gif
Atsakyti
sveikos, gal teko pabuvoti Burano saloje prie Venecijos, ar tai labai toli, kiek kainuoja kelione laiveliu pimyn ir, zinoma, atgal . Ar verta ten vazuoti ? Aciu.
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2008 05 29, 17:51)
sveikos, gal teko pabuvoti Burano saloje prie Venecijos, ar tai labai toli, kiek kainuoja kelione laiveliu pimyn ir, zinoma, atgal . Ar verta ten vazuoti ? Aciu.

Su tais vaporeto autobusais, tai gali plaukioti visur: ir i Burana, ir i Murana, ir po pagrindine sala, tik laiko turek bigsmile.gif
Bilietas kaip jau daug kartu sake: 12h - 14Eur; 24h - 16Eur.
Nu mes nebuvom, nes per diena labai mazai marsrutu ten vaziavo ir mums jau nebeuzteko laiko.

O mes pvz gyvenom tokiam senoviskam viesbuti, kazkokia lygtais buvusi pilis. Nu bet man labiau vistiek patinka siuolaikiski viesbuciai, tos senos sienos ilgiau pabuvus mane jauciu imtu slegti.. g.gif Gerai, kad tik savaitgaliui vaziavom.
Aisku privalumas - centre ir pakankamai ramu, kambariai tvarkingi, bet jaukumo, tai man nu nelabai schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benukas: 29 gegužės 2008 - 20:19
QUOTE(darvina @ 2008 05 29, 17:51)

jei turėsit galimybę, tikrai patariu ten nuvykti thumbup.gif ji mažesnė už Murano, tvarkingesnė ir gal net žmonių mažiau g.gif labai simpatiški spalvoti namukai wub.gif na man tai ten labiau patiko nei Murano... bet čia kiekvienam aišku skirtingai ax.gif
Atsakyti
gal kas vaziavot i Mestre traukiniu stoti Venecijoje? ar toli nuo jos iki centro? kiek girdejau, tai ten dar reikia pavaziuoti kitu traukiniu ar cia klaidinga informacija ?
Atsakyti