Įkraunama...
Įkraunama...

Venecija

iki Murano neplaukiau - mes emem bendra exkursija- kur ir Burano ir Torccelo iejo - nepatariu - labai mazi laiko tarpai - geriau jau i viena normalno

- San MArko bazilika- ten eile greit juda. Kadangi buvau nesezono metu - tai isvis sakyt galima nebuvo. Iejimas i vidu nemokamas, tik po to tiek viduj i soninius ale "muziejus" , tiek pvz aukstyn uzkylt jei nori - is aukstai visa aikste pazvelgt- ten jau moket reik, tai po 3, kai kur po 4 E zmogui. Sakychiau apsimoka eit i virsu - grazu - o ten soniniuos - nu idomu savotiskai, relikvijos visokios baznytines....

- turiu ne viena juvelyriniu papuosalu. LABAI GRAZUS .... kainos priklausomai ko tu nori. gatvese kur prekiauja ir siaip - tokiose kai kuriose panasiose parduotuvelese- na nuo 5, 8, jei didesnis 12/18E/ 20 ir aukschiau...- bet man jie tokie- Basanavkes lygio (kai kurie siaip- bile kaip, kai kurio tokia cap liap- o jei kas ir graziau ar normaliau- kaina iskart kokia 18/20.. ...
as pirkau is ANTICA MURINA parduotuvikes. nu ten kainos kitokios (na tarkim ant kaklo uz kokius 35, auskariukai ~28 E... plius minus- - daug maz..ir daugiau). bet patikek- vaidelis vertas moket tiek..... thumbup.gif daugiau info ir vaizdeliu chia....
siaip pamatysi pati - jei kur kokia normalesne juvelyrine- kainos jau aukstesnes.
Taip kad jei nori siiap verinuko- gali uz 12E laisvai prasisukt ir maziau net, o jei nori prabangaus ir isties grazuas- tenks jau paploti simtine ...
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2008 04 10, 17:45)
labai dekoju uz issamius atsakymus. Dar klausymelis. Ar keletes i boksta prie bazilikos ? Ar apsimoka ir kiek tai kainuoja ?

tas kur priesais- as asmeniskai nyeaaa...... schmoll.gif

ejau i ta- kur sone- i pachia pachia - kur i vidu ieini - ten melejonas saliu, siaip idomu - bil kaina 35E/zmogui. ten kur tas vidinis kiemas...gal tu ta turejai omeny??a/
chia biskiuka nuotraukychiu (asmen)

Jei eisi tiesai i chia
user posted image
vaizdelis viduj tokis - iejims uz dyka- kaip minejau - soniniuos ir i virsu mokama
user posted image

Atsakyti
Aciu labai uz atsakymus, as turiu galvoje boksta - varpine( jis aiksteje , atskirai nuo bazilikos), jis aukscio apie 100 metru, ir kelia liftas, kazkas pasakojo , kad is tan labai grazus vaizdai i jura ir visa Venecija. Jis, zinoma, mokamas, ar ten dideles eiles i ji patekti , ir kiek gali buti virsuje ? Noriu daug aplankyti, o laiko turesiu vos trys val. , todel ir noriu suplanuoti optimaliausia ziurejima. Ar leidziama fotografuoti katedroje ? Ar pati ten fotkinai ? Nuotrauka grazi, matyt, tavo fotikas geras, nes man pasirode , kad ten tamsoka.
Atsakyti
QUOTE(*Jūra* @ 2008 04 11, 23:21)

jei nesunku, ikelk siuos linkus ir i tema su naudingomis nuorodomis keliautojams savarankiskai issiruosusiems keliauti (pirma tema europos skiltyje) 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(darvina @ 2008 04 07, 17:43)
Sveiki, vasara su seima  aplankysime Venecija, gal patarsite apzvalgines ekskursijos marsruta , na eiliskuma, zinama, optimaliausia. labai noriu plaukti i salas , ar tai labai toli ( Murano ir Burano) ir kiek reikia joms skirti laiko ?

yra visa tema su milijonu patarimu ir marsrutu iki smulkmenu - Venecija, paziurek ten. Kur jus planuojate gyventi? Venecijoje kainos labai brangios, bet greta esanciuose miesteliuose pigiau, galiu viena parekomenduoti, tik rezervacija is anksto, nes vasara ten turistu kaip musiu smile.gif

Kitas variantas - apsistoti Jesolo saloje kempinguose 4 ****. Visa info skausmingai iki smulkmenu pateikta venecijos temoje 4u.gif ir marsrutai ir paaiskinimai
Atsakyti
As visia neseniai gryzau is venecijos , jei ka domina kokia informacija apie turistavima siam mieste mielai galiu pasidalinti smile.gif Siaip kelione visai patiko tik beda tame kad mes vaziavom su mazu vaiku tai vezimeli nesiot per begale venecijos tilteliu labai pavargom smile.gif
Atsakyti
o aš buvau tame bokšte, vaizdas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tikrai rekomenduoju, jei geras oras, saulytė šviečia tikrai labai labai gražu wub.gif
Kai aš buvau Venecijoje eilės į bokštą praktiškai nebuvo, na gal keli žmonės. O viršuje gali būti kiek nori.

Bet jei turi tik 3 valandas gal tada tą bokštą palik kitam kartui, turėsi ką aplankyti senatvėje mirksiukas.gif (čia aš apie save taip juokauju, nes vis kas nors lieka kelionės neįgyvendinta)
Atsakyti
QUOTE(Babetta @ 2008 02 11, 20:53)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif trampararam  thumbup.gif
user posted image

bet tai atomas turetu buti - ne kava...koncentratas hihihi.gif

nu jo. kzkp man vis toks jausmas- kad ten dabar karsta doh.gif ..kzkp dar nesuvokiu kad ten gali buti vesu hihihi.gif

Na pagal putos "isvaizda" kava neturejo buti ypatinga. smile.gif Ar vandens dave salia?
Sia vasara vaziuosiu patikrinti kokia isgirtoji kava Italijoje, tik manau, kad ir LT galima ne blogesnes paragauti.
Atsakyti
šiąnakt grįžom iš Venecijos wub.gif ex, kaip gaila... ten tokia vasara - apie kokią mes tik svajojam doh.gif jūra šilta šilta thumbup.gif viskas žydi, kvepia...
po Murano salą, mes klaidžiojom gal kokią valandą... Burano gražesnė, bet ten retokai "laivobusai" plaukia. mes plaukdami į burano, nuplaukėm į murano doh.gif supainiojom lotuliukas.gif
labiausiai tai Lido patiko thumbup.gif
jei kam įdomu - turisto bilietas 12 valandų kainuoja 14 eur, 24 val - 16 eur berods 4u.gif
Atsakyti
na mes važiavom automobiliu, bet jį palikome kempinge (3 stotelės iki venecijos), tai nelabai žiūrėjau tų kainų, bet jei gerai nužiūrėjau, tai pačioj Venecijoj 1 valanda - 1 eur.
gondola neplaukiau... visą kelią svajojau, bet kai pažiūrėjau kas ten darosi, tai visas noras praėjo doh.gif tiek žmonių, kad per gondolas vandens nesimato lotuliukas.gif tai mes plaukėm tais "laivobusais" ir visai smagu buvo.
įspūdžiai tai tokie, kad labai daug žmonių ir karšta karsta.gif matėm gaisrą.. tai vietoj to, kad kas padėtų, tai visi subėgo pažiūrėt ir nufotkint mastau.gif
pirmą vakarą tai pasiklydom lotuliukas.gif ėjom ėjom pagal rodykles, o grįžt ir nebesugebėjom į stotį, tai truputuką paklaidžiojom hihihi.gif bet mes ne vieni tokie buvom...
valgyt, tai užkandom picos (įvairiose vietose galima už 2-3 eur pavalgyt), ledus ir gėrimus pirkom pardoj, tai nebrangiai gavosi assa.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 05 06, 12:27)
pirmą vakarą tai pasiklydom  lotuliukas.gif ėjom ėjom pagal rodykles, o grįžt ir nebesugebėjom į stotį, tai truputuką paklaidžiojom  hihihi.gif bet mes ne vieni tokie buvom...

irnesakyk.gif jauchiu daugumai taip buna. as visad eidavu tuo pachiu keliu atgal, iseidavau vis per kita puse hihihi.gif
o kai vakare su vyru parplaukem is salu isvis- ejom ejom - isejom atgal i aikste doh.gif

va kas man nelbai - tai naktine Venecija. man nejauku kzkp....siauros tos gatveles, neapsviestos..brrrrrrrrr

Atsakyti
QUOTE(Babetta @ 2008 05 06, 13:50)
irnesakyk.gif jauchiu daugumai taip buna. as visad eidavu tuo pachiu keliu atgal, iseidavau vis per kita puse hihihi.gif
o kai vakare su vyru parplaukem is salu isvis- ejom ejom - isejom atgal i aikste doh.gif

va kas man nelbai - tai naktine Venecija. man nejauku kzkp....siauros tos gatveles, neapsviestos..brrrrrrrrr

tai mūsų ten geras burys susidarė doh.gif žemėlapis nepadėjo, nes nežinojom net kur esam lotuliukas.gif stengėmės eiti tom gatvelėm, kur daugiausia žmonių, bet vis tiek į akligatvį papuldavom g.gif kai kur buvo nuorodos į stoties aikštę, bet vis kažkur prapuldavo blush2.gif
sutemus vietomis tikrai nejauku buvo, ypač prie tų juodčkių kompanijų (prekeivių)...
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 05 06, 12:27)
tai nelabai žiūrėjau tų kainų, bet jei gerai nužiūrėjau, tai pačioj Venecijoj 1 valanda - 1 eur.

turbut turi omeny mestre. nes saloj tai lupa apie 20 €, tiksliai nebepamenu, nes buvau vasari doh.gif ten visai dienai kaina g.gif bet jei palieki keliom valandom tai vis vien uz para ima, kaip Trakuose doh.gif

QUOTE(Babetta @ 2008 05 06, 12:50)

na, kad ten pasiklyst tik su gera fantazija, kiek buvau, niekad zemelapio nesiveziau, juk nuorodos visur yra... teisybe, ne tuo paciu keliu grizti, bet argi tai butina 4u.gif

na, as nepakliuvau i neapsviestas gatves g.gif o ir siaip tokios zmoniu minios, tad kaip ten gali but baisu bigsmile.gif
Atsakyti