QUOTE(supersandryte @ 2010 03 23, 08:39)
auksine, trūksta žodžių

tikrai laiko uzeme, o dar laikrodis toks baltas laukia, bet jau rankos nebekyla

QUOTE(Kandi @ 2010 03 23, 10:34)
Labukas
aš atbildu su paprastu darbeliu
papuošalinė
aš atbildu su paprastu darbeliu
papuošalinė
labai grazi papuosaline, prabangi tokia

QUOTE(Vėjaustė @ 2010 03 23, 10:4)
aciu

QUOTE(Dalyja @ 2010 03 23, 11:01)
turiu klausimeli: kaip padarot ant juodo fono baltus ornamentus?
labai labai grazios zvakides

labai labai grazios zvakides

dekui

pamirsau parasyt darbo eiga, tai nudaziau zvakides baltai, tada klijavau juoda servetele, zinoma, juoda pasidare pilka, neryski ir negrazi, tai teko juoda fona visa perpiesti juodais akriliniais dazais. sunkiausia man su vistos koja buvo apvedzioti baltus ornamentus ant ju nepriterlinant

va, o paskui lakavau akriliniu laku.
baltas taip pat perpiesiau, nes fonas pasimurzines buvo, matyt tepa tie juodieji ornamentai

QUOTE(Džiuga+ @ 2010 03 23, 11:46)
Superines zvakides - ir seniau idetos, myliu ta popieriuka, ir sios balta - juoda, daug darbo, pagarba
Man ne viskam kantrybes uztenka, tos servetkos nemegstu

aciu

Sveikos darbininkes
Na senia buvau ir ilindus i sia temele: visu darbeliai tiesiog

Na senia buvau ir ilindus i sia temele: visu darbeliai tiesiog

Sveikos darbstuoles
, na ir darbu gausybe: dezutes, sepeciai, langines, laikrodukai, zvakides ir t.t., sauniai darbuojates, saunuoles. Parodysiu ir as savo paskutinius pora darbeliu.
Dezute "Vasaros ziedai"

Remelis "Paukstukai"

Dezute "Vasaros ziedai"

Remelis "Paukstukai"

auksine balta juoda man dabar labai liuks
kandi levandos
miela akiai
orintuxx rėmelis gražutis(turiu tokią servetėlę,planuose t.p kažkur pritaikyti..
)
,o dėžutę gal galėtumėt iš arčiau,nes tik matau kad lab marga,bet kiek įžiūriu įdomiai sudėliota ..

kandi levandos

orintuxx rėmelis gražutis(turiu tokią servetėlę,planuose t.p kažkur pritaikyti..

Panos fantastika
tikrai kiek grožio
Labai nustebino Sobieskos segtukai..lb faini tikrai...
Crazy Daisy matosi į kiaušinukus daug darbelio idėta.. kaip ir daug darbelio Jennifer langinese
laabai grazios supersandryte zvakides... auksine irgi kruopsciai padirbejus,saunuole... Kadi levandos irgi fantastiskos mano stiliaus...kaspinelis ir jusotele
Keliu aš savo bandymą...tikrai čia tik bandžiau ir nesiitkiu pagyrų bet parodysiu...

tikrai kiek grožio

Labai nustebino Sobieskos segtukai..lb faini tikrai...

Crazy Daisy matosi į kiaušinukus daug darbelio idėta.. kaip ir daug darbelio Jennifer langinese

Keliu aš savo bandymą...tikrai čia tik bandžiau ir nesiitkiu pagyrų bet parodysiu...

QUOTE(Kandi @ 2010 03 23, 11:34)
paprastas, bet neprastas ir labai mielas darbelis

QUOTE(Crazy Daisy @ 2010 03 23, 12:28)
nemėgstu Velykų, nemėgstu kiaušinių

QUOTE(ohara @ 2010 03 23, 15:57)

labai patiko dangtelio skeldėjimas

Na Orintuxx, planavau tokia pat dezute daryti, ir lygiai taip pat isdestyti nameli. Nu ot

QUOTE(supersandryte @ 2010 03 23, 15:30)
visad viska ssu heritage.. tik skirtingose vietose skirtingus sluoksnius tepu..

QUOTE(auksine @ 2010 03 23, 14:58)
pamirsau parasyt darbo eiga, tai nudaziau zvakides baltai, tada klijavau juoda servetele, zinoma, juoda pasidare pilka, neryski ir negrazi, tai teko juoda fona visa perpiesti juodais akriliniais dazais. sunkiausia man su vistos koja buvo apvedzioti baltus ornamentus ant ju nepriterlinant

va, o paskui lakavau akriliniu laku.
baltas taip pat perpiesiau, nes fonas pasimurzines buvo, matyt tepa tie juodieji ornamentai

aciu

o vargeli, kiek daug krapstymosi...

Kristule666 aplenkiau tave
Dowi remelis man taip pat patinka, nes servetele grazi, bet man asmeniskai ji baisiai blogai klijuojasi
. O del dezutes tai suklijavau motyvus is visu keturiu pusiu vienodus, o ant dangtelio suejo tos gelytes, padenge visa beveik virsu, kai kur truputi paplesiau, daklijavau. Paskui likusiose vietose netvarkingai uztepiau medienai skirtu glaistu ir tada pirstu pritepliojau visokiom spalvom panasiom i ta zolinely tik svelnesnem.
Gal geriau matysis

Dowi remelis man taip pat patinka, nes servetele grazi, bet man asmeniskai ji baisiai blogai klijuojasi

Gal geriau matysis

orintuxx, kaip gražu, nostabu,
man netikėta (o va kažkam tokia pati gimus pasirodo kompozicija) ir labai labai patiko glaistas!!!!!