Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbai

Dalyja, naudojau medinius sepecius, kazkaip plasmase manes nevylioja smile.gif o seip parduotuvese daug plasmasiniu sepeciu bet jie su visokiais pagrazinimais buna(rankenos gumines ir pan.) todel naudoju tik medinius.
Atsakyti
QUOTE(supersandryte @ 2010 03 23, 08:39)

auksine, trūksta žodžių  bigsmile.gif pažįstu šitas servetėles, gana kaprizingos man jos pasirodė, tai neabejoju, kad gerokai pavargai, kol gavai tooookį rezultatą. juoda-balta mano silpnybė  ax.gif

tikrai laiko uzeme, o dar laikrodis toks baltas laukia, bet jau rankos nebekyla smile.gif lauksiu ir as muzos smile.gif

QUOTE(Kandi @ 2010 03 23, 10:34)
Labukas

aš atbildu su paprastu darbeliu
papuošalinė

labai grazi papuosaline, prabangi tokia thumbup.gif

QUOTE(Vėjaustė @ 2010 03 23, 10:4)

aciu 4u.gif

QUOTE(Dalyja @ 2010 03 23, 11:01)
turiu klausimeli: kaip padarot ant juodo fono baltus ornamentus?  g.gif

labai labai grazios zvakides  4u.gif

dekui 4u.gif
pamirsau parasyt darbo eiga, tai nudaziau zvakides baltai, tada klijavau juoda servetele, zinoma, juoda pasidare pilka, neryski ir negrazi, tai teko juoda fona visa perpiesti juodais akriliniais dazais. sunkiausia man su vistos koja buvo apvedzioti baltus ornamentus ant ju nepriterlinant smile.gif
va, o paskui lakavau akriliniu laku.
baltas taip pat perpiesiau, nes fonas pasimurzines buvo, matyt tepa tie juodieji ornamentai g.gif

QUOTE(Džiuga+ @ 2010 03 23, 11:46)
Superines zvakides - ir seniau idetos, myliu ta popieriuka, ir sios balta - juoda, daug darbo, pagarba  4u.gif Man ne viskam kantrybes uztenka, tos servetkos nemegstu  tongue.gif

aciu ax.gif
Atsakyti
Sveikos darbininkes biggrin.gif
Na senia buvau ir ilindus i sia temele: visu darbeliai tiesiog wub.gif
Atsakyti
Sveikos darbstuoles 4u.gif 4u.gif 4u.gif , na ir darbu gausybe: dezutes, sepeciai, langines, laikrodukai, zvakides ir t.t., sauniai darbuojates, saunuoles. Parodysiu ir as savo paskutinius pora darbeliu.

Dezute "Vasaros ziedai"
user posted image

Remelis "Paukstukai"
user posted image
Atsakyti
auksine balta juoda man dabar labai liuks rolleyes.gif

kandi levandos wub.gif miela akiai bigsmile.gif rolleyes.gif

orintuxx rėmelis gražutis(turiu tokią servetėlę,planuose t.p kažkur pritaikyti.. rolleyes.gif bigsmile.gif ) mirksiukas.gif ,o dėžutę gal galėtumėt iš arčiau,nes tik matau kad lab marga,bet kiek įžiūriu įdomiai sudėliota .. 4u.gif

Atsakyti
Panos fantastika bigsmile.gif thumbup.gif
tikrai kiek grožio thumbup.gif

Labai nustebino Sobieskos segtukai..lb faini tikrai... wub.gif thumbup.gif
Crazy Daisy matosi į kiaušinukus daug darbelio idėta.. kaip ir daug darbelio Jennifer langinese thumbup.gif wub.gif laabai grazios supersandryte zvakides... auksine irgi kruopsciai padirbejus,saunuole... Kadi levandos irgi fantastiskos mano stiliaus...kaspinelis ir jusotele wub.gif lotuliukas.gif

Keliu aš savo bandymą...tikrai čia tik bandžiau ir nesiitkiu pagyrų bet parodysiu... blush2.gif doh.gif lotuliukas.gif

user posted image user posted image

user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kandi @ 2010 03 23, 11:34)
aš atbildu su paprastu darbeliu
papuošalinė "Levandos"

paprastas, bet neprastas ir labai mielas darbelis wub.gif

QUOTE(Crazy Daisy @ 2010 03 23, 12:28)
Atsitempiu ir juodą, kuris foto išsiliejęs  tongue.gif

nemėgstu Velykų, nemėgstu kiaušinių lotuliukas.gif , bet tokie manau bus gražus velykinio stalo akcentas, o jei dar indai tokio stiliaus, tai iš viso super!

QUOTE(ohara @ 2010 03 23, 15:57)
Keliu aš savo bandymą...tikrai čia tik bandžiau ir nesiitkiu pagyrų bet parodysiu...  blush2.gif  doh.gif  lotuliukas.gif 

labai patiko dangtelio skeldėjimas wub.gif - kokiu sendintoju čia daryta? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo supersandryte: 23 kovo 2010 - 15:30
Na Orintuxx, planavau tokia pat dezute daryti, ir lygiai taip pat isdestyti nameli. Nu ot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(supersandryte @ 2010 03 23, 15:30)
labai patiko dangtelio skeldėjimas  wub.gif - kokiu sendintoju čia daryta?  ax.gif

visad viska ssu heritage.. tik skirtingose vietose skirtingus sluoksnius tepu.. blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2010 03 23, 14:58)

pamirsau parasyt darbo eiga, tai nudaziau zvakides baltai, tada klijavau juoda servetele, zinoma, juoda pasidare pilka, neryski ir negrazi, tai teko juoda fona visa perpiesti juodais akriliniais dazais. sunkiausia man su vistos koja buvo apvedzioti baltus ornamentus ant ju nepriterlinant smile.gif
va, o paskui lakavau akriliniu laku.
baltas taip pat perpiesiau, nes fonas pasimurzines buvo, matyt tepa tie juodieji ornamentai g.gif
aciu ax.gif

o vargeli, kiek daug krapstymosi... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Kristule666 aplenkiau tave ax.gif mirksiukas.gif
Dowi remelis man taip pat patinka, nes servetele grazi, bet man asmeniskai ji baisiai blogai klijuojasi doh.gif . O del dezutes tai suklijavau motyvus is visu keturiu pusiu vienodus, o ant dangtelio suejo tos gelytes, padenge visa beveik virsu, kai kur truputi paplesiau, daklijavau. Paskui likusiose vietose netvarkingai uztepiau medienai skirtu glaistu ir tada pirstu pritepliojau visokiom spalvom panasiom i ta zolinely tik svelnesnem.

Gal geriau matysis biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo orintuxx: 23 kovo 2010 - 17:32
orintuxx, kaip gražu, nostabu, wub.gif wub.gif wub.gif man netikėta (o va kažkam tokia pati gimus pasirodo kompozicija) ir labai labai patiko glaistas!!!!!
Atsakyti