Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbai

auksine...juoda-balta graziai ziurisi 4u.gif

****Smulkios dovaneles stiprina draugyste*****

user posted image

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 22 kovo 2010 - 22:11
QUOTE(auksine @ 2010 03 22, 22:30)
supersandryte, labai romantiskos zvakides wub.gif
as irgi su zvakidem ateinu smile.gif
JUODA BALTA

Super! Isduok paslapti, kaipklijavai servetele? Kokiu budu, kad taip graziai pasidenge?
Atsakyti
Labai gražios žvakidės ir nerealūs segtukai, taip norėtųs turėt ir susegt kokį gražų daikčiuką ax.gif
Atsakyti
Labutis,
žvakidės labai gražios abiejų mergaičių, sobieska, kokiu tikslu darei segtukus, smagu matyti tave vėl klijuojančią servetėlių motyvus ax.gif
o mano langinės šį kartą nesulaukė jokio dėmesio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2010 03 22, 22:09)
auksine...juoda-balta graziai ziurisi 4u.gif

dekui, segtukai labai mieli 4u.gif , galvoju pasidaryt ju irgi, bet neprisiruosiu blush2.gif
QUOTE(Bransha @ 2010 03 22, 22:09)
Super! Isduok paslapti, kaipklijavai servetele? Kokiu budu, kad taip graziai pasidenge?

aciu, o paslapties nera, klijavau istisine servetele po du gabalus ir nelabai graziai dengesi sita servetele, pykstu ant jos biggrin.gif tai teko ir raukslytes paslifuoti, ir labai daug perpiesti, ypac juodos..tai prasikeikiau aplink balta ornamenta bevedziodama juodai:oh
Atsakyti
segtukai labai simpatiski 4u.gif
Atsakyti
Versus lagaminas - nuostabus. 4u.gif
Džiuga+ - nu viskas, kas su meškiais gėėėėris wub.gif , bet rodyklytės ant veidukų kliūna blush2.gif
Supersandryte - gražu 4u.gif
Auksine - 4u.gif ir lenkiu galvą už šitos kaprizingos servetkos klijavimą doh.gif
Ko nepaminėjau - po 4u.gif
Mano kantrybės išbandymas:
user posted image
Natūralaus dydžio medinukas (tinka margučių daužymo varžyboms laimėti tongue.gif ), šešėliuotas sidabru, sendintas dvikomponenčiu ir taip kruopščiai lakuotas/šlifuotas, kad šudžiuks čia foto matos... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2010 03 22, 23:04)

o mano langinės šį kartą nesulaukė jokio dėmesio  blush2.gif

sulauke sulauke bigsmile.gif labai patiko tavo ir kitos mergaites langines...niekaip man taip nesautu i galva

aplamai kuo daugiau ziuriu tuo daugiau ir paciai dirbt norisi rolleyes.gif
Atsakyti
Aga,Jennifer,auksine,Dove*...aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif kam patiko mano smulkmeneles
Atsakyti
QUOTE(Crazy Daisy @ 2010 03 23, 01:17)
Auksine4u.gif ir lenkiu galvą už šitos kaprizingos servetkos klijavimą  doh.gif

Natūralaus dydžio medinukas (tinka margučių daužymo varžyboms laimėti  tongue.gif ), šešėliuotas sidabru, sendintas dvikomponenčiu ir taip kruopščiai lakuotas/šlifuotas, kad šudžiuks čia foto matos...  doh.gif  biggrin.gif

aciukas 4u.gif
galiu pasakyti, kad kiausinis realybeje atrodo labai prabangus, cia tikrai neatsiskleidzia 4u.gif o ko juodojo neikelei? ax.gif
Atsakyti
ačiū visoms už pagyras oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif gal ir į mano kiemą sugrįš dekupažo mūza... hihihi.gif

sobieskos segtukai labai smagūs rolleyes.gif didis.gif įtariu, kad neturėčiau tiek kantrybės knebinėtis su tokiais mažulyčiais dalykiukais blush2.gif

auksine, trūksta žodžių bigsmile.gif pažįstu šitas servetėles, gana kaprizingos man jos pasirodė, tai neabejoju, kad gerokai pavargai, kol gavai tooookį rezultatą. juoda-balta mano silpnybė ax.gif
Atsakyti
sveikos šaunuolės, nežinau, kaip jums, bet man dabar taip smagu,kad dekupažas turi savo kampą! wub.gif Ir dar Agai ačiū už sukeltas temas, kurios buvo likę!

Supersandryte, aš irgi laukiu kokios tai mūzos,... kol kas turiu tik tinginio mūzę...

visos jūs šaunuolės, nepailstančios, neišenkančių idėjų ir sumanymų dekoratorės.

Atsakyti