Ačiū visoms, pagyrusioms "šokoladnę" arbatos dėžutę
Kvartete, dar kartelį didžiuliai komplimentai damutei ir neišpasakytam kruopštumui
dar vienas darbelis,- dėžutė nuotraukoms susidėti, furnitūros pagalba virtusi į čiumodančiką
"Prisiminimų lagaminėlis" 24,5x17,5x8 cm :

p.s. prieš keliant nepamirškit susimažint nuotraukas, ištampė visą puslapį... nieko neįmanoma nei perskaityti, nei įžiūrėt

Kvartete, dar kartelį didžiuliai komplimentai damutei ir neišpasakytam kruopštumui

dar vienas darbelis,- dėžutė nuotraukoms susidėti, furnitūros pagalba virtusi į čiumodančiką

"Prisiminimų lagaminėlis" 24,5x17,5x8 cm :

p.s. prieš keliant nepamirškit susimažint nuotraukas, ištampė visą puslapį... nieko neįmanoma nei perskaityti, nei įžiūrėt

šitas darbelis super super
toks mano skonio labai

Versus*...yes...kaip grazu ir idomu...nu galvota moteruke

versus* fantastika
o cia apacioj medis beizuotas ar koksai? niu labai labai graziai ziurisi, as vis ziurejau i ta deko pop. ir galvojau kur ji galima panaudoti, ogi super mintis
as ir is sendaikciu turgaus isigijau keleta dalykeliu, bandysiu restauruot ir rodytis, bet tai bus ojjj kaip negreitai 
majastra pirmasis fioletavas sepetys su mergina tiesiog super!!!!
o kur jus tokius sepecius su skylem perkat? kazkaip neuzmaciau tokiu niekur kad kutosiuka ivert galima butu?? 
SORRY uz
Gal kuri Kaune turi parduoti taupykle dekupazinimui??
skubiai reik ir niekur nerandu pirkti

SORRY uz

Gal kuri Kaune turi parduoti taupykle dekupazinimui??

o kur jus tokius sepecius su skylem perkat? kazkaip neuzmaciau tokiu niekur kad kutosiuka ivert galima butu?? 

seip sepecius perku visur

Versus nukoutuosi mumis su tokiais vaizdais

versus, puikiai! Va, tokie darbai reabilituos nūdienos dekupažą
Nuoširdžiai jungiuos prie pagiriamųjų žodžių

Nuoširdžiai jungiuos prie pagiriamųjų žodžių

versus* lagaminelis nuostabus

Labutis, vos radau namelius
versus*, superinis lagaminėlis gavosi
Sendaikčių turguje gundžiausi tokį daiktą nusipirkti, bet pamąsčiau, kad nelabai turėčiau kur jį dėti, kad ir gražų, dekupažuotą, tad susilaikiau nuo šio pirkinio
neringytes simpatiški auskariukai,
majastros šepečiai patiko, dar žinant kad jiems jaučiu siplnybę
aurelija ma dėželė labai, tokia paprasta, ne prasta, pasitrynusi atrodo, su mintimis neaiškiomis, tarsi prisiminimai....
kvartetas, tavo dėželė labai labai, motyvas šarmiškas toks, nu labai. GAila, kad nuotrauka neperteikia tikrojo 3D įspūdžio ir grožio
sobieska, gražus rinkinukas, nors man asmeniškai pirmoji parodyta dalis labiau patiko, man kaip varnai ar vaikui, kas ryšku ir blizga arba kur baliukas
(juokauju)
Atleiskite kurios darbelio nepaminėjau, tiesiog visi savotiškai gražūs, smagu matyti kaip šauniai dekupažas vystosi ir tobulėja jūsų rankose
daliuke, jau rodausi ir ateinu, nors baisiai bizi esu, bet stengiuosi....
Labai malonu kad karvytės patiko
rodausi su sekančiomis langinėmis, virtuvę pagražinau, MB taip patiko balkono durys, kad davė man užsakymą visus langus pagražinti atsižvelgiant į kambario interjerą bei charakterį

versus*, superinis lagaminėlis gavosi

neringytes simpatiški auskariukai,
majastros šepečiai patiko, dar žinant kad jiems jaučiu siplnybę

aurelija ma dėželė labai, tokia paprasta, ne prasta, pasitrynusi atrodo, su mintimis neaiškiomis, tarsi prisiminimai....

kvartetas, tavo dėželė labai labai, motyvas šarmiškas toks, nu labai. GAila, kad nuotrauka neperteikia tikrojo 3D įspūdžio ir grožio

sobieska, gražus rinkinukas, nors man asmeniškai pirmoji parodyta dalis labiau patiko, man kaip varnai ar vaikui, kas ryšku ir blizga arba kur baliukas

Atleiskite kurios darbelio nepaminėjau, tiesiog visi savotiškai gražūs, smagu matyti kaip šauniai dekupažas vystosi ir tobulėja jūsų rankose

daliuke, jau rodausi ir ateinu, nors baisiai bizi esu, bet stengiuosi....
Labai malonu kad karvytės patiko

rodausi su sekančiomis langinėmis, virtuvę pagražinau, MB taip patiko balkono durys, kad davė man užsakymą visus langus pagražinti atsižvelgiant į kambario interjerą bei charakterį

versus lagaminas
dar patiko majastros sepeciai

dar patiko majastros sepeciai