Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbai

dekui dekui mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū visoms, pagyrusioms "šokoladnę" arbatos dėžutę 4u.gif
Kvartete, dar kartelį didžiuliai komplimentai damutei ir neišpasakytam kruopštumui wub.gif
dar vienas darbelis,- dėžutė nuotraukoms susidėti, furnitūros pagalba virtusi į čiumodančiką smile.gif

"Prisiminimų lagaminėlis" 24,5x17,5x8 cm :

user posted image

p.s. prieš keliant nepamirškit susimažint nuotraukas, ištampė visą puslapį... nieko neįmanoma nei perskaityti, nei įžiūrėt doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo versus*: 21 kovo 2010 - 18:39
šitas darbelis super super smile.gif wub.gif wub.gif toks mano skonio labai blush2.gif
Atsakyti
Versus*...yes...kaip grazu ir idomu...nu galvota moteruke thumbup.gif
Atsakyti
labai atsiprasau uz per dideles foto flirt.gif
Atsakyti
versus* fantastika wub.gif o cia apacioj medis beizuotas ar koksai? niu labai labai graziai ziurisi, as vis ziurejau i ta deko pop. ir galvojau kur ji galima panaudoti, ogi super mintis wink.gif as ir is sendaikciu turgaus isigijau keleta dalykeliu, bandysiu restauruot ir rodytis, bet tai bus ojjj kaip negreitai biggrin.gif

majastra pirmasis fioletavas sepetys su mergina tiesiog super!!!! bigsmile.gif o kur jus tokius sepecius su skylem perkat? kazkaip neuzmaciau tokiu niekur kad kutosiuka ivert galima butu?? 4u.gif

SORRY uz poster_offtopic.gif

Gal kuri Kaune turi parduoti taupykle dekupazinimui?? blush2.gif skubiai reik ir niekur nerandu pirkti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo campari*: 21 kovo 2010 - 19:46
majastra pirmasis fioletavas sepetys su mergina tiesiog super!!!!  bigsmile.gif  o kur jus tokius sepecius su skylem perkat? kazkaip neuzmaciau tokiu niekur kad kutosiuka ivert galima butu??  4u.gif

seip sepecius perku visur smile.gif kur pardavineja sepecius plaukams t.y. kosmetikos parduotuvese. jie seip dazniausiai buna be skyluciu tai tenka paciai isgrezti su graztu flirt.gif

Atsakyti
Versus nukoutuosi mumis su tokiais vaizdais thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
versus, puikiai! Va, tokie darbai reabilituos nūdienos dekupažą ax.gif
Nuoširdžiai jungiuos prie pagiriamųjų žodžių wub.gif
Atsakyti
versus* lagaminelis nuostabus wub.gif
Atsakyti
Labutis, vos radau namelius doh.gif
versus*, superinis lagaminėlis gavosi thumbup.gif Sendaikčių turguje gundžiausi tokį daiktą nusipirkti, bet pamąsčiau, kad nelabai turėčiau kur jį dėti, kad ir gražų, dekupažuotą, tad susilaikiau nuo šio pirkinio blush2.gif
neringytes simpatiški auskariukai,
majastros šepečiai patiko, dar žinant kad jiems jaučiu siplnybę wub.gif
aurelija ma dėželė labai, tokia paprasta, ne prasta, pasitrynusi atrodo, su mintimis neaiškiomis, tarsi prisiminimai.... ax.gif
kvartetas, tavo dėželė labai labai, motyvas šarmiškas toks, nu labai. GAila, kad nuotrauka neperteikia tikrojo 3D įspūdžio ir grožio verysad.gif
sobieska, gražus rinkinukas, nors man asmeniškai pirmoji parodyta dalis labiau patiko, man kaip varnai ar vaikui, kas ryšku ir blizga arba kur baliukas lotuliukas.gif (juokauju)
Atleiskite kurios darbelio nepaminėjau, tiesiog visi savotiškai gražūs, smagu matyti kaip šauniai dekupažas vystosi ir tobulėja jūsų rankose smile.gif
daliuke, jau rodausi ir ateinu, nors baisiai bizi esu, bet stengiuosi....
Labai malonu kad karvytės patiko thumbup.gif
rodausi su sekančiomis langinėmis, virtuvę pagražinau, MB taip patiko balkono durys, kad davė man užsakymą visus langus pagražinti atsižvelgiant į kambario interjerą bei charakterį lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
versus lagaminas wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

dar patiko majastros sepeciai thumbup.gif
Atsakyti